Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Továbbra is veretlen az FCV!

2011. október 4. 10:43 // Forrás: veszpremfutsal.hu
Sikeres hazai bemutatkozás: az 1. Futsal Club Veszprém értékes pontot szerzett a Dupont FC ellen a másodosztály hétfői találkozóján.

A vendégek késés miatt negyed órával később indult útjának a labda a csarnokban. A lelátót megtöltő nézők türelemmel várták a kezdést. Sajnos a veszprémi együttesnek nem tett jót a csúszás, amely a mérkőzés elején hamar kétgólos hátrányba került. A csapat az első félidő második felére kezdett magára találni és a szép támadásokkal jelezte, hogy van keresnivalója a mérkőzésen. Az akarásnak siker lett a vége: a félidő előtt egy felívelésből Bényi Kálmán szerezte meg a szépítő találatunkat.


Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

A szünetben a mieinknek sikerült jobban rendezni a sorokat, Németh Gábor együttese kezdeményező jelleggel lépett fel a második félidőben. Weisz Zoltán fejesével a 24. percben már 2:2 volt az állás. A csapat megérezte a lehetőséget és nyomás alatt tartotta a jó erőkből álló ellenfelét. Egy szép támadás végén Szabadfi Péter beadásából Pálfi Róbert már előnyhöz jutatta az FCV-t.

A rutinos ellenfél érezte, hogy itt csak létszámfölényes szituációban van esélye a pontszerzésre, így a támadásaikat a kapus lecserélésével igyekeztek támogatni. Kiválóan védekeztünk, de egy megpattanó labda a 39. percben utat talált a nagyszerűen védő Kasza Viktor kapujába. A hátralévő egy percben tovább támadott csapatunk, míg a vendégeken érződött, hogy elégedettek az egy ponttal.

Összességében jól sikerült a bakonyiak hazai bemutatkozása, akik értékes pontot szereztek.

Futsal NB II Nyugati csoport, 2. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Dupont FC 3:3 (1:2)

Erőltetett hét vár a fiúkra, hiszen szerdán Magyar Kupa mérkőzésen fogadják a szombathelyieket (a mérkőzés 20:30-kor lesz), míg pénteken (19:45) Érden játsszák soron következő bajnokijukat.

A mérkőzés előtt írtuk:
Hazai pályán is bemutatkoznak

Galéria
FCV - Dupont fc
vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 Edzők és pénzek Erről jut eszembe… Edzők és pénzek „Csak azt kérem, hogy ne alázzatok meg... Ha jönnek az eredmények, meg fogtok fizetni. Ha pedig nem, akkor úgyis kirúgtok.” 2024. április 16. 7:02 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Fájó vereséget szenvedett a Practical VSC Practical VSC Fájó vereséget szenvedett a Practical VSC A több sebből is vérző Practical VSC az utolsó percben kapott találattal 2-1-re alulmaradt a vendég Bicskei TC ellen a labdarúgó NB III vasárnapi rangadóján. A címvédő veszprémiek hátránya immár hat pont a listavezető Tatabányával szemben. 2024. április 14. 19:47

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.