Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kezdődik a futsal-bajnokság

2011. szeptember 19. 12:03
A nyáron alakult az 1.Futsal Club Veszprém október 3-án 18 órakor játssza első hazai bajnoki mérkőzését a Stadion csarnokában a Dupont FC ellen.

Szeptember 26-án veszi kezdetét a magyar futsal-bajnokság második vonalának nyugati csoportjában a küzdelem. A tizenkét csapatos pontvadászat izgalmas mérkőzéseket ígér. A csoport tagjai a Vasas, a Ferencváros és a Colorspectrum Aramis mellett több rutinos futsal egyesület. A veszprémi alakulat Szombathelyen kezdi a szezont.


1. Futsal Club Veszprém

Az egyesület megalakulása óta erre a pillanatra várnak a vezetők, játékosok, támogatók és az egyre gyarapodó szimpatizánsok. Egészséges izgalommal és megfelelő önbizalommal készül bemutatkozására az 1.Futsal Club Veszprém.

A két és fél hónapos felkészülés jól sikerült, a csapat hétről hétre, mérkőzésről mérkőzésre fejlődött. A végeleges keret 17 főből áll, akik mindannyian veszprémi kötődésűek. Németh Gábor és Tóth Gábor szakmai vezetésével a játékosok teljesítették a számukra kiírt edzésprogramot. A szakvezetés úgy véli, rengeteg munka vár még az alakulatra, ám reményeink szerint a megfelelő hozzáállás hamar megmutatkozik a csapat szereplésén.

Első hazai mérkőzésüket október 3-án 18 órakor játsszák a Stadion csarnokában. Ellenfelük az a Dupont FC lesz, amely tavaly Külker néven osztályozót játszott a feljutásért. A klub sok szeretettel vár minden érdeklődőt és szurkolót a mérkőzésre.

Folyamatosan frissülő információkkal elindult a csapat honlapja is, mely a www.futsalveszprem.hu oldalon érhető el.

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.