2021. február 27.
//
Ákos, Bátor névnap

Folytatásként könnyed győzelem

2012. január 10. 9:39
futsalveszprem.hu
Az 1. Futsal Club Veszprém 7:0-s félidő után 10:2-re kiütötte a vendég érdieket a másodosztályú bajnokság hétfői meccsén.


A galéria megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Telt ház előtt folytatódott a „küzdelem” a futsal NB II Nyugati csoportban. A veszprémi csapat nagyszerű játékkal szórakoztatta a kilátogató nézőket.

Az 5. percig kellett várni az első találatra, amely Pálfi nevéhez fűződik. Ezután a kapuja elé szögezte ellenfelét és folyamatosan dolgozta ki helyzeteit az FCV, miközben a rivális kontrákkal próbálkozott. A bakonyiak az első félidőben impozáns játékkal, s további hat találattal tudatták az Érddel, hogy ők a mérkőzés esélyesei. A gólokon Szabadfi, Finta (kétszer), Korcsmár, Bényi és Pálfi osztozott.

A második félidőben sajnos előjött a hazaiak „biztos vezetés betegsége” és teret engedtek az Érdnek. Véber találatára kettővel válaszolt az Asterix, majd kiegyenlített mezőnyjáték folyt a játéktéren. Mielőtt azonban elhitte volna a vendégcsapat, hogy van keresnivalója, Korcsmár további két találattal bebiztosította a győzelmet.

Az 1. Futsal Club Veszprém összességében megérdemelt, magabiztos győzelemmel készült a szerdai Dupont elleni elmaradt összecsapásra.

Futsal NB II Nyugati csoport, 14. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Érdi ASC 10:2 (7:0)
Veszprém: Kasza – Bényi, Weisz, Vingelman, Szabadfi. Csere: Sárdi (kapus), Pálfi, Véber, Korcsmár, Finta, Hazuga, Csejtei. Vezetőedző: Németh Gábor.
Érd: Gabay – Piacsek, Légrády, Godány, Váczi. Csere: Kántor, Oravecz, Huszár, Suha.
Gólszerzők: Pálfi (6., 20.), Szabadfi (12.), Finta (13., 20.), Korcsmár (17., 37., 39.), Bényi (16.), Véber (23.), illetve: Kántor (27.), Piacsek (28.).

Forrás: futsalveszprem.hu

vehir.hu

További cikkek

Döntetlennel kezdte a rájátszást a Veszprém
Döntetlennel kezdte a rájátszást a Veszprém
Legalább nyolc kapufát lőttek és háromszor is vezetést szereztek a bakonyiak, a vendég Debrecen azonban rendre egyenlíteni tudott, így egy pontot elvitt a Március 15. utcai csarnokból a futsal NB I felsőházi rájátszásának nyitó fordulójában.
Rajtol a rájátszás – a Veszprém megcélozza a bajnoki döntőt
Rajtol a rájátszás – a Veszprém megcélozza a bajnoki döntőt
A Balaton Bútor FC Veszprém hétfőn (18.30) a Debrecen vendéglátójaként kezdi meg a futsal NB I felsőházi rájátszásának május közepéig tartó küzdelemsorozatát.
Vereség a tét nélküli rangadón
Vereség a tét nélküli rangadón
A Tatai Józsefet és Boromisza Dánielt eltiltás miatt nélkülöző Balaton Bútor FC Veszprém három góllal alulmaradt a címvédő Berettyóújfalu vendégeként a futsal NB I alapszakaszának hétfői utolsó körében.
A Debrecen legyőzésével alapszakasz-harmadik a Veszprém
A Debrecen legyőzésével alapszakasz-harmadik a Veszprém
A Balaton Bútor FC Veszprém magabiztos, 5-2-es győzelmet aratott kedd este a Debrecen vendégeként a futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti fordulójában.
Kilencet lőtt, négyes döntőbe jutott a Veszprém
Kilencet lőtt, négyes döntőbe jutott a Veszprém
Kettős győzelemmel jutott a futsal Magyar Kupa négyes döntőjébe a Balaton Bútor FC Veszprém, miután januári idegenbeli sikerét követően péntek este hazai környezetben is kiütötte a másodosztályú Kistarcsa együttesét.