2021. február 27.
//
Ákos, Bátor névnap

Újoncok egymás ellen – évet zár az FCV

2011. december 9. 18:54
November 12-én (hétfőn) 18 órától játssza idei utolsó bajnoki mérkőzését az 1. Futsal Club Veszprém a Szombathelyi Egyetemi SE ellen .

Az alapszakasz első körének küzdelmei ugyan már végetértek, azonban idén még vár egy mérkőzés a listavezető bakonyiakra: a "tavaszi" idényből előre hozott meccsen hétfőn a szombathelyiket látják vendégül.

– A Szombathely a mieinkhez hasonlóan idén alakult. Jelenleg a tabella utolsó előtti helyét foglalják el, ez azonban nem jelent semmit, mert az eredményeik alapján (mindenhol egy-két góllal kapnak csak ki) folyamatosan fejlődik az együttes. Éppen ezért izgalmas utolsó derbire készülünk. Számítunk mindenki buzdítására – nyilatkozta Rajki Tamás ügyvezető, majd hozzátette: a mérkőzésre kilátogatóknak a klub apró ajándékkal kedveskedik az eddigi támogatásért.

Futsal NB II Nyugati csoport, 12. forduló:
December 12. (hétfő) 18:00
1. Futsal Club Veszprém–Szombathelyi Egyetemi SE
Veszprém, Stadion munkacsarnok

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Döntetlennel kezdte a rájátszást a Veszprém
Döntetlennel kezdte a rájátszást a Veszprém
Legalább nyolc kapufát lőttek és háromszor is vezetést szereztek a bakonyiak, a vendég Debrecen azonban rendre egyenlíteni tudott, így egy pontot elvitt a Március 15. utcai csarnokból a futsal NB I felsőházi rájátszásának nyitó fordulójában.
Rajtol a rájátszás – a Veszprém megcélozza a bajnoki döntőt
Rajtol a rájátszás – a Veszprém megcélozza a bajnoki döntőt
A Balaton Bútor FC Veszprém hétfőn (18.30) a Debrecen vendéglátójaként kezdi meg a futsal NB I felsőházi rájátszásának május közepéig tartó küzdelemsorozatát.
Vereség a tét nélküli rangadón
Vereség a tét nélküli rangadón
A Tatai Józsefet és Boromisza Dánielt eltiltás miatt nélkülöző Balaton Bútor FC Veszprém három góllal alulmaradt a címvédő Berettyóújfalu vendégeként a futsal NB I alapszakaszának hétfői utolsó körében.
A Debrecen legyőzésével alapszakasz-harmadik a Veszprém
A Debrecen legyőzésével alapszakasz-harmadik a Veszprém
A Balaton Bútor FC Veszprém magabiztos, 5-2-es győzelmet aratott kedd este a Debrecen vendégeként a futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti fordulójában.
Kilencet lőtt, négyes döntőbe jutott a Veszprém
Kilencet lőtt, négyes döntőbe jutott a Veszprém
Kettős győzelemmel jutott a futsal Magyar Kupa négyes döntőjébe a Balaton Bútor FC Veszprém, miután januári idegenbeli sikerét követően péntek este hazai környezetben is kiütötte a másodosztályú Kistarcsa együttesét.