2022. november 26.
//
Virág névnap

Tizenhat gólt hozott a Mikulás

2011. december 5. 21:12
futsalveszprem.hu
A megyeszékhely futsalcsapata a négy találtig jutó Finta vezetésével gólzáporos győzelmet aratott a vendég BME II felett. Ismét az FCV vezeti a másodosztály tabelláját.

A BME Dolcer Akadémia II csapata ellen lépet pályára az FCV, amely lehengerlő első félidő után, a második játékrészben kissé kiengedve nyerte meg az összecsapást.

Győztes csapaton ne változtass! elvén a Nagykáta elleni kezdő ötös lendült játékba a fővárosi ellenfél ellen. Az 58. másodpercig kellett várni az első találatra, amely Finta nevéhez fűződik. Ez megadta a mérkőzés alaphangját, hiszen a veszprémiek a folytatásban  szebbnél szebb támadásokkal tudatták a kissé megilletődött ellenfelükkel, hogy „ki az úr a háznál”. Az első félidőben további négy találattal (Pálfi, Szabadfi, Korcsmár kétszer) megnyugtató előnnyel mentek a csapatok pihenőre.

A második játékrészben a szezon végi fáradtság jelei látszódtak a bakonyiakon, amely a végjátékban mutatkozott be. Gól gazdag, tizenegy találatot hozó húsz perc következett. A vendégcsapat megérezte a vendéglától kiengedését és a kapusuk cseréjével rövid ideig nyílttá tudták tenni a mérkőzést. A mérkőzést azonba Finta foglalta keretbe, aki újabb három találatával tette egyértelművé a FCV győzelmét.

A Vasas II döntetlenjének köszönhetően ismét a Veszprém vezeti a tabellát.

– Összességében a két csapat között tudás alapján megérdemelt győzelmet arattunk. Dekoncentráltságunk a fáradtság számlájára írható – fogalmazott Rajki Tamás ügyvezető.

Futsal NB II nyugti csoport, 11. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–BME Docler Akadémia II 10:6 (5:0)
Veszprém: Kasza – Bényi, Hazuga, Korcsmár, Finta. Csere: Jónás (kapus), Weisz, Pálfi, Tar, Véber, Vingelman, Szabadfi. Vezetőedző: Németh Gábor.
BME II: Hadházi – Nagy B., Máthé, Andorka, Hudák. Csere: Varga Zs., Nagy Cs., Biczó, Takács P., Kertész, Munkácsi. Vezetőedző: Csernai Gábor László.
Gólszerzők: Finta (1., 38., 39., 40.) Pálfi (4., 23.), Szabadfi (14.), Korcsmár 2 (17.) Bényi (24.), illetve Máthé (24.), Munkácsi (24., 26.), 5., Kertész (34., 37.) Takács P. (35.).
Piros lap.:Takács P. (39.)

December 12-én (hétfőn) 18 órakor a Szombathelyi ESE csapata látogat Veszprémbe.

Forrás: futsalveszprem.hu

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Könnyed veszprémi siker a futsal NB I-ben
Könnyed veszprémi siker a futsal NB I-ben
A listavezető 1. Futsal Club Veszprém remek első félidei teljesítményének köszönhetően 4-0-ra nyert az újonc Nyíregyháza vendéglátójaként péntek este az első osztályban.
Újabb hazai bajnoki vár az éllovas Veszprémre
Újabb hazai bajnoki vár az éllovas Veszprémre
Az 1. Futsal Club Veszprém az NB I éléről, remek formában várja az újonc Nyíregyháza elleni pénteki (18.30) újabb hazai bajnokit.
Súlyos sérülést szenvedett a válogatott futsalos
Súlyos sérülést szenvedett a válogatott futsalos
Az 1. Futsal Club Veszprém fiatal játékosa, Kártik Zsombor térdsérülést szenvedett nevelőegyesülete, a Berettyóújfalu elleni hazai rangadón. A sportoló az idény hátralévő részében várhatóan már nem léphet pályára.
Már a hölgyek is futsalozhatnak Veszprémben
Már a hölgyek is futsalozhatnak Veszprémben
A közelmúltban hivatalosan is megalakult a VESC női futsalcsapata. Portálunk meghívást kapott a hölgyek edzésére, akik nemrég első győzelmüket is megszerezték.
Vérbeli rangadó, parádés győzelem – élre állt a Veszprém!
Vérbeli rangadó, parádés győzelem – élre állt a Veszprém!
Az NB I élére ugrott az 1. Futsal Club Veszprém, amely az idény eddigi legélvezetesebb, fordulatokban, izgalmakban és szép jelenetekben is bővelkedő mérkőzésén, ezer néző előtt győzte le a vendég Berettyóújfalut (4-3).