2022. január 29.
//
Adél névnap

Továbbra is veretlen az FCV!

2011. október 4. 9:43
veszpremfutsal.hu
Sikeres hazai bemutatkozás: az 1. Futsal Club Veszprém értékes pontot szerzett a Dupont FC ellen a másodosztály hétfői találkozóján.

A vendégek késés miatt negyed órával később indult útjának a labda a csarnokban. A lelátót megtöltő nézők türelemmel várták a kezdést. Sajnos a veszprémi együttesnek nem tett jót a csúszás, amely a mérkőzés elején hamar kétgólos hátrányba került. A csapat az első félidő második felére kezdett magára találni és a szép támadásokkal jelezte, hogy van keresnivalója a mérkőzésen. Az akarásnak siker lett a vége: a félidő előtt egy felívelésből Bényi Kálmán szerezte meg a szépítő találatunkat.


Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

A szünetben a mieinknek sikerült jobban rendezni a sorokat, Németh Gábor együttese kezdeményező jelleggel lépett fel a második félidőben. Weisz Zoltán fejesével a 24. percben már 2:2 volt az állás. A csapat megérezte a lehetőséget és nyomás alatt tartotta a jó erőkből álló ellenfelét. Egy szép támadás végén Szabadfi Péter beadásából Pálfi Róbert már előnyhöz jutatta az FCV-t.

A rutinos ellenfél érezte, hogy itt csak létszámfölényes szituációban van esélye a pontszerzésre, így a támadásaikat a kapus lecserélésével igyekeztek támogatni. Kiválóan védekeztünk, de egy megpattanó labda a 39. percben utat talált a nagyszerűen védő Kasza Viktor kapujába. A hátralévő egy percben tovább támadott csapatunk, míg a vendégeken érződött, hogy elégedettek az egy ponttal.

Összességében jól sikerült a bakonyiak hazai bemutatkozása, akik értékes pontot szereztek.

Futsal NB II Nyugati csoport, 2. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Dupont FC 3:3 (1:2)

Erőltetett hét vár a fiúkra, hiszen szerdán Magyar Kupa mérkőzésen fogadják a szombathelyieket (a mérkőzés 20:30-kor lesz), míg pénteken (19:45) Érden játsszák soron következő bajnokijukat.

A mérkőzés előtt írtuk:
Hazai pályán is bemutatkoznak

Képek
vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Csányi Sándor: szigorítások szükségesek a büntetések miatt
Csányi Sándor: szigorítások szükségesek a büntetések miatt
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke a másodosztály színvonalának javulását várja a létszámcsökkentéstől, a válogatottól tisztes helytállást remél a Nemzetek Ligájában, a szurkolók pedig - amint azt jelezte - jelentős változásokra számíthatnak a közeljövőben, mivel szigorításokra van szükség a büntetések miatt.
Komárom-Esztergom megye válogatottja jutott az országos döntőbe
Komárom-Esztergom megye válogatottja jutott az országos döntőbe
A megyei amatőr labdarúgó-válogatottak hétvégén rendezett régiós megmérettetésén a veszprémi alakulat a harmadik helyen végzett, így nem jutott be az országos fináléba.
Újabb változások a VLS keretében
Újabb változások a VLS keretében
Szabó Péter, a Practical VLS ügyvezetője újabb személyi változásokról értesítette portálunkat a csapatot illetően.
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Január 22. és 23. között Balatonfüred és Tihany városa fog otthont biztosítani a megyei amatőr labdarúgó-válogatottak országos tornájának, amelyen az észak-nyugati régió gárdái vívnak majd meg a végső döntőbe való bekerülésért.
Szerbia és Észak-Írország ellen lép pályára márciusban a magyar labdarúgó-válogatott
Szerbia és Észak-Írország ellen lép pályára márciusban a magyar labdarúgó-válogatott
Szerbiával és Észak-Írországgal találkozik márciusban felkészülési mérkőzésen a magyar labdarúgó-válogatott.