2022. augusztus 13.
//
Ipoly névnap

Ötöt vágott az FCV

2011. november 7. 21:18
A veszprémi futsal alakulat 5-2-re nyert a Colorspectrum Aramis-Illyés vendégeként az NB II Nyugati csoport hétfő esti találkozóján.

A mieink a csapatkapitány Bényi duplája révén már a 4. percben kettővel vezettek. Ezt követően egészen a félidő végéig érintetlenek maradtak a hálók, kevéssel a szünet előtt pedig Sajbán talált be.


archív fotó

A térfélcsere után ismét felpörgtek az esmények: Szabadfi találatára gyorsan válaszolt Farsang. A végjátékban azonban a veszprémiek koncentráltak jobban, akik Weisz és Korcsmár révén kialakították az 5-2-es végeredményt.

Az FVC újabb győzelmével megerősítette vezető helyét az NB II Nyugati csoportban.

Futsal NB II Nyugati csoport, 7. forduló:
Colorspectrum Aramis-Illyés–1. Futsal Club Veszprém 2–5 (1–2)
Colorspectrum Aramis-Illyés: Soós –Vattamány, Farsang, Sárosi, Szabó V. Csere: Bálint, Sajbán, Breno, Gorhánácz, Német A., Seregi, Silva. Vezetőedző: Németh Antal.
1. Futsal Club Veszprém: Kasza – Bényi, Szabadfi, Jakab, Véber. Csere: Jónás (kapus), Weisz, Vingelman, Korcsmár, Tar, Pálfi, Vas. Vezetőedző: Németh Gábor.
Gólszerzők: Sajbán (20.), Farsang (23.), illetve Bényi (2., ill. 4.), Szabadfi (21.), Weisz (35.), Korcsmár (39.)

vehir.hu

További cikkek

Nagy Tamás a VFC USE új szakmai igazgatója
Nagy Tamás a VFC USE új szakmai igazgatója
A szakember, aki Artner Tamás váratlan távozása következtében érkezett az utánpótlásbázishoz, korábban már irányította az akkor még NB II-ben szereplő veszprémi labdarúgócsapatot.
Nem várt meglepetés: a Veszprém máris búcsúzott a Magyar Kupától
Nem várt meglepetés: a Veszprém máris búcsúzott a Magyar Kupától
Az NB III-as Practical VLS 2-0-ra kikapott a Vas megyei első osztályban szereplő, szombathelyi Király SE gárdájától a labdarúgó Magyar Kupa első fordulójának szombati játéknapján.
A nők vitték haza Angliába a focit
A nők vitték haza Angliába a focit
A hétvégén zárult a női labdarúgó Európa-bajnokság, ami nálunk csak mínuszos hírként, kis színesként került be a sportrovatok legeldugottabb szegleteibe, a házigazda briteknél viszont nézői rekordokat döntött, országos eufóriát okozott és lendületet adott néhány fontos társadalmi változásnak.
A Füred után a Kaposvárt is 2-0-ra verte a Veszprém
A Füred után a Kaposvárt is 2-0-ra verte a Veszprém
Idénybeli második bajnokiján második győzelmét aratta a Veszprém labdarúgócsapata, amely 2-0-ra nyert Ajkán a 2020-ban még NB I-es Kaposvár ellen az NB II nyugati csoportjának hétközi fordulójában.
A Veszprém nyerte a megyei rangadót
A Veszprém nyerte a megyei rangadót
A Practical VLS 2-0-ra nyert a Balatonfüredi FC otthonában a labdarúgó NB III szombati idénynyitó mérkőzésén.