2022. augusztus 13.
//
Ipoly névnap

A Soroksár kipipálva

2011. október 18. 12:10
Rajki Tamás
1. Futsal Club Veszprém újabb magabiztos sikert könyvelhetett el. A mesterhármast jegyző Pálfi Róbert vezetésével 7:1-re verték a soroksáriakat.

A másodosztályú futsal-bajnokság negyedik fordulójában a Soroksári TE csapata látogatott Veszprémbe. Együttesünk egy rendkívül szimpatikus és sportszerű ellenfél ellen léphetett pályára.

Az első félidő biztonsági játékot hozott, de egy szép támadás után Pálfi Róbert egy alapvonalról leadott lövéssel meglepte a Soroksár kapusát, amely utat talált a kapuba. Csapatunk folyamatosan melegedett bele a játékba, majd az első bajnoki mérkőzését játszó Vas Ferenc egy mintatámadás után megszerezte a második találatunkat. Erre az ellenfél még tudott válaszolni Balogh Péter révén, de több babér már nem termett nekik. Kisvártatva ugyanis Szabadfi Péter bólintott a kapuba, s alakította ki a 3:1-es félidei eredményt.

A második játékrészben szintén a bakonyiak játéka dominált, akik a 31. és 33. perc között megadták a „kegyelemdöfést” az ellenfélnek. A gólokon Szabadfi Péter, Pálfi Róbert és Weisz Zoltán osztozott.

A nézők minden egyes megmozdulást tapssal díjaztak és a technikai hibák után is biztatták a fiúkat. A végeredményt a mérkőzés egyik legjobbja, Pálfi állította be, így a végső dudaszó után 7:1-et mutatott az eredményjelző.

Összességében a kissé pontatlan és "langyos" kezdés után megfelelő koncentráltsággal, egyértelmű játékkal gyűjtötte be csapatunk a három pontot és így a tabella 2. helyére lépett.

Október 21-én (pénteken) Tolnára utazik csapatunk, ahol igyekszik megtartani előkelő pozícióját a tabellán.

Futsal NB II Nyugati csoport, 4. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Soroksári TE 7:1 (3:1)
Veszprém: Kasza – Bényi, Szabadfi, Csejtei, Tar. Csere: Jónás (kapus), Weisz, Véber, Korcsmár, Vingelman, Pálfi, Vas. Vezetőedző: Németh Gábor.
Soroksár: Varga Zs. – Tóth P., Kozó, Balogh, Seres. Csere: Hajnal, Homó, Keszthelyi, Nábelek. Vezetőedző: Takács László
Gólszerzők: Pálfi (7., 31., 38.), Vas (13., 31.), Szabadfi (17.), Weisz (33.), illetve Balogh (16.).

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Nagy Tamás a VFC USE új szakmai igazgatója
Nagy Tamás a VFC USE új szakmai igazgatója
A szakember, aki Artner Tamás váratlan távozása következtében érkezett az utánpótlásbázishoz, korábban már irányította az akkor még NB II-ben szereplő veszprémi labdarúgócsapatot.
Nem várt meglepetés: a Veszprém máris búcsúzott a Magyar Kupától
Nem várt meglepetés: a Veszprém máris búcsúzott a Magyar Kupától
Az NB III-as Practical VLS 2-0-ra kikapott a Vas megyei első osztályban szereplő, szombathelyi Király SE gárdájától a labdarúgó Magyar Kupa első fordulójának szombati játéknapján.
A nők vitték haza Angliába a focit
A nők vitték haza Angliába a focit
A hétvégén zárult a női labdarúgó Európa-bajnokság, ami nálunk csak mínuszos hírként, kis színesként került be a sportrovatok legeldugottabb szegleteibe, a házigazda briteknél viszont nézői rekordokat döntött, országos eufóriát okozott és lendületet adott néhány fontos társadalmi változásnak.
A Füred után a Kaposvárt is 2-0-ra verte a Veszprém
A Füred után a Kaposvárt is 2-0-ra verte a Veszprém
Idénybeli második bajnokiján második győzelmét aratta a Veszprém labdarúgócsapata, amely 2-0-ra nyert Ajkán a 2020-ban még NB I-es Kaposvár ellen az NB II nyugati csoportjának hétközi fordulójában.
A Veszprém nyerte a megyei rangadót
A Veszprém nyerte a megyei rangadót
A Practical VLS 2-0-ra nyert a Balatonfüredi FC otthonában a labdarúgó NB III szombati idénynyitó mérkőzésén.