2022. augusztus 13.
//
Ipoly névnap

Jól sikerült edzőmérkőzés

2011. szeptember 5. 11:18
futsalveszprem.hu
Az 1. Futsal Club Veszprém felkészülési mérkőzésen 5:5-ös döntetlent játszott az NB I-es játékosokkal felálló a Dunakeszi Kinizsi vendégeként.

Szeptember 2-án a Dunakeszi Kinizsi látta vendégül csapatunkat, az 1. Futsal Club Veszprémet. A vendéglátók jóvoltából nem Dunakeszin, hanem közelebb, Budán a Gabányi László Sportcsarnokban mérkőzött meg egymással a két együttes.


archív fotÓ

A hazaiak több NB I-es játékossal felállva kezdték a mérkőzést. A mieink a Kasza Viktor - Csejtei János - Jakab László - Korcsmár István - Vingelman Tamás összeállításban várták a kezdő sípszót. Az első félidő változatos játékot hozott. Csapatunk sorcserével játszott, így folyamatosan frissek tudtunk maradni. A második sorunkban Németh Gábor edzőnk irányításával Weisz Zoltán, Vető Balázs és Tar Tamás rohamozott. Két pontrúgásból kapott gólra a veszprémiek csak egy találattal tudtak válaszolni, így 2:1-es eredménnyel fordultak a csapatok.

A második félidőben a hibákat megbeszélve ötletesen és egyre látványosabban futsalozott csapatunk (a kapuba Jónás Áron állt be) és a mérkőzés végéhez közeledve 4:2-re változtattuk az eredményt. A Dunakeszi Kinizsi rutinos edzője ekkor mezőnyjátékost hozott be a kapus helyére, mellyel gyorsan egyenlítettek is. Az emberhátrányos védekezését tehát még gyakorolniuk kell a bakonyiaknak. Az utolsó percek is tartogattak izgalmakat: egy gyönyörű labdaszerzés után 3:2-es szituációt váltottunk mintaszerűen gólra, s 5:4-re ismét átvettük a vezetést. Sajnos a hazai csapat nem adta fel, s végül sikerült egyenlíteniük, így a mérkőzés végeredménye igazságosnak mondható 5:5 lett.

Németh Gábor edzőnk a mérkőzés után értékelte a csapat teljesítményét, aki összességében elégedett volt a társasággal és a hozzáállással. Látta a pozitív és negatív dolgokat is, melyeket a bajnokság kezdetéig igyekszenek kijavítani. Folyamatos a csapat fejlődése, de rengeteget kell még dolgozni a sikerekért.

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Nagy Tamás a VFC USE új szakmai igazgatója
Nagy Tamás a VFC USE új szakmai igazgatója
A szakember, aki Artner Tamás váratlan távozása következtében érkezett az utánpótlásbázishoz, korábban már irányította az akkor még NB II-ben szereplő veszprémi labdarúgócsapatot.
Nem várt meglepetés: a Veszprém máris búcsúzott a Magyar Kupától
Nem várt meglepetés: a Veszprém máris búcsúzott a Magyar Kupától
Az NB III-as Practical VLS 2-0-ra kikapott a Vas megyei első osztályban szereplő, szombathelyi Király SE gárdájától a labdarúgó Magyar Kupa első fordulójának szombati játéknapján.
A nők vitték haza Angliába a focit
A nők vitték haza Angliába a focit
A hétvégén zárult a női labdarúgó Európa-bajnokság, ami nálunk csak mínuszos hírként, kis színesként került be a sportrovatok legeldugottabb szegleteibe, a házigazda briteknél viszont nézői rekordokat döntött, országos eufóriát okozott és lendületet adott néhány fontos társadalmi változásnak.
A Füred után a Kaposvárt is 2-0-ra verte a Veszprém
A Füred után a Kaposvárt is 2-0-ra verte a Veszprém
Idénybeli második bajnokiján második győzelmét aratta a Veszprém labdarúgócsapata, amely 2-0-ra nyert Ajkán a 2020-ban még NB I-es Kaposvár ellen az NB II nyugati csoportjának hétközi fordulójában.
A Veszprém nyerte a megyei rangadót
A Veszprém nyerte a megyei rangadót
A Practical VLS 2-0-ra nyert a Balatonfüredi FC otthonában a labdarúgó NB III szombati idénynyitó mérkőzésén.