Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Férfi röplabda: a serdülők is elkezdték

2011. november 2. 22:34 // Forrás: veszpremvolley.hu
Múlt hétvégén rendezték meg az első selejtező fordulókat az országos serdülő bajnokságban, ahol Holdinger Szilárd tanítványai a 2. helyet szerezték meg.

A serdülő korosztályban is elkezdődtek a küzdelmek, A serdülőket a selejtező szakaszban három csoportba sorsolták, mindegyik csoport két tornán vesz részt, innen az első kettő, valamint a két legjobb harmadik jut tovább az elődöntőbe. A Veszprém a Kaposvár, a Dág és az első tornának helyszínt adó Sümeg csapataival került egy csoportba.

Az együttes felkészítését és versenyeztetését idén Holdinger Szilárd vállalta, aki a torna beszámolóját is készítette.

Országos Serdülő Bajnokság, S-1. selejtező csoport 1. torna. Sümeg 2011.10.23.
csapatok: Sümeg RE, Man at Work Veszprémi RC, FINO Kaposvár SE, Dág KSE

Veszprém-Sümeg 3:0 (22,10.13)
Az első szettben látszott a csapaton az összeszokatlanság és hogy az idei szezon első meccsét játssza, néhányan pedig teljesen új számukra szokatlan poszton játszanak. Ezért a szett kicsit szorosabbra sikerült, de a második szettől már meggyőzően helyenként látványosan játszottunk és nagy fölénnyel nyertük a mérkőzést.

Kaposvár-Dág 0:3 (-17,-11,-20)

Veszprém-Kaposvár 3:0 (20,10,16)
Az előzetes várakozásokkal ellentétben a Kaposvár jóval gyengébb játékkal rukkolt elő mint ahogy azt vártuk. Csapatunk viszont fantasztikus hangulatban nagyon látványos meggyőző játékot produkált, amellyel egy pillanatig sem forgott veszélyben a győzelmünk.

Sümeg-Dág 0:3 (-21,-13,-12)

Dág-Veszprém 3:0 (22,22,21)
A két veretlen csapat mérkőzésén sajnos nem tudtunk élni az adódó lehetőségeinkkel, hiszen az egész mérkőzés alatt fej-fej mellett haladtak a csapatok, de az összeszokatlanságunkból adódóan a fontos pontokat nem mi tudtuk hozni, ezért jó színvonalú mérkőzésen vereséget szenvedtünk. A két csapat azonos erőt képvisel ezért a következő fordulóban jó esélyünk lehet minden mérkőzésünk megnyerésére és ezzel együtt akár a csoportelsőség megszerzésére is. De az elődöntőbe jutásunk gyakorlatilag biztosnak tekinthető.

A csapat:
Széll Dániel: Kiemelkedő teljesítményt nyújtott minden mérkőzésen, a csapat igazi vezére volt.
Sághy Zsolt: Megbízhatóan játszott szinte hibátlanul támadott és blokkolt. a csapat egyik legjobbja volt.
Fliegh Péter: Csapatunk másik centere. aki szintén nagyon megbízhatóan játszott jó blokkjaival és nyitásaival vétette észre magát.
Dordzsceren Csingisz: Csapatunk másik vezéregyénisége, aki szintén megbízhatóan játszott, mind támadásban, mind pedig mezőny munkában.
Leidl Benjamin: A csapat legrutintalanabb tagja, aki számára eddig ismeretlen poszton szerepelt és megbízható jó teljesítményt nyújtott.
Gombás Valentin: Ő szintén új poszton mutatkozott be. liberóként szerepelt és a kezdeti bizonytalankodások után a nap végére nagyon jó teljesítményt produkált.
Garamvölgyi Armand: A csapat feladója Széll Dani mellett a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtotta. Szinte hibátlanul készített elő, s nem egyszer hosszú nyitás sorozatokat produkált, teljesítményével abszolút kiérdemelte az ellenfelek elismerését is.

Forrás: veszpremvolley.hu

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.