2023. március 31.
//
Árpád névnap

Idegenben hibátlanok a futsalosok

2011. október 9. 21:37
veszpremfutsal.hu
Tovább remekel a veszprémi együttes, amely az NB II Nyugati csoport 3. fordulójában az Érdi ASC-t fektette két vállra.

Jól indult a bakonyiak számára a mérkőzés, hiszen már a 2. percben vezetést szereztek Jakab László góljával. Az első játékrész kiegyenlített játékot hozott, Szabadfi Péter két remek találatával 3:2-es vendég vezetésnél vonultak az öltözőbe a mérkőző felek.


archív fotó

A második játékrész is jól kezdődött veszprémi szempontból, hiszen egy szép támadás végén a hazaiakról került a kapujukba a labda. Sajnos hamar válaszolt az ellenfél, így tovább izgulhatott a csapatot elkísérő lelkes szurkolótábor. A mérkőzést a 27. percben két gyors találattal (Weisz Zoltán, Wingelman Tamás) döntötte el a vendég alakulat. A csapat ezek után már játszotta a saját játékát, Szadafi Péter és Korcsmár István további találataival alakult ki az 5:8-as végeredmény.

A győzelemhez a következők járultak hozzá: Kasza Viktor, Weisz Zoltán, Jakab László, Pálfi Róbert, Korcsmár István , Jónás Áron, Szabadfi Péter, Csejtei János, Bényi Kálmán, Véber Balázs, Vingelman Tamás, Tar Tamás.

Németg Gábor tanítványainak játékán látszott, hogy a heti harmadik mérkőzésüket játsszák, azonban így is megérdemelten szerezték meg a három pontot.

Jövő héten egy kis pihenő után folytatja csapatunk a felkészülést az október 17-ei (18:00) Soroksár elleni mérkőzésre.

Futsal NB II Nyugati csoport, 3. forduló:
Érdi ASC–1. Futsal Club Veszprém 5:8 (2:3)
A részletes jegyzőkönyvet itt olvashtaja el..

vehir.hu
Kovács Bálint