2022. augusztus 13.
//
Ipoly névnap

Kezdődik a futsal-bajnokság

2011. szeptember 19. 12:03
A nyáron alakult az 1.Futsal Club Veszprém október 3-án 18 órakor játssza első hazai bajnoki mérkőzését a Stadion csarnokában a Dupont FC ellen.

Szeptember 26-án veszi kezdetét a magyar futsal-bajnokság második vonalának nyugati csoportjában a küzdelem. A tizenkét csapatos pontvadászat izgalmas mérkőzéseket ígér. A csoport tagjai a Vasas, a Ferencváros és a Colorspectrum Aramis mellett több rutinos futsal egyesület. A veszprémi alakulat Szombathelyen kezdi a szezont.


1. Futsal Club Veszprém

Az egyesület megalakulása óta erre a pillanatra várnak a vezetők, játékosok, támogatók és az egyre gyarapodó szimpatizánsok. Egészséges izgalommal és megfelelő önbizalommal készül bemutatkozására az 1.Futsal Club Veszprém.

A két és fél hónapos felkészülés jól sikerült, a csapat hétről hétre, mérkőzésről mérkőzésre fejlődött. A végeleges keret 17 főből áll, akik mindannyian veszprémi kötődésűek. Németh Gábor és Tóth Gábor szakmai vezetésével a játékosok teljesítették a számukra kiírt edzésprogramot. A szakvezetés úgy véli, rengeteg munka vár még az alakulatra, ám reményeink szerint a megfelelő hozzáállás hamar megmutatkozik a csapat szereplésén.

Első hazai mérkőzésüket október 3-án 18 órakor játsszák a Stadion csarnokában. Ellenfelük az a Dupont FC lesz, amely tavaly Külker néven osztályozót játszott a feljutásért. A klub sok szeretettel vár minden érdeklődőt és szurkolót a mérkőzésre.

Folyamatosan frissülő információkkal elindult a csapat honlapja is, mely a www.futsalveszprem.hu oldalon érhető el.

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Nagy Tamás a VFC USE új szakmai igazgatója
Nagy Tamás a VFC USE új szakmai igazgatója
A szakember, aki Artner Tamás váratlan távozása következtében érkezett az utánpótlásbázishoz, korábban már irányította az akkor még NB II-ben szereplő veszprémi labdarúgócsapatot.
Nem várt meglepetés: a Veszprém máris búcsúzott a Magyar Kupától
Nem várt meglepetés: a Veszprém máris búcsúzott a Magyar Kupától
Az NB III-as Practical VLS 2-0-ra kikapott a Vas megyei első osztályban szereplő, szombathelyi Király SE gárdájától a labdarúgó Magyar Kupa első fordulójának szombati játéknapján.
A nők vitték haza Angliába a focit
A nők vitték haza Angliába a focit
A hétvégén zárult a női labdarúgó Európa-bajnokság, ami nálunk csak mínuszos hírként, kis színesként került be a sportrovatok legeldugottabb szegleteibe, a házigazda briteknél viszont nézői rekordokat döntött, országos eufóriát okozott és lendületet adott néhány fontos társadalmi változásnak.
A Füred után a Kaposvárt is 2-0-ra verte a Veszprém
A Füred után a Kaposvárt is 2-0-ra verte a Veszprém
Idénybeli második bajnokiján második győzelmét aratta a Veszprém labdarúgócsapata, amely 2-0-ra nyert Ajkán a 2020-ban még NB I-es Kaposvár ellen az NB II nyugati csoportjának hétközi fordulójában.
A Veszprém nyerte a megyei rangadót
A Veszprém nyerte a megyei rangadót
A Practical VLS 2-0-ra nyert a Balatonfüredi FC otthonában a labdarúgó NB III szombati idénynyitó mérkőzésén.