Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A hétvége három napja alatt 16 baleset történt / – két veszprémi áldozata van a csatári balesetnek –

2008. augusztus 4. 12:02
A veszprémi mentőszolgálat tájékoztatást adott a Vehírnek a hétvégi balesetekről. Augusztus 1-jén, pénteken 18.34-kor Zirc belterületén egy személygépkocsi és egy motoros ütközött. Egy ember sérült meg, akit a veszprémi kórházba szállítottak. 19.15-kor Várvölgy keszthelyi részen egy személygépkocsi borult fel. A balesetben ketten sérültek meg, őket a keszthelyi kórházba szállítottak. Este fél 9-kor Dudar és Zirc között autóbaleset történt: egy személy szenvedett súlyos sérülést.

A késő esti órákban két súlyos baleset is történt. A 71- es főúton két személygépkocsi ütközött egymásnak. A balesetet követően 3 súlyos és 1 könnyű sérültet szállítottak az ajkai kórházba. Ugyanebben az időben Gógánfa belterületén egy gépkocsi és egy motoros rohant egymásba. A motorost súlyos sérülésekkel szállították a tapolcai kórházba.

A hajnali órákban a veszprémi útgyűrűn egy kamion és egy személygépkocsi frontálisan ütközött. A balesetnek két halottja van.

Szombaton, augusztus 2-án a reggeli órákban Ajka belterületén elesett egy motoros, akit kórházba szállítottak. Kora délután Csatár-hegyen egy személygépkocsi elütött egy embert, aki súlyos fejsérülést szenvedett.

Délután a 82-es úton Gézaháza területén felborult egy személygépkocsi. A baleset során egy sérültet kellett kórházba szállítani. Este 7 óra után Sümegen két személygépkocsi rohant egymásba. A balesetben öt ember sérült meg: két súlyos és három könnyű sérültet kellett ellátni az ajkai kórházban.

Vasárnap a hajnali órákban a 71-es főúton, Balatonalmádi környékén egy személygépkocsi árokba borult. A balesetben egy ember súlyosan megsérült. Reggel Balatonfüreden egy személyautó oszlopnak ütközött, melynek következtében az autóban utazó négy ember könnyebb sérüléseket szenvedett. Délelőtt fél 11-kor Ukk községben egy gázpalack robbant fel, a sérülteket égési sérülésekkel szállították a győri kórházba. Délután a 71-es főúton két baleset történt Fövenyes és Tobruk térségében. Fövenyesnél egy személygépkocsi és egy motoros ütköztek egymásnak. Tobrukban két autó ütközött egymásba. Mindkét balesetben egy ember sérült meg súlyosan, és egy könnyebben, akiket a veszprémi kórházban ápolnak. Az esti órákban Balatonkenesén elesett egy motoros, akit súlyos sérülésekkel szállítottak a veszprémi kórházba.

Zatkalik András
további cikkek
469 nyertes van a Magyar falu program út-, járda- és bicikliútfelújítási pályázatán 469 nyertes van a Magyar falu program út-, járda- és bicikliútfelújítási pályázatán Négyszázhatvankilenc kistelepülés nyert el forrást önkormányzati tulajdonú utak, hidak, járdák és kerékpárutak fejlesztésére a Magyar falu programban meghirdetett pályázaton – mondta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfőn Budapesten. ma 15:06 Az árvízi helyzetre tekintettel rendkívüli adománygyűjtést hirdet az Ökumenikus Segélyszervezet Az árvízi helyzetre tekintettel rendkívüli adománygyűjtést hirdet az Ökumenikus Segélyszervezet A 1353-as adományvonalon és a www.segelyszervezet.hu oldalon is várják az adományokat. ma 13:37 Uzsonnás dobozok a legkisebbeknek a fenntarthatóság jegyében Uzsonnás dobozok a legkisebbeknek a fenntarthatóság jegyében Idén közel ötszáz első osztályos kisdiák kapott műanyag uzsonnásdobozt a VHK Nonprofit Kft. jóvoltából, az akcióval a praktikum mellett a fenntarthatósági gondolkodást is szeretnék erősíteni a gyermekekben. ma 13:51 Az egész országban száz százalékos készültséggel védekeznek az árvíz ellen Az egész országban száz százalékos készültséggel védekeznek az árvíz ellen Elérte a Szigetközt az árhullám, a Lajtán Mosonmagyaróvárnál a legmagasabb, harmadfokú árvízvédelmi készültséget kellett elrendelni az állami védvonalakon - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság hétfőn. ma 11:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.