2022. január 29.
//
Adél névnap

Legjobbjaival jön a Haladás

2011. október 24. 21:37
A Veszprém FC kedden (14 óra) az élvonalbeli Szombathelyi Haladást fogadja a Magyar Kupa 4. fordulójában.

A labdarúgó Magyar kupában a legjobb tizenhat közé jutás a tét. A keddi játéknapon az élvonal 10. helyén álló Szombathely látogat a másodosztályban 9. veszprémiekhez.


Fotó: haladas.hu

– Bár élőben nem láttuk a veszprémieket, edzőkollégáktól szereztünk róluk információkat, tudjuk, hogy masszív csapatuk vannak, jobbára védekeznek. Úgy gondolom, hogy vélhetően ellenünk is a biztonságra ügyelnek majd. Amennyiben viszont zárt védekezésükből kinyílnak a hazaiak, mögéjük kerülhetünk. Na persze jóval hatékonyabban, mint tettük azt szombaton, a Kaposvár ellen. Mindezek ellenére egyértelmű cél a továbbjutás, hiszen mint korábban is hangsúlyoztam: komolyan vesszük a Magyar Kupát. – nyilatkozta Aczél Zoltán a Vas megyei klub hivatalos oldalán.

A Haladás Sopron Bank trénere kiemelte Hegedűs, Molnár és a korábban Szombathelyen is jól ismert Alex játékát.

A szakember pontos összeállítást nem ígért, de leszögezte: erős kerettel utaznak Veszprémbe, s a volt veszprémi Iszlai Bence játékának sincs akadálya.

– Egyelőre nem tudom megmondani, milyen összeállításban lépünk pályára, a sérült Korolovszky Gábor még biztosan nem játszhat, remélem, hogy pénteken a Diósgyőr ellen már szerepelhet. Kenesei Krisztián a ma délutáni edzésen már mezt húz, de kedden csak a kispadon kap helyet: sérülése után elsősorban a pénteki mérkőzésre szeretném őt felépíteni. Iszlai Bence meggyógyult betegségéből, így nincs akadálya veszprémi játékának, Nagy I. Gábor viszont továbbra is sérült. Egy biztos: erős kerettel utazunk, tehát nem a Ligakupán szerepet kapott fiatalok játszanak Veszprémben, az első csapattal megyünk.

vehir.hu

További cikkek

Csányi Sándor: szigorítások szükségesek a büntetések miatt
Csányi Sándor: szigorítások szükségesek a büntetések miatt
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke a másodosztály színvonalának javulását várja a létszámcsökkentéstől, a válogatottól tisztes helytállást remél a Nemzetek Ligájában, a szurkolók pedig - amint azt jelezte - jelentős változásokra számíthatnak a közeljövőben, mivel szigorításokra van szükség a büntetések miatt.
Komárom-Esztergom megye válogatottja jutott az országos döntőbe
Komárom-Esztergom megye válogatottja jutott az országos döntőbe
A megyei amatőr labdarúgó-válogatottak hétvégén rendezett régiós megmérettetésén a veszprémi alakulat a harmadik helyen végzett, így nem jutott be az országos fináléba.
Újabb változások a VLS keretében
Újabb változások a VLS keretében
Szabó Péter, a Practical VLS ügyvezetője újabb személyi változásokról értesítette portálunkat a csapatot illetően.
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Összecsapnak a megyei válogatottak!
Január 22. és 23. között Balatonfüred és Tihany városa fog otthont biztosítani a megyei amatőr labdarúgó-válogatottak országos tornájának, amelyen az észak-nyugati régió gárdái vívnak majd meg a végső döntőbe való bekerülésért.
Szerbia és Észak-Írország ellen lép pályára márciusban a magyar labdarúgó-válogatott
Szerbia és Észak-Írország ellen lép pályára márciusban a magyar labdarúgó-válogatott
Szerbiával és Észak-Írországgal találkozik márciusban felkészülési mérkőzésen a magyar labdarúgó-válogatott.