Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hazai pályán is bemutatkoznak

2011. október 1. 12:24
A kiütéses diadallal kezdő 1. Futsal Club Veszprém hétfőn (18 óra) játssza első hazai bajnokiját a Dupont FC ellen az egyetemi csarnokban.

Kiválóan sikerült a megyeszékhely nyáron alakult futsal együttesének bemutatkozás az NB II Nyugati csoportban, hiszen a bakonyiak idegenben 6:1-re verték a szintén újonc szombathelyieket.


A fiúk remekeltek a nyitányon (archív fotó)

– Ha nem is ilyen különbséggel, de mindenképpen győzelemre számítottam az első körben. Az első félidőben minden összejött, jó védekezésből kontrákat tudtunk vezetni, amelyekből be is találtunk. A második játékrészben azonban túlságosan megnyugodtunk, kissé kapkodóvá vált a játékunk, nem sikerültek a passzok, s a helyzetek kimaradtak. Mindez talán a lámpaláznak is betudható – tekintett vissza a találkozóra Németh Gábor edző.

A hétfői hazai premieren már egy jóval erősebb gárdával találkozik a Veszprém.


Németh Gábor: Ezúttal is győzelmet várok

– Mint minden meccsen, ezúttal is győzelmet várok, aztán majd meglátjuk, hogy az ellenfél mit enged megvalósítani az elképzeléseinkből. A Dupont a tavalyi Külker csapatából alakult, amely az előző kiírás második helyén végzett, ám az osztályozón alulmaradt a Csömörrel szemben. A keretük nemigen változott az óta, így kijelenhető, hogy komoly játékerőt képviselő brigád vár ránk. Szeretnénk ezúttal is a saját játékunkat nyújtani, amely a biztonságos védekezésből vezetetett támadásokra és a pontos befejezésekre épül. Értékmérő lesz az összecsapás, amelyből sok mindent le lehet majd szűrni – hangsúlyozta a szakember.

Érdekesség, hogy a bakonyiak szerdán Magyar Kupa mérkőzésen éppen az első fordulóban kiütött szombathelyieket fogadják. Németh Gábor megjegyezte: a hét közepén is a legerősebb összeállításukban lépnek pályára, s egyértelmű céljuk a továbbjutás.

Futsal NB II Nyugati csoport, 2. forduló:
Október 3. (hétfő) 18:00
1. Futsal Club Veszprém–Dupont FC
Veszprém, Stadion munkacsarnok
A belépés ingyenes!

Zatkalik Dávid
Kovács Bálint
további cikkek
EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. tegnap 8:45 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15 A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros labdarúgás A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén. 2024. április 20. 18:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.