2023. március 26.
//
Emánuel névnap

A Soroksár kipipálva

2011. október 18. 12:10
Rajki Tamás
1. Futsal Club Veszprém újabb magabiztos sikert könyvelhetett el. A mesterhármast jegyző Pálfi Róbert vezetésével 7:1-re verték a soroksáriakat.

A másodosztályú futsal-bajnokság negyedik fordulójában a Soroksári TE csapata látogatott Veszprémbe. Együttesünk egy rendkívül szimpatikus és sportszerű ellenfél ellen léphetett pályára.

Az első félidő biztonsági játékot hozott, de egy szép támadás után Pálfi Róbert egy alapvonalról leadott lövéssel meglepte a Soroksár kapusát, amely utat talált a kapuba. Csapatunk folyamatosan melegedett bele a játékba, majd az első bajnoki mérkőzését játszó Vas Ferenc egy mintatámadás után megszerezte a második találatunkat. Erre az ellenfél még tudott válaszolni Balogh Péter révén, de több babér már nem termett nekik. Kisvártatva ugyanis Szabadfi Péter bólintott a kapuba, s alakította ki a 3:1-es félidei eredményt.

A második játékrészben szintén a bakonyiak játéka dominált, akik a 31. és 33. perc között megadták a „kegyelemdöfést” az ellenfélnek. A gólokon Szabadfi Péter, Pálfi Róbert és Weisz Zoltán osztozott.

A nézők minden egyes megmozdulást tapssal díjaztak és a technikai hibák után is biztatták a fiúkat. A végeredményt a mérkőzés egyik legjobbja, Pálfi állította be, így a végső dudaszó után 7:1-et mutatott az eredményjelző.

Összességében a kissé pontatlan és "langyos" kezdés után megfelelő koncentráltsággal, egyértelmű játékkal gyűjtötte be csapatunk a három pontot és így a tabella 2. helyére lépett.

Október 21-én (pénteken) Tolnára utazik csapatunk, ahol igyekszik megtartani előkelő pozícióját a tabellán.

Futsal NB II Nyugati csoport, 4. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Soroksári TE 7:1 (3:1)
Veszprém: Kasza – Bényi, Szabadfi, Csejtei, Tar. Csere: Jónás (kapus), Weisz, Véber, Korcsmár, Vingelman, Pálfi, Vas. Vezetőedző: Németh Gábor.
Soroksár: Varga Zs. – Tóth P., Kozó, Balogh, Seres. Csere: Hajnal, Homó, Keszthelyi, Nábelek. Vezetőedző: Takács László
Gólszerzők: Pálfi (7., 31., 38.), Vas (13., 31.), Szabadfi (17.), Weisz (33.), illetve Balogh (16.).

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Értékes pontokat vesztett a VLS
Értékes pontokat vesztett a VLS
A Practical VLS 1-1-es döntetlent játszott a házigazda Kelen SC-vel a labdarúgó nemzeti harmadosztály vasárnapi mérkőzésén. Pető Tamás csalódottan értékelte a látottakat.
Rossi: akkor vagyunk sikeresek, ha alázatosan állunk a meccshez
Rossi: akkor vagyunk sikeresek, ha alázatosan állunk a meccshez
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya egyáltalán nem számít könnyű mérkőzésre hétfőn a bolgárok elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
Lőw Zsolt követi Tuchelt a Bayern Münchenhez
Lőw Zsolt követi Tuchelt a Bayern Münchenhez
A Bayern München labdarúgócsapatánál is Lőw Zsolt lesz Thomas Tuchel vezetőedző egyik másodedzője.
Merre tart a veszprémi labdarúgás? – Pető Tamás válaszolt
Merre tart a veszprémi labdarúgás? – Pető Tamás válaszolt
Kollégánk, Simon Dani vezetésével folytatódott az Önarckép-beszélgetősorozat, amelynek második vendége a Practical VLS vezetőedzője, az egykori válogatott labdarúgó Pető Tamás volt.
Szoboszlai elégedett a játékkal, de szerinte van előrelépési lehetőség
Szoboszlai elégedett a játékkal, de szerinte van előrelépési lehetőség
Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya elégedett volt azzal a játékkal, melyet az együttes mutatott az észtek ellen csütörtök este 1-0-ra megnyert barátságos mérkőzésen, ugyanakkor kiemelte, "mindig van előrelépési lehetőség", és a következő napokban ezen fognak dolgozni.