2021. február 27.
//
Ákos, Bátor névnap

Tizenhat gólt hozott a Mikulás

2011. december 5. 21:12
futsalveszprem.hu
A megyeszékhely futsalcsapata a négy találtig jutó Finta vezetésével gólzáporos győzelmet aratott a vendég BME II felett. Ismét az FCV vezeti a másodosztály tabelláját.

A BME Dolcer Akadémia II csapata ellen lépet pályára az FCV, amely lehengerlő első félidő után, a második játékrészben kissé kiengedve nyerte meg az összecsapást.

Győztes csapaton ne változtass! elvén a Nagykáta elleni kezdő ötös lendült játékba a fővárosi ellenfél ellen. Az 58. másodpercig kellett várni az első találatra, amely Finta nevéhez fűződik. Ez megadta a mérkőzés alaphangját, hiszen a veszprémiek a folytatásban  szebbnél szebb támadásokkal tudatták a kissé megilletődött ellenfelükkel, hogy „ki az úr a háznál”. Az első félidőben további négy találattal (Pálfi, Szabadfi, Korcsmár kétszer) megnyugtató előnnyel mentek a csapatok pihenőre.

A második játékrészben a szezon végi fáradtság jelei látszódtak a bakonyiakon, amely a végjátékban mutatkozott be. Gól gazdag, tizenegy találatot hozó húsz perc következett. A vendégcsapat megérezte a vendéglától kiengedését és a kapusuk cseréjével rövid ideig nyílttá tudták tenni a mérkőzést. A mérkőzést azonba Finta foglalta keretbe, aki újabb három találatával tette egyértelművé a FCV győzelmét.

A Vasas II döntetlenjének köszönhetően ismét a Veszprém vezeti a tabellát.

– Összességében a két csapat között tudás alapján megérdemelt győzelmet arattunk. Dekoncentráltságunk a fáradtság számlájára írható – fogalmazott Rajki Tamás ügyvezető.

Futsal NB II nyugti csoport, 11. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–BME Docler Akadémia II 10:6 (5:0)
Veszprém: Kasza – Bényi, Hazuga, Korcsmár, Finta. Csere: Jónás (kapus), Weisz, Pálfi, Tar, Véber, Vingelman, Szabadfi. Vezetőedző: Németh Gábor.
BME II: Hadházi – Nagy B., Máthé, Andorka, Hudák. Csere: Varga Zs., Nagy Cs., Biczó, Takács P., Kertész, Munkácsi. Vezetőedző: Csernai Gábor László.
Gólszerzők: Finta (1., 38., 39., 40.) Pálfi (4., 23.), Szabadfi (14.), Korcsmár 2 (17.) Bényi (24.), illetve Máthé (24.), Munkácsi (24., 26.), 5., Kertész (34., 37.) Takács P. (35.).
Piros lap.:Takács P. (39.)

December 12-én (hétfőn) 18 órakor a Szombathelyi ESE csapata látogat Veszprémbe.

Forrás: futsalveszprem.hu

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Döntetlennel kezdte a rájátszást a Veszprém
Döntetlennel kezdte a rájátszást a Veszprém
Legalább nyolc kapufát lőttek és háromszor is vezetést szereztek a bakonyiak, a vendég Debrecen azonban rendre egyenlíteni tudott, így egy pontot elvitt a Március 15. utcai csarnokból a futsal NB I felsőházi rájátszásának nyitó fordulójában.
Rajtol a rájátszás – a Veszprém megcélozza a bajnoki döntőt
Rajtol a rájátszás – a Veszprém megcélozza a bajnoki döntőt
A Balaton Bútor FC Veszprém hétfőn (18.30) a Debrecen vendéglátójaként kezdi meg a futsal NB I felsőházi rájátszásának május közepéig tartó küzdelemsorozatát.
Vereség a tét nélküli rangadón
Vereség a tét nélküli rangadón
A Tatai Józsefet és Boromisza Dánielt eltiltás miatt nélkülöző Balaton Bútor FC Veszprém három góllal alulmaradt a címvédő Berettyóújfalu vendégeként a futsal NB I alapszakaszának hétfői utolsó körében.
A Debrecen legyőzésével alapszakasz-harmadik a Veszprém
A Debrecen legyőzésével alapszakasz-harmadik a Veszprém
A Balaton Bútor FC Veszprém magabiztos, 5-2-es győzelmet aratott kedd este a Debrecen vendégeként a futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti fordulójában.
Kilencet lőtt, négyes döntőbe jutott a Veszprém
Kilencet lőtt, négyes döntőbe jutott a Veszprém
Kettős győzelemmel jutott a futsal Magyar Kupa négyes döntőjébe a Balaton Bútor FC Veszprém, miután januári idegenbeli sikerét követően péntek este hazai környezetben is kiütötte a másodosztályú Kistarcsa együttesét.