2022. május 28.
//
Emil, Csanád névnap

Ködös, párás reggelek

2011. november 1. 10:35
vmeteo.hu
Kedden a reggeli pára-és ködfoltok gyorsan eltűnnek, ezt követően jórészt napos időre számíthatunk, csapadék nélkül.

Gyenge marad a délkeleti szél, ma is 15°C körüli maximum érték várható, az esti órákban 5°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

A hét végéig nem várható komolyabb változás időjárásunkban. Marad a csendes, időjárási szempontból eseménytelen idő. Reggelente pára-és ködfoltok kialakulására számítanunk kell, napközben pedig felhős-napos időszakok váltogatják egymás. Ebben az időszakban általában gyenge marad a délkeleti szél, ezen belül csütörtökön és pénteken meg is élénkülhet, az időnként erősebben megnövekvő felhőzetből csapadék továbbra sem valószínű.

A levegő hőmérséklete reggelente fagypont és 5°C környékén alakul, kora délutánonként 12 és 15°C körül várható a maximum érték.
 

vehir.hu

További cikkek

MEGVALÓSULT A „MOZDULJ KÖZÉP-DUNÁNTÚL!” CÍMŰ PROJEKT
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.