Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Véget ért "a vitézség, a hadkultúra és a jókedv ünnepe"

2008. augusztus 4. 9:54
Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke búcsúztatta az elmúlt 10 napot, Kocsi László alezredes pedig a Honvédség nevében köszönte meg a helyieknek, hogy befogadták őket. Ezek után Talabér Márta alelnöknő segítségével kisorsoltuk nyereményjátékunk nyerteseit.
A 19. alkalommal megrendezett Művészetek Völgye, idén Kapolcsi Bűvészeti Napok léte igazolja, hogy szükség van erre a fesztiválra - mondta Lasztovicza Jenő - Nem csak a helyiek számára, hanem a távolról érkezőknek is értéket jelent a rendezvény. Szomorú vagyok, hogy idén nem tudott a korábbiakhoz hasonló lenni, de gratulálok a szervezőknek a színvonalhoz. Az állam nem csak a helyi közösségek fejlődését segíti, ha hozzájárul ilyen események támogatásához, hanem bevételekre is szert tesz, így bízom benne, hogy jövőre megint elfoglalja méltó helyét a Völgy országos fesztiváljaink között. Fontos szerepe van a hagyományőrzés, a történelem, a kultúra területén. A 100.000 látogató mindegyike megtalálhatta a maga számára megfelelő programot, és bízom benne, hogy jó érzés tölt el mindenkit a jövőben is, ha a Völgyre gondol.


Gratulálok a közösségi munkához - mondta Kocsi László -, és köszönöm azt a gondoskodást, melyben az elmúlt időszakban részünk volt. A Honvédségnek szüksége van az ilyen találkozásokra a civil szférával, és örülünk, hogy bemutathattuk hagyományainkat, kulturális és hadtörténeti kincseinket az érdeklődőknek - fejezte ki köszönetét az alezredes, majd átadta a Magyar Honvédség pajzsát Fábry Szabolcs, polgármesternek.
Az elmúlt napokban ünnepeltek a fiatalok, idősek, látogatók és szervezők egyaránt - zárta le az eseményt a polgármester - A vitézség, a hadkultúra, a jókedv ünnepe ez, amelyen feltöltődhettünk értékekkel. Örömmel tölt el, hogy barátokra leltünk egymásban a fellépőkkel, a kapolcsi szervezőkkel, segítőinkkel és látogatóinkkal.

Talabér Márta, a megyei közgyűlés alelnöke segítségével végül kisorsoltuk az 5 kétszemélyes várbelépőt és a fődíjat: egy kétszemélyes nagyvázsonyi hétvégét teljes ellátással. A nyerteseket telefonon, e-mailben illetve postai úton értesítjük.


vehir.hu
további cikkek
Folkdélutánt rendeztek Tésen Tés Folkdélutánt rendeztek Tésen Koncertdélutánt és táncházat szervezett szombaton a Múlttal a Jövőért Egyesület Tésen. ma 13:07 Koncept a hatvanas évekből Koncept a hatvanas évekből Attalai Gábor munkáiból nyílt kiállítás a Dubniczay-palotában pénteken. tegnap 21:24 A veszprémi várnegyed egyik legkülönlegesebb műtárgyát ismerhetik meg a látogatók Work in progress A veszprémi várnegyed egyik legkülönlegesebb műtárgyát ismerhetik meg a látogatók Különleges helyszínt fedezhetnek fel a Veszprémi Érsekség Work in Progress programsorozatának résztvevői. Február 24-én és 25-én, az idegenvezetők világnapja alkalmából szervezett „sisakos túrán” az érdeklődők megtekinthetik a Szent Mihály Főszékesegyház altemplomát, valamint a 18. század egyik legnagyobb hatású veszprémi püspökének monumentális barokk síremlékét, amelynek restaurálása idén vette kezdetét. 2024. február 22. 16:55 Az Európa Kulturális Fővárosa program eredményeit is felmérik Veszprémben Az Európa Kulturális Fővárosa program eredményeit is felmérik Veszprémben Háromhetes, 1200 fős, nagyszabású felmérés indul e héten Veszprémben, amely a város elmúlt hét évének változásait, kiemelten a VEB2023 EKF program hatásait kutatja. A 2017-es széleskörű vizsgálatra alapozott reprezentatív kutatás egyik célja, hogy kiderüljön, miképp látják a veszprémiek saját városukat, annak változásait, fejlődését, élhetőségét. 2024. február 21. 15:23

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.