2022. január 29.
//
Adél névnap

Jól sikerült edzőmérkőzés

2011. szeptember 5. 10:18
futsalveszprem.hu
Az 1. Futsal Club Veszprém felkészülési mérkőzésen 5:5-ös döntetlent játszott az NB I-es játékosokkal felálló a Dunakeszi Kinizsi vendégeként.

Szeptember 2-án a Dunakeszi Kinizsi látta vendégül csapatunkat, az 1. Futsal Club Veszprémet. A vendéglátók jóvoltából nem Dunakeszin, hanem közelebb, Budán a Gabányi László Sportcsarnokban mérkőzött meg egymással a két együttes.


archív fotÓ

A hazaiak több NB I-es játékossal felállva kezdték a mérkőzést. A mieink a Kasza Viktor - Csejtei János - Jakab László - Korcsmár István - Vingelman Tamás összeállításban várták a kezdő sípszót. Az első félidő változatos játékot hozott. Csapatunk sorcserével játszott, így folyamatosan frissek tudtunk maradni. A második sorunkban Németh Gábor edzőnk irányításával Weisz Zoltán, Vető Balázs és Tar Tamás rohamozott. Két pontrúgásból kapott gólra a veszprémiek csak egy találattal tudtak válaszolni, így 2:1-es eredménnyel fordultak a csapatok.

A második félidőben a hibákat megbeszélve ötletesen és egyre látványosabban futsalozott csapatunk (a kapuba Jónás Áron állt be) és a mérkőzés végéhez közeledve 4:2-re változtattuk az eredményt. A Dunakeszi Kinizsi rutinos edzője ekkor mezőnyjátékost hozott be a kapus helyére, mellyel gyorsan egyenlítettek is. Az emberhátrányos védekezését tehát még gyakorolniuk kell a bakonyiaknak. Az utolsó percek is tartogattak izgalmakat: egy gyönyörű labdaszerzés után 3:2-es szituációt váltottunk mintaszerűen gólra, s 5:4-re ismét átvettük a vezetést. Sajnos a hazai csapat nem adta fel, s végül sikerült egyenlíteniük, így a mérkőzés végeredménye igazságosnak mondható 5:5 lett.

Németh Gábor edzőnk a mérkőzés után értékelte a csapat teljesítményét, aki összességében elégedett volt a társasággal és a hozzáállással. Látta a pozitív és negatív dolgokat is, melyeket a bajnokság kezdetéig igyekszenek kijavítani. Folyamatos a csapat fejlődése, de rengeteget kell még dolgozni a sikerekért.

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Csányi Sándor: szigorítások szükségesek a büntetések miatt
Csányi Sándor: szigorítások szükségesek a büntetések miatt
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke a másodosztály színvonalának javulását várja a létszámcsökkentéstől, a válogatottól tisztes helytállást remél a Nemzetek Ligájában, a szurkolók pedig - amint azt jelezte - jelentős változásokra számíthatnak a közeljövőben, mivel szigorításokra van szükség a büntetések miatt.
Komárom-Esztergom megye válogatottja jutott az országos döntőbe
Komárom-Esztergom megye válogatottja jutott az országos döntőbe
A megyei amatőr labdarúgó-válogatottak hétvégén rendezett régiós megmérettetésén a veszprémi alakulat a harmadik helyen végzett, így nem jutott be az országos fináléba.
Újabb változások a VLS keretében
Újabb változások a VLS keretében
Szabó Péter, a Practical VLS ügyvezetője újabb személyi változásokról értesítette portálunkat a csapatot illetően.
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Január 22. és 23. között Balatonfüred és Tihany városa fog otthont biztosítani a megyei amatőr labdarúgó-válogatottak országos tornájának, amelyen az észak-nyugati régió gárdái vívnak majd meg a végső döntőbe való bekerülésért.
Szerbia és Észak-Írország ellen lép pályára márciusban a magyar labdarúgó-válogatott
Szerbia és Észak-Írország ellen lép pályára márciusban a magyar labdarúgó-válogatott
Szerbiával és Észak-Írországgal találkozik márciusban felkészülési mérkőzésen a magyar labdarúgó-válogatott.