2023. március 31.
//
Árpád névnap

A Budaörs következik

2011. október 14. 17:49
veszpremfc.hu
A Veszprém FC szombaton 14.30-kor a Budaörs csapatát fogadja, amely együttes eddig két ponttal kevesebbet a mieinknél.

Ellenfelünk rosszul kezdte az idényt, ám az utóbbi fordulókban kezdett magára találni és az elmúlt három körben hét pontot szereztek. Az utolsó fordulóban hazai pályán 1-0-ra győzték le a Győri ETO II-t.

Egy régi ismerős is visszalátogat Veszprémbe, a korábban fél évet a bakonyiaknál játszó Sánta Attila nyártól a Budaörs csapatát erősíti. A Tatabánya elleni vesztes mérkőzésen ő rúgta csapata egyetlen gólját. Érdemes lesz még figyelni Kollega Krisztiánra és Tüske Rolandra is, ugyanis mindketten gólerős középpályások.

Vágó Attila vezetőedző a múlthét végén kérte, hogy mindenki gyorsan felejtse el az MTK ellen mutatott gyenge teljesítményt, s hangsúlyozta, hogy a soron következő mérkőzésekre kell odafigyelnie a VFC-nek.

Sorsdöntő három hét áll a gárda előtt. Sorrendben a Budaörs, a Paks II és a Vidi II lesznek az ellenfelek, a Magyar Kupában pedig a legjobb tizenhat közé jutásért a Szombathelyi Haladással meccselnek a fiúk. A bajnoki ellenfelek hasonló képességű csapatok lesznek, ha ezeken a mérkőzéseken jól helytáll az alakulat, akkor nyugodtan várhatják a tabella élén álló csapatok elleni meccseket. Kijelenthető tehát, hogy ez a három meccs fogja meghatározni az őszi teljesítményüket.

A szombati mérkőzésen Burcsik Martin már Vágó Attila rendelkezésére állhat, s más sérült sincs a csapatnál.

Forrás: veszpremfc.hu

vehir.hu