2022. január 29.
//
Adél névnap

Hazai pályán is bemutatkoznak

2011. október 1. 11:24
A kiütéses diadallal kezdő 1. Futsal Club Veszprém hétfőn (18 óra) játssza első hazai bajnokiját a Dupont FC ellen az egyetemi csarnokban.

Kiválóan sikerült a megyeszékhely nyáron alakult futsal együttesének bemutatkozás az NB II Nyugati csoportban, hiszen a bakonyiak idegenben 6:1-re verték a szintén újonc szombathelyieket.


A fiúk remekeltek a nyitányon (archív fotó)

– Ha nem is ilyen különbséggel, de mindenképpen győzelemre számítottam az első körben. Az első félidőben minden összejött, jó védekezésből kontrákat tudtunk vezetni, amelyekből be is találtunk. A második játékrészben azonban túlságosan megnyugodtunk, kissé kapkodóvá vált a játékunk, nem sikerültek a passzok, s a helyzetek kimaradtak. Mindez talán a lámpaláznak is betudható – tekintett vissza a találkozóra Németh Gábor edző.

A hétfői hazai premieren már egy jóval erősebb gárdával találkozik a Veszprém.


Németh Gábor: Ezúttal is győzelmet várok

– Mint minden meccsen, ezúttal is győzelmet várok, aztán majd meglátjuk, hogy az ellenfél mit enged megvalósítani az elképzeléseinkből. A Dupont a tavalyi Külker csapatából alakult, amely az előző kiírás második helyén végzett, ám az osztályozón alulmaradt a Csömörrel szemben. A keretük nemigen változott az óta, így kijelenhető, hogy komoly játékerőt képviselő brigád vár ránk. Szeretnénk ezúttal is a saját játékunkat nyújtani, amely a biztonságos védekezésből vezetetett támadásokra és a pontos befejezésekre épül. Értékmérő lesz az összecsapás, amelyből sok mindent le lehet majd szűrni – hangsúlyozta a szakember.

Érdekesség, hogy a bakonyiak szerdán Magyar Kupa mérkőzésen éppen az első fordulóban kiütött szombathelyieket fogadják. Németh Gábor megjegyezte: a hét közepén is a legerősebb összeállításukban lépnek pályára, s egyértelmű céljuk a továbbjutás.

Futsal NB II Nyugati csoport, 2. forduló:
Október 3. (hétfő) 18:00
1. Futsal Club Veszprém–Dupont FC
Veszprém, Stadion munkacsarnok
A belépés ingyenes!

Zatkalik Dávid
Kovács Bálint

További cikkek

Csányi Sándor: szigorítások szükségesek a büntetések miatt
Csányi Sándor: szigorítások szükségesek a büntetések miatt
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke a másodosztály színvonalának javulását várja a létszámcsökkentéstől, a válogatottól tisztes helytállást remél a Nemzetek Ligájában, a szurkolók pedig - amint azt jelezte - jelentős változásokra számíthatnak a közeljövőben, mivel szigorításokra van szükség a büntetések miatt.
Komárom-Esztergom megye válogatottja jutott az országos döntőbe
Komárom-Esztergom megye válogatottja jutott az országos döntőbe
A megyei amatőr labdarúgó-válogatottak hétvégén rendezett régiós megmérettetésén a veszprémi alakulat a harmadik helyen végzett, így nem jutott be az országos fináléba.
Újabb változások a VLS keretében
Újabb változások a VLS keretében
Szabó Péter, a Practical VLS ügyvezetője újabb személyi változásokról értesítette portálunkat a csapatot illetően.
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Január 22. és 23. között Balatonfüred és Tihany városa fog otthont biztosítani a megyei amatőr labdarúgó-válogatottak országos tornájának, amelyen az észak-nyugati régió gárdái vívnak majd meg a végső döntőbe való bekerülésért.
Szerbia és Észak-Írország ellen lép pályára márciusban a magyar labdarúgó-válogatott
Szerbia és Észak-Írország ellen lép pályára márciusban a magyar labdarúgó-válogatott
Szerbiával és Észak-Írországgal találkozik márciusban felkészülési mérkőzésen a magyar labdarúgó-válogatott.