Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nem bírtak a megerősített Vasassal

2011. november 26. 16:17 // Forrás: futsalveszprem.hu
Az 1. Futsal Club Veszprém 5:2-es vereséget szenvedett az NB I-es játékosokkal megerősített Vasas ellen a másodosztály pénteki meccsén.

Pályamódosítás miatt nem épp a legideálisabb körülmények között kerül sor a nyugati csoport 10. fordulójának rangadójára. A veszprémiek ráadásul még mindig nem számíthattak Bényire, Vasra és Csejtere.

A mérkőzést óvatos ismerkedéssel kezdték a csapatok. A hazaiak találták meg hamarabb a játék ritmusát és a 4. percben megszerezték a vezetést. A kapott gól aztán felpörgette abakonyiakat, akik egy szép támadás végén a 8. percben Pálfi távoli találatával egyenlítettek. Az első félidő hátralévő idejében mindkét oldalon adódtak lehetőségek, de nem változott az eredmény.


archív fotó

A második játékrész rosszul kezdődött az FCV számára, mert a Vasas megszerezte a vezetést a 22. percben. Németh Gábor együtteset azonban nem adta fel és a 26. percben egy öngól után egalizálta az eredményt. A mérkőzés kimenetele a 31. percben dőlt el, amikor is kiállították a Vasas játékosát. Az emberelőnyt nem sikerült gólra váltaniuk a bakonyiaknak, sőt a 32. percben egy kontratámadásból ismét hátrányba kerültek. Ez a szituáció teljesen megzavarta a vendégeket, akik a hátralevő időben további két gólt (az egyiket 10 méteresből) kaptak.

– A játékunkban összességében nem volt benn a győzelem, sőt a pontszerzéshez is szerencsére lett volna szükségünk az NB I-es játékosokkal megerősített Vasas ellen. A mögöttünk lévő győzelemsorozat után természetes a hullámvölgy. Bízunk benne, hogy ebből már a Nagykáta elleni kupamérkőzésen kilábalunk. Nagyon messze még a vége – fogalmazott Rajki Tamás ügyvezető az együttes honlapján.

Futsal NB II Nyugati csoport, 10. forduló:
Vasas 1988 Déli FC–1. Futsal Club Veszprém 5:2 (1:1)
Veszprém: Kasza – Pálfi, Vingelman, Véber, Szabadfi. Csere: Jónás (kapus), Weisz, Korcsmár, Tar, Jakab, Hazuga, Németh G. Vezetőedző: Németh Gábor.
Vasas: Fehér J. – Fehér K., Solti, Dohányos, Deák. Csere: Berta, Páj, Ruzicska, Smiri, Zalatnai, Szemán, Nagy Zs. Vezetőedző: Tóth Keve.
Gólszerzők: Páj (4., 22., 32.), Fehér K. (34.), Dohányos (36.), illetve: Pálfi (8.),
Solti (26. – öngól).

Forrás: futsalveszprem.hu

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.