2022. november 26.
//
Virág névnap

Oda a veretlenség

2011. november 21. 20:20
futsalveszprem.hu
A veszprémi futsal együttes nagy csatában, egy góllal kikapott a Keszthely vendéglátójaként a másodosztály hétfő esti meccsén, de továbbra is vezeti a tabellát.

Megszakadt a mieink veretlenségi sorozata, amely minden csapat életében bekövetkezik egyszer. Vigasz, hogy a kilátogató nézők egy látványos, izgalmakban gazdag mérkőzést láthattak. A szokásos forgatókönyv szerint kezdődött a mérkőzés, a veszprémiek álmos kezdését kihasználta az ellenfél, amely a 2. percben megszerezte a vezetést. Folyamatosan gyorsult a játék irama, a 8. percben Korcsmár találatával egyenlítettek a hazaiak. Gyorsan érkezett a válasz is, sőt a 15. percben 3-1-re elhúzott a jól játszó Keszthely. Huszáros hajrába kezdtek a bakonyiak is, akik a 19. percben Szabadfi és Tar találataival döntetlenre alakították a félidei eredményt.


A galéria megtekintéséhez kattintson a fotóra!

A szünetben rendeztük sorait az FCV, s Pálfi távoli találatával máris náluk volt a vezetés (4-3). Továbbra is pörgős játék folyt a pályán, az ellenfélnek sikerült egalizálni a mérkőzést a 27. percben. Ezt követően a frissen igazolt Hazuga percei következtek, aki bizonyította tehetségét és a 30., 31. percben is szép gólokkal 6-4-re módosította a mérkőzést. A nézők ekkor úgy érezték, innen már nagy baj nem lehet, de a KHSC Victoria nem tört meg és a 37. percben már 6-7-re fordítottak, amely sajnos végeredményt is jelentette egyben.

– Összességében elmondható, hogyha a csapatunk rutinosabb, akkor tovább folytathatta volna sikeres szériáját, de jó ellenfél ellen ilyen arányban nem szégyen kikapni. A csapatnak a héten ki kell elemezni a mérkőzést és levonni a tapasztalatokat. Sok idő nincs rá, mert november 25-én (pénteken) a Vasas otthonába utazik csapatunk, ahol hasonlóan kemény küzdelem vár a fiúkra – fogalmazott Rajki Tamás ügyvezető.

Futsal NB II Nyugati csoport, 9. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–KHSC-Victoria Sport 6:7 (3:3)
Veszprém: Kasza – Weisz, Tar, Korcsmár, Pálfi. Csere: Jónás (kapus), Véber, Wingelmann, Szabadfi, Jakab, Hazuga, Németh G. Vezetőedző: Németh Gábor.
Keszthely: Osbáth – Németh A., Szabó Sz, Buzási, Kiss B. Csere: Péter (kapus), Galántai, Tóth G., Páli, Csala, Fekete, Péter. Vezetőedző: Németh István.
Gólszerzők: Korcsmár (8.), Szabadfi (19.), Tar (19.), Pálfi (22.), Hazuga (30., 31.), illetve: Kiss B. (2., 15., 31.), Németh A. (9.), Csala (27.), Fekete (32.), Páli (37.).

Forrás: futsalveszprem.hu

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Könnyed veszprémi siker a futsal NB I-ben
Könnyed veszprémi siker a futsal NB I-ben
A listavezető 1. Futsal Club Veszprém remek első félidei teljesítményének köszönhetően 4-0-ra nyert az újonc Nyíregyháza vendéglátójaként péntek este az első osztályban.
Újabb hazai bajnoki vár az éllovas Veszprémre
Újabb hazai bajnoki vár az éllovas Veszprémre
Az 1. Futsal Club Veszprém az NB I éléről, remek formában várja az újonc Nyíregyháza elleni pénteki (18.30) újabb hazai bajnokit.
Súlyos sérülést szenvedett a válogatott futsalos
Súlyos sérülést szenvedett a válogatott futsalos
Az 1. Futsal Club Veszprém fiatal játékosa, Kártik Zsombor térdsérülést szenvedett nevelőegyesülete, a Berettyóújfalu elleni hazai rangadón. A sportoló az idény hátralévő részében várhatóan már nem léphet pályára.
Már a hölgyek is futsalozhatnak Veszprémben
Már a hölgyek is futsalozhatnak Veszprémben
A közelmúltban hivatalosan is megalakult a VESC női futsalcsapata. Portálunk meghívást kapott a hölgyek edzésére, akik nemrég első győzelmüket is megszerezték.
Vérbeli rangadó, parádés győzelem – élre állt a Veszprém!
Vérbeli rangadó, parádés győzelem – élre állt a Veszprém!
Az NB I élére ugrott az 1. Futsal Club Veszprém, amely az idény eddigi legélvezetesebb, fordulatokban, izgalmakban és szép jelenetekben is bővelkedő mérkőzésén, ezer néző előtt győzte le a vendég Berettyóújfalut (4-3).