Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Csodás verdák a Verda-bulin / – hagyományt szeretnének teremteni Siófokon –

2008. augusztus 12. 15:49
Úgy tűnik, egyre inkább felzárkózunk a nyugati autósvilág divatjaihoz, de őrületeihez is. Ezt bizonyítja a hétvégi siófoki (kiliti reptéri) rendezvény is, melyre a kezdetben esős idő ellenére is nagyon sokan voltak kíváncsiak.
A bulit mindvégig profi módon vezényelte le az egykori Anna-bál szépe, Magony Szilvia, s az ismert autós-motoros műsorvezető, Winkler Róbert.

Az érdeklődők az autózás és motorozás speciális formáival (optikai és motor tuning, gyorsulási autók, gigantikus erejű hangtechnika stb.) ismerkedhettek meg közelebbről, de akadtak mesterien felújított veterán járművek, terepjárók is. Láthattuk a mentők, tűzoltók összehangolt munkáját egy jól sikerült bemutatón, de a levegőben is volt miután kapkodni a fejünket, nem beszélve a zenés programokról.


A szervezők elmondták, hogy jövőre road show jelleggel folytatódik a Verda-buli, ám a kiinduló helyszín továbbra is a nagyreményű Siófok-kiliti reptér lesz.

A rendezvény főszponzora, az egyik olajtársaság, a bevétel egy részét az Országos Mentőszolgálat mentőmotorosainak ajánlotta fel.





Zatkalik András
további cikkek
469 nyertes van a Magyar falu program út-, járda- és bicikliútfelújítási pályázatán 469 nyertes van a Magyar falu program út-, járda- és bicikliútfelújítási pályázatán Négyszázhatvankilenc kistelepülés nyert el forrást önkormányzati tulajdonú utak, hidak, járdák és kerékpárutak fejlesztésére a Magyar falu programban meghirdetett pályázaton – mondta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfőn Budapesten. ma 15:06 Az árvízi helyzetre tekintettel rendkívüli adománygyűjtést hirdet az Ökumenikus Segélyszervezet Az árvízi helyzetre tekintettel rendkívüli adománygyűjtést hirdet az Ökumenikus Segélyszervezet A 1353-as adományvonalon és a www.segelyszervezet.hu oldalon is várják az adományokat. ma 13:37 Uzsonnás dobozok a legkisebbeknek a fenntarthatóság jegyében Uzsonnás dobozok a legkisebbeknek a fenntarthatóság jegyében Idén közel ötszáz első osztályos kisdiák kapott műanyag uzsonnásdobozt a VHK Nonprofit Kft. jóvoltából, az akcióval a praktikum mellett a fenntarthatósági gondolkodást is szeretnék erősíteni a gyermekekben. ma 13:51 Az egész országban száz százalékos készültséggel védekeznek az árvíz ellen Az egész országban száz százalékos készültséggel védekeznek az árvíz ellen Elérte a Szigetközt az árhullám, a Lajtán Mosonmagyaróvárnál a legmagasabb, harmadfokú árvízvédelmi készültséget kellett elrendelni az állami védvonalakon - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság hétfőn. ma 11:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.