2022. november 26.
//
Virág névnap

Újoncok egymás ellen – évet zár az FCV

2011. december 9. 18:54
November 12-én (hétfőn) 18 órától játssza idei utolsó bajnoki mérkőzését az 1. Futsal Club Veszprém a Szombathelyi Egyetemi SE ellen .

Az alapszakasz első körének küzdelmei ugyan már végetértek, azonban idén még vár egy mérkőzés a listavezető bakonyiakra: a "tavaszi" idényből előre hozott meccsen hétfőn a szombathelyiket látják vendégül.

– A Szombathely a mieinkhez hasonlóan idén alakult. Jelenleg a tabella utolsó előtti helyét foglalják el, ez azonban nem jelent semmit, mert az eredményeik alapján (mindenhol egy-két góllal kapnak csak ki) folyamatosan fejlődik az együttes. Éppen ezért izgalmas utolsó derbire készülünk. Számítunk mindenki buzdítására – nyilatkozta Rajki Tamás ügyvezető, majd hozzátette: a mérkőzésre kilátogatóknak a klub apró ajándékkal kedveskedik az eddigi támogatásért.

Futsal NB II Nyugati csoport, 12. forduló:
December 12. (hétfő) 18:00
1. Futsal Club Veszprém–Szombathelyi Egyetemi SE
Veszprém, Stadion munkacsarnok

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Könnyed veszprémi siker a futsal NB I-ben
Könnyed veszprémi siker a futsal NB I-ben
A listavezető 1. Futsal Club Veszprém remek első félidei teljesítményének köszönhetően 4-0-ra nyert az újonc Nyíregyháza vendéglátójaként péntek este az első osztályban.
Újabb hazai bajnoki vár az éllovas Veszprémre
Újabb hazai bajnoki vár az éllovas Veszprémre
Az 1. Futsal Club Veszprém az NB I éléről, remek formában várja az újonc Nyíregyháza elleni pénteki (18.30) újabb hazai bajnokit.
Súlyos sérülést szenvedett a válogatott futsalos
Súlyos sérülést szenvedett a válogatott futsalos
Az 1. Futsal Club Veszprém fiatal játékosa, Kártik Zsombor térdsérülést szenvedett nevelőegyesülete, a Berettyóújfalu elleni hazai rangadón. A sportoló az idény hátralévő részében várhatóan már nem léphet pályára.
Már a hölgyek is futsalozhatnak Veszprémben
Már a hölgyek is futsalozhatnak Veszprémben
A közelmúltban hivatalosan is megalakult a VESC női futsalcsapata. Portálunk meghívást kapott a hölgyek edzésére, akik nemrég első győzelmüket is megszerezték.
Vérbeli rangadó, parádés győzelem – élre állt a Veszprém!
Vérbeli rangadó, parádés győzelem – élre állt a Veszprém!
Az NB I élére ugrott az 1. Futsal Club Veszprém, amely az idény eddigi legélvezetesebb, fordulatokban, izgalmakban és szép jelenetekben is bővelkedő mérkőzésén, ezer néző előtt győzte le a vendég Berettyóújfalut (4-3).