2022. augusztus 13.
//
Ipoly névnap

Nem gyarapította pontjait a VFC

2011. szeptember 11. 21:00
Nemzeti Sport Online
A Veszprém FC 2-1-es vereséget szenvedett a Kozármisleny vendégeként a labdarúgó NB II Nyugati csoport negyedik fordulójában.

Labdarúgó NB II Nyugati csoport:
Kozármisleny SE–Veszprém FC 3–1 (1–0)
Kozármisleny, 300 néző. Vezette: Barna (Kiss I B., Kis Z.)
Kozármisleny: Sólyom – Fodor F., Balaskó Cs. (Kovács T. – 35.), Fellai, Tasselmájer – Ato, Nagy E., Andruskó (Asztalos – 50.), Rácz F. – Godslove (Laki Z. – 65.), Koller K. Vezetőedző: Márton Gábor.
Veszprém: Kádár B. – Garai, Hegedűs Gy., Lang, Leitold – Gomez (Nikolin – a szünetben), Thiago, Hevesi-Tóth, Burcsik (Szöllőskei – 54.) – Novothny, Alex (Schleer – 72.). Vezetőedző: Vágó Attila.
Gólszerző: Fodor F. (1–0) a 9., Alex (1–1) a 49., Laki Z. (2–1) a 70., Laki Z. (3–1) a 79. percben.

Mestermérleg

Márton Gábor: Jól kezdtünk, gyorsan gólt is szereztünk, de aztán számomra érthetetlen módon visszaestünk. Lassan megszokott, hogy jobban akarjuk a győzelmet ellenfelünknél, és most is ez döntött.

Vágó Attila: Egy-egyig sok hiba, gyenge színvonal jellemezte a mérkőzést, utána mi két nagy helyzetet hagytunk ki, a hazaiak viszont berúgták ezeket, így megérdemelt a győzelmük.

Forrás: Nemzeti Sport Online

vehir.hu

További cikkek

Nagy Tamás a VFC USE új szakmai igazgatója
Nagy Tamás a VFC USE új szakmai igazgatója
A szakember, aki Artner Tamás váratlan távozása következtében érkezett az utánpótlásbázishoz, korábban már irányította az akkor még NB II-ben szereplő veszprémi labdarúgócsapatot.
Nem várt meglepetés: a Veszprém máris búcsúzott a Magyar Kupától
Nem várt meglepetés: a Veszprém máris búcsúzott a Magyar Kupától
Az NB III-as Practical VLS 2-0-ra kikapott a Vas megyei első osztályban szereplő, szombathelyi Király SE gárdájától a labdarúgó Magyar Kupa első fordulójának szombati játéknapján.
A nők vitték haza Angliába a focit
A nők vitték haza Angliába a focit
A hétvégén zárult a női labdarúgó Európa-bajnokság, ami nálunk csak mínuszos hírként, kis színesként került be a sportrovatok legeldugottabb szegleteibe, a házigazda briteknél viszont nézői rekordokat döntött, országos eufóriát okozott és lendületet adott néhány fontos társadalmi változásnak.
A Füred után a Kaposvárt is 2-0-ra verte a Veszprém
A Füred után a Kaposvárt is 2-0-ra verte a Veszprém
Idénybeli második bajnokiján második győzelmét aratta a Veszprém labdarúgócsapata, amely 2-0-ra nyert Ajkán a 2020-ban még NB I-es Kaposvár ellen az NB II nyugati csoportjának hétközi fordulójában.
A Veszprém nyerte a megyei rangadót
A Veszprém nyerte a megyei rangadót
A Practical VLS 2-0-ra nyert a Balatonfüredi FC otthonában a labdarúgó NB III szombati idénynyitó mérkőzésén.