Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Pontosztozkodás Pakson

2011. október 22. 20:00 // Forrás: Nemzeti Sport Online
A Veszprém FC 1-1-es döntetlent ért el a Paks II otthonában a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában.

Labdarúgó NB II Nyugati csoport, 10. forduló:
Paksi FC II–Veszprém FC 1–1 (0–1)
Paks, 100 néző. Vezette: Fenyvesi (Gyarmati II T., Kiss I B.)
Paks II: Kiss M. – Szolomájer, Berkó, Racskó, Blatt – Cziráki, Ganczer, Budai, Czinger (Bohner, a szünetben) – Pintér N. (Pap R., a szünetben), Feil (Féhr, 83.). Edző: Lengyel Ferenc.
Veszprém: Varga T. – Garai, Hegedűs Gy., Lang, Bosnjak – Thiago, Hevesi-Tóth, Molnár Z., Leitold (Burcsik, 65.) – Novothny, Alex. Vezetőedző: Vágó Attila.
Gólszerző: Thiago (0–1) a 38., Feil (1–1) az 52. percben.
Kiállítva: Ganczer (második sárga lap után) a 67. percben.

Mestermérleg

Lengyel Ferenc: – A veszprémi gladiátorok ellen hősiesen szereztünk egy pontot.

Vágó Attila: – Sajnos egy nullás állásnál kihagytuk a tizenegyest, így értékes két pontot veszítettünk.

Forrás: Nemzeti Sport Online

vehir.hu
további cikkek
EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. ma 8:45 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15 A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros labdarúgás A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén. 2024. április 20. 18:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.