Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kezdődik a futsal-bajnokság

2011. szeptember 19. 12:03
A nyáron alakult az 1.Futsal Club Veszprém október 3-án 18 órakor játssza első hazai bajnoki mérkőzését a Stadion csarnokában a Dupont FC ellen.

Szeptember 26-án veszi kezdetét a magyar futsal-bajnokság második vonalának nyugati csoportjában a küzdelem. A tizenkét csapatos pontvadászat izgalmas mérkőzéseket ígér. A csoport tagjai a Vasas, a Ferencváros és a Colorspectrum Aramis mellett több rutinos futsal egyesület. A veszprémi alakulat Szombathelyen kezdi a szezont.


1. Futsal Club Veszprém

Az egyesület megalakulása óta erre a pillanatra várnak a vezetők, játékosok, támogatók és az egyre gyarapodó szimpatizánsok. Egészséges izgalommal és megfelelő önbizalommal készül bemutatkozására az 1.Futsal Club Veszprém.

A két és fél hónapos felkészülés jól sikerült, a csapat hétről hétre, mérkőzésről mérkőzésre fejlődött. A végeleges keret 17 főből áll, akik mindannyian veszprémi kötődésűek. Németh Gábor és Tóth Gábor szakmai vezetésével a játékosok teljesítették a számukra kiírt edzésprogramot. A szakvezetés úgy véli, rengeteg munka vár még az alakulatra, ám reményeink szerint a megfelelő hozzáállás hamar megmutatkozik a csapat szereplésén.

Első hazai mérkőzésüket október 3-án 18 órakor játsszák a Stadion csarnokában. Ellenfelük az a Dupont FC lesz, amely tavaly Külker néven osztályozót játszott a feljutásért. A klub sok szeretettel vár minden érdeklődőt és szurkolót a mérkőzésre.

Folyamatosan frissülő információkkal elindult a csapat honlapja is, mely a www.futsalveszprem.hu oldalon érhető el.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15 A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros labdarúgás A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén. 2024. április 20. 18:56 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.