Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Tizenhat gólt hozott a Mikulás

2011. december 5. 21:12 // Forrás: futsalveszprem.hu
A megyeszékhely futsalcsapata a négy találtig jutó Finta vezetésével gólzáporos győzelmet aratott a vendég BME II felett. Ismét az FCV vezeti a másodosztály tabelláját.

A BME Dolcer Akadémia II csapata ellen lépet pályára az FCV, amely lehengerlő első félidő után, a második játékrészben kissé kiengedve nyerte meg az összecsapást.

Győztes csapaton ne változtass! elvén a Nagykáta elleni kezdő ötös lendült játékba a fővárosi ellenfél ellen. Az 58. másodpercig kellett várni az első találatra, amely Finta nevéhez fűződik. Ez megadta a mérkőzés alaphangját, hiszen a veszprémiek a folytatásban  szebbnél szebb támadásokkal tudatták a kissé megilletődött ellenfelükkel, hogy „ki az úr a háznál”. Az első félidőben további négy találattal (Pálfi, Szabadfi, Korcsmár kétszer) megnyugtató előnnyel mentek a csapatok pihenőre.

A második játékrészben a szezon végi fáradtság jelei látszódtak a bakonyiakon, amely a végjátékban mutatkozott be. Gól gazdag, tizenegy találatot hozó húsz perc következett. A vendégcsapat megérezte a vendéglától kiengedését és a kapusuk cseréjével rövid ideig nyílttá tudták tenni a mérkőzést. A mérkőzést azonba Finta foglalta keretbe, aki újabb három találatával tette egyértelművé a FCV győzelmét.

A Vasas II döntetlenjének köszönhetően ismét a Veszprém vezeti a tabellát.

– Összességében a két csapat között tudás alapján megérdemelt győzelmet arattunk. Dekoncentráltságunk a fáradtság számlájára írható – fogalmazott Rajki Tamás ügyvezető.

Futsal NB II nyugti csoport, 11. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–BME Docler Akadémia II 10:6 (5:0)
Veszprém: Kasza – Bényi, Hazuga, Korcsmár, Finta. Csere: Jónás (kapus), Weisz, Pálfi, Tar, Véber, Vingelman, Szabadfi. Vezetőedző: Németh Gábor.
BME II: Hadházi – Nagy B., Máthé, Andorka, Hudák. Csere: Varga Zs., Nagy Cs., Biczó, Takács P., Kertész, Munkácsi. Vezetőedző: Csernai Gábor László.
Gólszerzők: Finta (1., 38., 39., 40.) Pálfi (4., 23.), Szabadfi (14.), Korcsmár 2 (17.) Bényi (24.), illetve Máthé (24.), Munkácsi (24., 26.), 5., Kertész (34., 37.) Takács P. (35.).
Piros lap.:Takács P. (39.)

December 12-én (hétfőn) 18 órakor a Szombathelyi ESE csapata látogat Veszprémbe.

Forrás: futsalveszprem.hu

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.