2022. január 29.
//
Adél névnap

Kezdődik a futsal-bajnokság

2011. szeptember 19. 11:03
A nyáron alakult az 1.Futsal Club Veszprém október 3-án 18 órakor játssza első hazai bajnoki mérkőzését a Stadion csarnokában a Dupont FC ellen.

Szeptember 26-án veszi kezdetét a magyar futsal-bajnokság második vonalának nyugati csoportjában a küzdelem. A tizenkét csapatos pontvadászat izgalmas mérkőzéseket ígér. A csoport tagjai a Vasas, a Ferencváros és a Colorspectrum Aramis mellett több rutinos futsal egyesület. A veszprémi alakulat Szombathelyen kezdi a szezont.


1. Futsal Club Veszprém

Az egyesület megalakulása óta erre a pillanatra várnak a vezetők, játékosok, támogatók és az egyre gyarapodó szimpatizánsok. Egészséges izgalommal és megfelelő önbizalommal készül bemutatkozására az 1.Futsal Club Veszprém.

A két és fél hónapos felkészülés jól sikerült, a csapat hétről hétre, mérkőzésről mérkőzésre fejlődött. A végeleges keret 17 főből áll, akik mindannyian veszprémi kötődésűek. Németh Gábor és Tóth Gábor szakmai vezetésével a játékosok teljesítették a számukra kiírt edzésprogramot. A szakvezetés úgy véli, rengeteg munka vár még az alakulatra, ám reményeink szerint a megfelelő hozzáállás hamar megmutatkozik a csapat szereplésén.

Első hazai mérkőzésüket október 3-án 18 órakor játsszák a Stadion csarnokában. Ellenfelük az a Dupont FC lesz, amely tavaly Külker néven osztályozót játszott a feljutásért. A klub sok szeretettel vár minden érdeklődőt és szurkolót a mérkőzésre.

Folyamatosan frissülő információkkal elindult a csapat honlapja is, mely a www.futsalveszprem.hu oldalon érhető el.

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Csányi Sándor: szigorítások szükségesek a büntetések miatt
Csányi Sándor: szigorítások szükségesek a büntetések miatt
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke a másodosztály színvonalának javulását várja a létszámcsökkentéstől, a válogatottól tisztes helytállást remél a Nemzetek Ligájában, a szurkolók pedig - amint azt jelezte - jelentős változásokra számíthatnak a közeljövőben, mivel szigorításokra van szükség a büntetések miatt.
Komárom-Esztergom megye válogatottja jutott az országos döntőbe
Komárom-Esztergom megye válogatottja jutott az országos döntőbe
A megyei amatőr labdarúgó-válogatottak hétvégén rendezett régiós megmérettetésén a veszprémi alakulat a harmadik helyen végzett, így nem jutott be az országos fináléba.
Újabb változások a VLS keretében
Újabb változások a VLS keretében
Szabó Péter, a Practical VLS ügyvezetője újabb személyi változásokról értesítette portálunkat a csapatot illetően.
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Január 22. és 23. között Balatonfüred és Tihany városa fog otthont biztosítani a megyei amatőr labdarúgó-válogatottak országos tornájának, amelyen az észak-nyugati régió gárdái vívnak majd meg a végső döntőbe való bekerülésért.
Szerbia és Észak-Írország ellen lép pályára márciusban a magyar labdarúgó-válogatott
Szerbia és Észak-Írország ellen lép pályára márciusban a magyar labdarúgó-válogatott
Szerbiával és Észak-Írországgal találkozik márciusban felkészülési mérkőzésen a magyar labdarúgó-válogatott.