Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Idegenben hibátlanok a futsalosok

2011. október 9. 21:37 // Forrás: veszpremfutsal.hu
Tovább remekel a veszprémi együttes, amely az NB II Nyugati csoport 3. fordulójában az Érdi ASC-t fektette két vállra.

Jól indult a bakonyiak számára a mérkőzés, hiszen már a 2. percben vezetést szereztek Jakab László góljával. Az első játékrész kiegyenlített játékot hozott, Szabadfi Péter két remek találatával 3:2-es vendég vezetésnél vonultak az öltözőbe a mérkőző felek.


archív fotó

A második játékrész is jól kezdődött veszprémi szempontból, hiszen egy szép támadás végén a hazaiakról került a kapujukba a labda. Sajnos hamar válaszolt az ellenfél, így tovább izgulhatott a csapatot elkísérő lelkes szurkolótábor. A mérkőzést a 27. percben két gyors találattal (Weisz Zoltán, Wingelman Tamás) döntötte el a vendég alakulat. A csapat ezek után már játszotta a saját játékát, Szadafi Péter és Korcsmár István további találataival alakult ki az 5:8-as végeredmény.

A győzelemhez a következők járultak hozzá: Kasza Viktor, Weisz Zoltán, Jakab László, Pálfi Róbert, Korcsmár István , Jónás Áron, Szabadfi Péter, Csejtei János, Bényi Kálmán, Véber Balázs, Vingelman Tamás, Tar Tamás.

Németg Gábor tanítványainak játékán látszott, hogy a heti harmadik mérkőzésüket játsszák, azonban így is megérdemelten szerezték meg a három pontot.

Jövő héten egy kis pihenő után folytatja csapatunk a felkészülést az október 17-ei (18:00) Soroksár elleni mérkőzésre.

Futsal NB II Nyugati csoport, 3. forduló:
Érdi ASC–1. Futsal Club Veszprém 5:8 (2:3)
A részletes jegyzőkönyvet itt olvashtaja el..

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. tegnap 8:45 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15 A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros labdarúgás A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén. 2024. április 20. 18:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.