Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Lenullázták a Fradit!

2011. október 31. 21:29 // Forrás: futsalhungary.hu
A Veszprém magabiztosan verte a Ferencvárost a futsal másodosztály hétfői rangadóján és átvette a vezetést a tabellán.

Németh Gábor tanítványai Bényi és Vingelmann révén a 3. percben már két góllal vezettek a fővárosiak ellen, a szünet előtt pedig Szabadfi növelte tovább a hazai előnyt. A második játékrész végén Bényi újra betalált kialakítva a 4-0-s végeredményt. Az FCV győzelmével a tabella élére ugrott.


A galéria megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Futsal NB II Nyugati csoport, 6. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Ferencvárosi TC 4–0 (3-0)
Veszprém: Kasza – Bényi, Szabadfi, Jakab, Vingelmann. Csere: Jónás (kapus), Weisz, Véber, Korcsmár, Tar, Pálfi, Vas. Vezetőedző: Németh Gábor.
FTC: Kovács – Kulik, Érsek, Bogár, Komáromi. Csere: Graeser (kapus), Huszty, Balán, Suth, Szabó, Faragó, Kósa. Vezetőedző: Machalek Attila.
Gólszerzők: Bényi (2., ill. 36.) Vingelmann (3.), Szabadfi (20.),

A mérkőzés előtt írtuk: Meglepetésre készülnek

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. ma 14:09 EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. tegnap 8:45 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.