2021. február 27.
//
Ákos, Bátor névnap

Búcsúzóul tízet vágott az FCV

2011. december 13. 7:58
futsalveszprem.hu
A veszprémi futsalosok gólgazdag meccsen múlták felül a vendég szombathelyieket ez esztendő utolsó bajnokiján.

A Szombathelyi ESE csapatát fogadta az FCV. A főiskolásokból álló együttes stabil védekezéssel igyekezett megnehezíteni a mieink dolgát. A több mint 150 kilátogató szurkoló egy gól gazdag mérkőzést „izgulhatott” végig.


A galéria megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Az első félidőben tartotta magát a SZESE és kontratámadásokkal igyekezett meglepni a hazaiakat. Csapatunk a felállt védelemmel szemben forgásokkal, begyakorolt figurákkal és átlövésekkel próbálkozott. Az első félidő végén az eredményjelző 4:3-as hazai vezetést mutatott. A veszprémi gólokat Szabadfi, Tar és Finta (kétszer) jegyezte.

A második félidő elején gyorsan egyenlített az ellenfél. Ekkor érezték meg a szurkolók, hogy buzdításukkal kell segíteni kedvenceiket. Ennek meg is lett az eredménye, beindult a gólgyártás. Bényi bombagóljával kezdődött a gólparádé. Ez volt az a pont, amikor a bakonyiak teljesen átvették a mérkőzés irányítását és szebbnél szebb támadások végén szerezték újabb találatainkat. A gólokon megosztozott az alakulat: Hazuga, Tar, Pálfi, Korcsmár és Finta is a kapuba talált.

Az FCV 10:5-ös győzelmet aratott és listavezetőként vonulhat a rövid pihenőre, ami jól jön a fiúknak.

Futsal NB II Nyugati csoport, 12. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Szombathelyi Egyetemi SE 10:5 (4:3)
Veszprém: Kasza – Bényi, Hazuga, Korcsmár, Finta. Csere: Jónás (kapus), Weisz, Pálfi, Tar, Vingelman, Szabadfi, Jakab L. Vezetőedző: Németh Gábor.
Szombathely: Schmidt – Varga D., Joó, Kopácsi, Jabab G. Csere: Hurtik, Budai, Balogh Á., Werderits.
Gólszerzők: Szabadfi (5.), Finta (11., 19., 38.), Tar (15., 31.), Bényi (22.), Hazuga (24.), Korcsmár (31.), Pálfi (33.), illetve Joó (4.,) Jakab (15.), Balogh (16.), Varga D. (22., 27.).

Forrás: futsalveszprem.hu

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Döntetlennel kezdte a rájátszást a Veszprém
Döntetlennel kezdte a rájátszást a Veszprém
Legalább nyolc kapufát lőttek és háromszor is vezetést szereztek a bakonyiak, a vendég Debrecen azonban rendre egyenlíteni tudott, így egy pontot elvitt a Március 15. utcai csarnokból a futsal NB I felsőházi rájátszásának nyitó fordulójában.
Rajtol a rájátszás – a Veszprém megcélozza a bajnoki döntőt
Rajtol a rájátszás – a Veszprém megcélozza a bajnoki döntőt
A Balaton Bútor FC Veszprém hétfőn (18.30) a Debrecen vendéglátójaként kezdi meg a futsal NB I felsőházi rájátszásának május közepéig tartó küzdelemsorozatát.
Vereség a tét nélküli rangadón
Vereség a tét nélküli rangadón
A Tatai Józsefet és Boromisza Dánielt eltiltás miatt nélkülöző Balaton Bútor FC Veszprém három góllal alulmaradt a címvédő Berettyóújfalu vendégeként a futsal NB I alapszakaszának hétfői utolsó körében.
A Debrecen legyőzésével alapszakasz-harmadik a Veszprém
A Debrecen legyőzésével alapszakasz-harmadik a Veszprém
A Balaton Bútor FC Veszprém magabiztos, 5-2-es győzelmet aratott kedd este a Debrecen vendégeként a futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti fordulójában.
Kilencet lőtt, négyes döntőbe jutott a Veszprém
Kilencet lőtt, négyes döntőbe jutott a Veszprém
Kettős győzelemmel jutott a futsal Magyar Kupa négyes döntőjébe a Balaton Bútor FC Veszprém, miután januári idegenbeli sikerét követően péntek este hazai környezetben is kiütötte a másodosztályú Kistarcsa együttesét.