2022. augusztus 13.
//
Ipoly névnap

Legjobbjaival jön a Haladás

2011. október 24. 22:37
A Veszprém FC kedden (14 óra) az élvonalbeli Szombathelyi Haladást fogadja a Magyar Kupa 4. fordulójában.

A labdarúgó Magyar kupában a legjobb tizenhat közé jutás a tét. A keddi játéknapon az élvonal 10. helyén álló Szombathely látogat a másodosztályban 9. veszprémiekhez.


Fotó: haladas.hu

– Bár élőben nem láttuk a veszprémieket, edzőkollégáktól szereztünk róluk információkat, tudjuk, hogy masszív csapatuk vannak, jobbára védekeznek. Úgy gondolom, hogy vélhetően ellenünk is a biztonságra ügyelnek majd. Amennyiben viszont zárt védekezésükből kinyílnak a hazaiak, mögéjük kerülhetünk. Na persze jóval hatékonyabban, mint tettük azt szombaton, a Kaposvár ellen. Mindezek ellenére egyértelmű cél a továbbjutás, hiszen mint korábban is hangsúlyoztam: komolyan vesszük a Magyar Kupát. – nyilatkozta Aczél Zoltán a Vas megyei klub hivatalos oldalán.

A Haladás Sopron Bank trénere kiemelte Hegedűs, Molnár és a korábban Szombathelyen is jól ismert Alex játékát.

A szakember pontos összeállítást nem ígért, de leszögezte: erős kerettel utaznak Veszprémbe, s a volt veszprémi Iszlai Bence játékának sincs akadálya.

– Egyelőre nem tudom megmondani, milyen összeállításban lépünk pályára, a sérült Korolovszky Gábor még biztosan nem játszhat, remélem, hogy pénteken a Diósgyőr ellen már szerepelhet. Kenesei Krisztián a ma délutáni edzésen már mezt húz, de kedden csak a kispadon kap helyet: sérülése után elsősorban a pénteki mérkőzésre szeretném őt felépíteni. Iszlai Bence meggyógyult betegségéből, így nincs akadálya veszprémi játékának, Nagy I. Gábor viszont továbbra is sérült. Egy biztos: erős kerettel utazunk, tehát nem a Ligakupán szerepet kapott fiatalok játszanak Veszprémben, az első csapattal megyünk.

vehir.hu

További cikkek

Nagy Tamás a VFC USE új szakmai igazgatója
Nagy Tamás a VFC USE új szakmai igazgatója
A szakember, aki Artner Tamás váratlan távozása következtében érkezett az utánpótlásbázishoz, korábban már irányította az akkor még NB II-ben szereplő veszprémi labdarúgócsapatot.
Nem várt meglepetés: a Veszprém máris búcsúzott a Magyar Kupától
Nem várt meglepetés: a Veszprém máris búcsúzott a Magyar Kupától
Az NB III-as Practical VLS 2-0-ra kikapott a Vas megyei első osztályban szereplő, szombathelyi Király SE gárdájától a labdarúgó Magyar Kupa első fordulójának szombati játéknapján.
A nők vitték haza Angliába a focit
A nők vitték haza Angliába a focit
A hétvégén zárult a női labdarúgó Európa-bajnokság, ami nálunk csak mínuszos hírként, kis színesként került be a sportrovatok legeldugottabb szegleteibe, a házigazda briteknél viszont nézői rekordokat döntött, országos eufóriát okozott és lendületet adott néhány fontos társadalmi változásnak.
A Füred után a Kaposvárt is 2-0-ra verte a Veszprém
A Füred után a Kaposvárt is 2-0-ra verte a Veszprém
Idénybeli második bajnokiján második győzelmét aratta a Veszprém labdarúgócsapata, amely 2-0-ra nyert Ajkán a 2020-ban még NB I-es Kaposvár ellen az NB II nyugati csoportjának hétközi fordulójában.
A Veszprém nyerte a megyei rangadót
A Veszprém nyerte a megyei rangadót
A Practical VLS 2-0-ra nyert a Balatonfüredi FC otthonában a labdarúgó NB III szombati idénynyitó mérkőzésén.