2022. november 26.
//
Virág névnap

Búcsúzóul tízet vágott az FCV

2011. december 13. 7:58
futsalveszprem.hu
A veszprémi futsalosok gólgazdag meccsen múlták felül a vendég szombathelyieket ez esztendő utolsó bajnokiján.

A Szombathelyi ESE csapatát fogadta az FCV. A főiskolásokból álló együttes stabil védekezéssel igyekezett megnehezíteni a mieink dolgát. A több mint 150 kilátogató szurkoló egy gól gazdag mérkőzést „izgulhatott” végig.


A galéria megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Az első félidőben tartotta magát a SZESE és kontratámadásokkal igyekezett meglepni a hazaiakat. Csapatunk a felállt védelemmel szemben forgásokkal, begyakorolt figurákkal és átlövésekkel próbálkozott. Az első félidő végén az eredményjelző 4:3-as hazai vezetést mutatott. A veszprémi gólokat Szabadfi, Tar és Finta (kétszer) jegyezte.

A második félidő elején gyorsan egyenlített az ellenfél. Ekkor érezték meg a szurkolók, hogy buzdításukkal kell segíteni kedvenceiket. Ennek meg is lett az eredménye, beindult a gólgyártás. Bényi bombagóljával kezdődött a gólparádé. Ez volt az a pont, amikor a bakonyiak teljesen átvették a mérkőzés irányítását és szebbnél szebb támadások végén szerezték újabb találatainkat. A gólokon megosztozott az alakulat: Hazuga, Tar, Pálfi, Korcsmár és Finta is a kapuba talált.

Az FCV 10:5-ös győzelmet aratott és listavezetőként vonulhat a rövid pihenőre, ami jól jön a fiúknak.

Futsal NB II Nyugati csoport, 12. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Szombathelyi Egyetemi SE 10:5 (4:3)
Veszprém: Kasza – Bényi, Hazuga, Korcsmár, Finta. Csere: Jónás (kapus), Weisz, Pálfi, Tar, Vingelman, Szabadfi, Jakab L. Vezetőedző: Németh Gábor.
Szombathely: Schmidt – Varga D., Joó, Kopácsi, Jabab G. Csere: Hurtik, Budai, Balogh Á., Werderits.
Gólszerzők: Szabadfi (5.), Finta (11., 19., 38.), Tar (15., 31.), Bényi (22.), Hazuga (24.), Korcsmár (31.), Pálfi (33.), illetve Joó (4.,) Jakab (15.), Balogh (16.), Varga D. (22., 27.).

Forrás: futsalveszprem.hu

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Könnyed veszprémi siker a futsal NB I-ben
Könnyed veszprémi siker a futsal NB I-ben
A listavezető 1. Futsal Club Veszprém remek első félidei teljesítményének köszönhetően 4-0-ra nyert az újonc Nyíregyháza vendéglátójaként péntek este az első osztályban.
Újabb hazai bajnoki vár az éllovas Veszprémre
Újabb hazai bajnoki vár az éllovas Veszprémre
Az 1. Futsal Club Veszprém az NB I éléről, remek formában várja az újonc Nyíregyháza elleni pénteki (18.30) újabb hazai bajnokit.
Súlyos sérülést szenvedett a válogatott futsalos
Súlyos sérülést szenvedett a válogatott futsalos
Az 1. Futsal Club Veszprém fiatal játékosa, Kártik Zsombor térdsérülést szenvedett nevelőegyesülete, a Berettyóújfalu elleni hazai rangadón. A sportoló az idény hátralévő részében várhatóan már nem léphet pályára.
Már a hölgyek is futsalozhatnak Veszprémben
Már a hölgyek is futsalozhatnak Veszprémben
A közelmúltban hivatalosan is megalakult a VESC női futsalcsapata. Portálunk meghívást kapott a hölgyek edzésére, akik nemrég első győzelmüket is megszerezték.
Vérbeli rangadó, parádés győzelem – élre állt a Veszprém!
Vérbeli rangadó, parádés győzelem – élre állt a Veszprém!
Az NB I élére ugrott az 1. Futsal Club Veszprém, amely az idény eddigi legélvezetesebb, fordulatokban, izgalmakban és szép jelenetekben is bővelkedő mérkőzésén, ezer néző előtt győzte le a vendég Berettyóújfalut (4-3).