Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ismét ikszelt a Veszprém

2011. november 19. 18:00 // Forrás: Nemzeti Sport Online
Sorozatban ötödször játszott döntetlent a veszprémi focicsapat. Ezúttal a Baja vendégeként osztoztak meg a pontokon.

NB II Nyugati csoport, 14. forduló:
Bajai LSE KALO-MÉH–Veszprém FC 1–1 (1–1)
Baja, 200 néző. Vezette: Pánczél (Viszokai, Iványi)
Baja: Herbert – Szauter, Zahorecz, Forgács, Villám – Domokos, Szöllősi F. – Balázs (Kormos, a szünetben), Micskó (Lógó, 67.), Varga Z. (Szőllősi T., 55.) – Covic. Vezetőedző: Bognár György.
Veszprém: Varga T. – Garai, Hegedűs, Lang, Bosnjak (Nikolin, 76.) – Thiago, Molnár, Hevesi-Tóth, Leitold (Finta, 82.) – Novothny, Alex (Czvetkó, 86.).
Vezetőedző: Vágó Attila.
Gólszerző: Alex (0–1) a 40., Domokos (1–1) a 44. percben.

Mestermérleg

Bognár György: – Igazságos döntetlen született, a Veszprém egyenrangú ellenfél volt. Azt azért kikérem magamnak, hogy egy húszéves bíró vagy partjelző kioktasson.

Vágó Attila: – Küzdelmes mérkőzésen helyzet itt, helyzet ott. Mindkét védelem sokat hibázott, ezek után igazságos a döntetlen.

Forrás. Nemzeti Sport Online

vehir.hu
további cikkek
Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. tegnap 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15 A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros labdarúgás A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén. 2024. április 20. 18:56 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.