2022. november 26.
//
Virág névnap

Nem bírtak a megerősített Vasassal

2011. november 26. 16:17
futsalveszprem.hu
Az 1. Futsal Club Veszprém 5:2-es vereséget szenvedett az NB I-es játékosokkal megerősített Vasas ellen a másodosztály pénteki meccsén.

Pályamódosítás miatt nem épp a legideálisabb körülmények között kerül sor a nyugati csoport 10. fordulójának rangadójára. A veszprémiek ráadásul még mindig nem számíthattak Bényire, Vasra és Csejtere.

A mérkőzést óvatos ismerkedéssel kezdték a csapatok. A hazaiak találták meg hamarabb a játék ritmusát és a 4. percben megszerezték a vezetést. A kapott gól aztán felpörgette abakonyiakat, akik egy szép támadás végén a 8. percben Pálfi távoli találatával egyenlítettek. Az első félidő hátralévő idejében mindkét oldalon adódtak lehetőségek, de nem változott az eredmény.


archív fotó

A második játékrész rosszul kezdődött az FCV számára, mert a Vasas megszerezte a vezetést a 22. percben. Németh Gábor együtteset azonban nem adta fel és a 26. percben egy öngól után egalizálta az eredményt. A mérkőzés kimenetele a 31. percben dőlt el, amikor is kiállították a Vasas játékosát. Az emberelőnyt nem sikerült gólra váltaniuk a bakonyiaknak, sőt a 32. percben egy kontratámadásból ismét hátrányba kerültek. Ez a szituáció teljesen megzavarta a vendégeket, akik a hátralevő időben további két gólt (az egyiket 10 méteresből) kaptak.

– A játékunkban összességében nem volt benn a győzelem, sőt a pontszerzéshez is szerencsére lett volna szükségünk az NB I-es játékosokkal megerősített Vasas ellen. A mögöttünk lévő győzelemsorozat után természetes a hullámvölgy. Bízunk benne, hogy ebből már a Nagykáta elleni kupamérkőzésen kilábalunk. Nagyon messze még a vége – fogalmazott Rajki Tamás ügyvezető az együttes honlapján.

Futsal NB II Nyugati csoport, 10. forduló:
Vasas 1988 Déli FC–1. Futsal Club Veszprém 5:2 (1:1)
Veszprém: Kasza – Pálfi, Vingelman, Véber, Szabadfi. Csere: Jónás (kapus), Weisz, Korcsmár, Tar, Jakab, Hazuga, Németh G. Vezetőedző: Németh Gábor.
Vasas: Fehér J. – Fehér K., Solti, Dohányos, Deák. Csere: Berta, Páj, Ruzicska, Smiri, Zalatnai, Szemán, Nagy Zs. Vezetőedző: Tóth Keve.
Gólszerzők: Páj (4., 22., 32.), Fehér K. (34.), Dohányos (36.), illetve: Pálfi (8.),
Solti (26. – öngól).

Forrás: futsalveszprem.hu

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Könnyed veszprémi siker a futsal NB I-ben
Könnyed veszprémi siker a futsal NB I-ben
A listavezető 1. Futsal Club Veszprém remek első félidei teljesítményének köszönhetően 4-0-ra nyert az újonc Nyíregyháza vendéglátójaként péntek este az első osztályban.
Újabb hazai bajnoki vár az éllovas Veszprémre
Újabb hazai bajnoki vár az éllovas Veszprémre
Az 1. Futsal Club Veszprém az NB I éléről, remek formában várja az újonc Nyíregyháza elleni pénteki (18.30) újabb hazai bajnokit.
Súlyos sérülést szenvedett a válogatott futsalos
Súlyos sérülést szenvedett a válogatott futsalos
Az 1. Futsal Club Veszprém fiatal játékosa, Kártik Zsombor térdsérülést szenvedett nevelőegyesülete, a Berettyóújfalu elleni hazai rangadón. A sportoló az idény hátralévő részében várhatóan már nem léphet pályára.
Már a hölgyek is futsalozhatnak Veszprémben
Már a hölgyek is futsalozhatnak Veszprémben
A közelmúltban hivatalosan is megalakult a VESC női futsalcsapata. Portálunk meghívást kapott a hölgyek edzésére, akik nemrég első győzelmüket is megszerezték.
Vérbeli rangadó, parádés győzelem – élre állt a Veszprém!
Vérbeli rangadó, parádés győzelem – élre állt a Veszprém!
Az NB I élére ugrott az 1. Futsal Club Veszprém, amely az idény eddigi legélvezetesebb, fordulatokban, izgalmakban és szép jelenetekben is bővelkedő mérkőzésén, ezer néző előtt győzte le a vendég Berettyóújfalut (4-3).