Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Véget ért "a vitézség, a hadkultúra és a jókedv ünnepe"

2008. augusztus 4. 9:54
Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke búcsúztatta az elmúlt 10 napot, Kocsi László alezredes pedig a Honvédség nevében köszönte meg a helyieknek, hogy befogadták őket. Ezek után Talabér Márta alelnöknő segítségével kisorsoltuk nyereményjátékunk nyerteseit.
A 19. alkalommal megrendezett Művészetek Völgye, idén Kapolcsi Bűvészeti Napok léte igazolja, hogy szükség van erre a fesztiválra - mondta Lasztovicza Jenő - Nem csak a helyiek számára, hanem a távolról érkezőknek is értéket jelent a rendezvény. Szomorú vagyok, hogy idén nem tudott a korábbiakhoz hasonló lenni, de gratulálok a szervezőknek a színvonalhoz. Az állam nem csak a helyi közösségek fejlődését segíti, ha hozzájárul ilyen események támogatásához, hanem bevételekre is szert tesz, így bízom benne, hogy jövőre megint elfoglalja méltó helyét a Völgy országos fesztiváljaink között. Fontos szerepe van a hagyományőrzés, a történelem, a kultúra területén. A 100.000 látogató mindegyike megtalálhatta a maga számára megfelelő programot, és bízom benne, hogy jó érzés tölt el mindenkit a jövőben is, ha a Völgyre gondol.


Gratulálok a közösségi munkához - mondta Kocsi László -, és köszönöm azt a gondoskodást, melyben az elmúlt időszakban részünk volt. A Honvédségnek szüksége van az ilyen találkozásokra a civil szférával, és örülünk, hogy bemutathattuk hagyományainkat, kulturális és hadtörténeti kincseinket az érdeklődőknek - fejezte ki köszönetét az alezredes, majd átadta a Magyar Honvédség pajzsát Fábry Szabolcs, polgármesternek.
Az elmúlt napokban ünnepeltek a fiatalok, idősek, látogatók és szervezők egyaránt - zárta le az eseményt a polgármester - A vitézség, a hadkultúra, a jókedv ünnepe ez, amelyen feltöltődhettünk értékekkel. Örömmel tölt el, hogy barátokra leltünk egymásban a fellépőkkel, a kapolcsi szervezőkkel, segítőinkkel és látogatóinkkal.

Talabér Márta, a megyei közgyűlés alelnöke segítségével végül kisorsoltuk az 5 kétszemélyes várbelépőt és a fődíjat: egy kétszemélyes nagyvázsonyi hétvégét teljes ellátással. A nyerteseket telefonon, e-mailben illetve postai úton értesítjük.


vehir.hu
további cikkek
Veszprém ragyog tovább! Veszprém ragyog tovább! Megnyílt a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programra visszatekintő „Ragyogj tovább! Kétezerhuszonhárom! -  Európa Kulturális Kreatív Régiója: egy évad emlékei, egy évad jövője” című kiállítás a veszprémi Laczkó Dezső Múzeumban. A kreativitás ünnepén 1,5 milliónál is több látogató élvezhette 116 településen 24 műfaj több mint 3600 eseményét. ma 11:34 Víztükör és teagőz Víztükör és teagőz Nagyvári Csaba festményeiből nyílt kiállítás az Íródeákban pénteken. 2024. április 23. 14:01 Indul a jegyértékesítés a Gyárkert idei koncertjeire! Indul a jegyértékesítés a Gyárkert idei koncertjeire! Nyáron újra koncertek, a magyar zenei élet kiemelkedő előadói várják a közönséget a veszprémi Gyárkert Kultúrparkban - közölték a szervezők kedden.  2024. április 23. 11:53 Olaszországig vitték Veszprém kulturális főváros jó hírét a helyi balett növendékek, akik már a profikkal is felveszik a versenyt Olaszországig vitték Veszprém kulturális főváros jó hírét a helyi balett növendékek, akik már a profikkal is felveszik a versenyt Martha Graham amerikai táncosnő szerint a legnagyobb táncosokat nem a tudásuk, hanem a szenvedélyük teszik naggyá – az élet pedig újra és újra bizonyítja, ez mennyire igaz. Március 22–24. között az olaszországi Lecce városában mutathatták meg tehetségüket és képviselhették Veszprémet a Victoria Art & Sport Egyesület, illetve a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskola balerinái: a X. IBCDC Domenico Modugno Nemzetközi Balett- és Kortárstánc versenyen nem várt kihívásokkal szembesültek, ráadásul először versenyeztek profi kategóriában, elhivatottságuk mégis a dobogóra repítette őket, bizonyítva, Veszprém méltán lett kulturális főváros.  2024. április 23. 17:42

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.