Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Oda a veretlenség

2011. november 21. 20:20 // Forrás: futsalveszprem.hu
A veszprémi futsal együttes nagy csatában, egy góllal kikapott a Keszthely vendéglátójaként a másodosztály hétfő esti meccsén, de továbbra is vezeti a tabellát.

Megszakadt a mieink veretlenségi sorozata, amely minden csapat életében bekövetkezik egyszer. Vigasz, hogy a kilátogató nézők egy látványos, izgalmakban gazdag mérkőzést láthattak. A szokásos forgatókönyv szerint kezdődött a mérkőzés, a veszprémiek álmos kezdését kihasználta az ellenfél, amely a 2. percben megszerezte a vezetést. Folyamatosan gyorsult a játék irama, a 8. percben Korcsmár találatával egyenlítettek a hazaiak. Gyorsan érkezett a válasz is, sőt a 15. percben 3-1-re elhúzott a jól játszó Keszthely. Huszáros hajrába kezdtek a bakonyiak is, akik a 19. percben Szabadfi és Tar találataival döntetlenre alakították a félidei eredményt.


A galéria megtekintéséhez kattintson a fotóra!

A szünetben rendeztük sorait az FCV, s Pálfi távoli találatával máris náluk volt a vezetés (4-3). Továbbra is pörgős játék folyt a pályán, az ellenfélnek sikerült egalizálni a mérkőzést a 27. percben. Ezt követően a frissen igazolt Hazuga percei következtek, aki bizonyította tehetségét és a 30., 31. percben is szép gólokkal 6-4-re módosította a mérkőzést. A nézők ekkor úgy érezték, innen már nagy baj nem lehet, de a KHSC Victoria nem tört meg és a 37. percben már 6-7-re fordítottak, amely sajnos végeredményt is jelentette egyben.

– Összességében elmondható, hogyha a csapatunk rutinosabb, akkor tovább folytathatta volna sikeres szériáját, de jó ellenfél ellen ilyen arányban nem szégyen kikapni. A csapatnak a héten ki kell elemezni a mérkőzést és levonni a tapasztalatokat. Sok idő nincs rá, mert november 25-én (pénteken) a Vasas otthonába utazik csapatunk, ahol hasonlóan kemény küzdelem vár a fiúkra – fogalmazott Rajki Tamás ügyvezető.

Futsal NB II Nyugati csoport, 9. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–KHSC-Victoria Sport 6:7 (3:3)
Veszprém: Kasza – Weisz, Tar, Korcsmár, Pálfi. Csere: Jónás (kapus), Véber, Wingelmann, Szabadfi, Jakab, Hazuga, Németh G. Vezetőedző: Németh Gábor.
Keszthely: Osbáth – Németh A., Szabó Sz, Buzási, Kiss B. Csere: Péter (kapus), Galántai, Tóth G., Páli, Csala, Fekete, Péter. Vezetőedző: Németh István.
Gólszerzők: Korcsmár (8.), Szabadfi (19.), Tar (19.), Pálfi (22.), Hazuga (30., 31.), illetve: Kiss B. (2., 15., 31.), Németh A. (9.), Csala (27.), Fekete (32.), Páli (37.).

Forrás: futsalveszprem.hu

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.