Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

"Szalay Andrásnak távoznia kell!"

2008. augusztus 11. 16:50
A Czaun Jánost gyalázó, Köbli Miklós nevében küldött, gyaníthatóan Szalay András számítógépéről származó levél ügyében Mihalovics Péter képviselő ismertette a Fidesz álláspontját. Szerintük Szalaynak távoznia kell a veszprémi közéletből, akkor is, ha csupán értelmi szerzője az írás egyes részeinek.
A képviselő a sajtótájékoztatón felelevenítette az elmúlt napok történéseit: a "levélügy" kezdetét, a dr. Szalay Andrásra utaló nyomokat, Wéber László és Szalay András illetve Akopján Nikogosz közleményét.

Mindezek tudatában - folytatta Mihalovics Péter- a veszprémi Fidesz állaspontja az, hogy ha egy közszereplőnek döntő köze van egy ilyen írás létrejöttéhez, nem méltó a veszprémi választópolgárok bizalmára. Így nyomatékosan kérjük dr. Szalay Andrást, hogy vonuljon ki a közéletből, hisz nem tud eleget tenni a választók által elnyert közbizalomnak - majd hozzátette - a veszprémi politikai kultúra megőrzése érdekében is fontosnak tartjuk, hogy megtaláljuk a  felelősöket.
vehir.hu
további cikkek
469 nyertes van a Magyar falu program út-, járda- és bicikliútfelújítási pályázatán 469 nyertes van a Magyar falu program út-, járda- és bicikliútfelújítási pályázatán Négyszázhatvankilenc kistelepülés nyert el forrást önkormányzati tulajdonú utak, hidak, járdák és kerékpárutak fejlesztésére a Magyar falu programban meghirdetett pályázaton – mondta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfőn Budapesten. ma 15:06 Az árvízi helyzetre tekintettel rendkívüli adománygyűjtést hirdet az Ökumenikus Segélyszervezet Az árvízi helyzetre tekintettel rendkívüli adománygyűjtést hirdet az Ökumenikus Segélyszervezet A 1353-as adományvonalon és a www.segelyszervezet.hu oldalon is várják az adományokat. ma 13:37 Uzsonnás dobozok a legkisebbeknek a fenntarthatóság jegyében Uzsonnás dobozok a legkisebbeknek a fenntarthatóság jegyében Idén közel ötszáz első osztályos kisdiák kapott műanyag uzsonnásdobozt a VHK Nonprofit Kft. jóvoltából, az akcióval a praktikum mellett a fenntarthatósági gondolkodást is szeretnék erősíteni a gyermekekben. ma 13:51 Az egész országban száz százalékos készültséggel védekeznek az árvíz ellen Az egész országban száz százalékos készültséggel védekeznek az árvíz ellen Elérte a Szigetközt az árhullám, a Lajtán Mosonmagyaróvárnál a legmagasabb, harmadfokú árvízvédelmi készültséget kellett elrendelni az állami védvonalakon - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság hétfőn. ma 11:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.