2022. január 29.
//
Adél névnap

A Soroksár kipipálva

2011. október 18. 11:10
Rajki Tamás
1. Futsal Club Veszprém újabb magabiztos sikert könyvelhetett el. A mesterhármast jegyző Pálfi Róbert vezetésével 7:1-re verték a soroksáriakat.

A másodosztályú futsal-bajnokság negyedik fordulójában a Soroksári TE csapata látogatott Veszprémbe. Együttesünk egy rendkívül szimpatikus és sportszerű ellenfél ellen léphetett pályára.

Az első félidő biztonsági játékot hozott, de egy szép támadás után Pálfi Róbert egy alapvonalról leadott lövéssel meglepte a Soroksár kapusát, amely utat talált a kapuba. Csapatunk folyamatosan melegedett bele a játékba, majd az első bajnoki mérkőzését játszó Vas Ferenc egy mintatámadás után megszerezte a második találatunkat. Erre az ellenfél még tudott válaszolni Balogh Péter révén, de több babér már nem termett nekik. Kisvártatva ugyanis Szabadfi Péter bólintott a kapuba, s alakította ki a 3:1-es félidei eredményt.

A második játékrészben szintén a bakonyiak játéka dominált, akik a 31. és 33. perc között megadták a „kegyelemdöfést” az ellenfélnek. A gólokon Szabadfi Péter, Pálfi Róbert és Weisz Zoltán osztozott.

A nézők minden egyes megmozdulást tapssal díjaztak és a technikai hibák után is biztatták a fiúkat. A végeredményt a mérkőzés egyik legjobbja, Pálfi állította be, így a végső dudaszó után 7:1-et mutatott az eredményjelző.

Összességében a kissé pontatlan és "langyos" kezdés után megfelelő koncentráltsággal, egyértelmű játékkal gyűjtötte be csapatunk a három pontot és így a tabella 2. helyére lépett.

Október 21-én (pénteken) Tolnára utazik csapatunk, ahol igyekszik megtartani előkelő pozícióját a tabellán.

Futsal NB II Nyugati csoport, 4. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Soroksári TE 7:1 (3:1)
Veszprém: Kasza – Bényi, Szabadfi, Csejtei, Tar. Csere: Jónás (kapus), Weisz, Véber, Korcsmár, Vingelman, Pálfi, Vas. Vezetőedző: Németh Gábor.
Soroksár: Varga Zs. – Tóth P., Kozó, Balogh, Seres. Csere: Hajnal, Homó, Keszthelyi, Nábelek. Vezetőedző: Takács László
Gólszerzők: Pálfi (7., 31., 38.), Vas (13., 31.), Szabadfi (17.), Weisz (33.), illetve Balogh (16.).

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Csányi Sándor: szigorítások szükségesek a büntetések miatt
Csányi Sándor: szigorítások szükségesek a büntetések miatt
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke a másodosztály színvonalának javulását várja a létszámcsökkentéstől, a válogatottól tisztes helytállást remél a Nemzetek Ligájában, a szurkolók pedig - amint azt jelezte - jelentős változásokra számíthatnak a közeljövőben, mivel szigorításokra van szükség a büntetések miatt.
Komárom-Esztergom megye válogatottja jutott az országos döntőbe
Komárom-Esztergom megye válogatottja jutott az országos döntőbe
A megyei amatőr labdarúgó-válogatottak hétvégén rendezett régiós megmérettetésén a veszprémi alakulat a harmadik helyen végzett, így nem jutott be az országos fináléba.
Újabb változások a VLS keretében
Újabb változások a VLS keretében
Szabó Péter, a Practical VLS ügyvezetője újabb személyi változásokról értesítette portálunkat a csapatot illetően.
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Január 22. és 23. között Balatonfüred és Tihany városa fog otthont biztosítani a megyei amatőr labdarúgó-válogatottak országos tornájának, amelyen az észak-nyugati régió gárdái vívnak majd meg a végső döntőbe való bekerülésért.
Szerbia és Észak-Írország ellen lép pályára márciusban a magyar labdarúgó-válogatott
Szerbia és Észak-Írország ellen lép pályára márciusban a magyar labdarúgó-válogatott
Szerbiával és Észak-Írországgal találkozik márciusban felkészülési mérkőzésen a magyar labdarúgó-válogatott.