Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kiütéses futsal-győzelem

2012. január 12. 9:05 // Forrás: futsalveszprem.hu
Az 1. Futsal Club Veszprém 13:3-ra diadalmaskodott a Külker SC Dupont vendégeként az NB II Nyugati csoportban.

A kilátogató nézők gól gazdag mérkőzést láthattak, melynek az egyetlen szépséghibája volt a hazaiak részéről, hogy a gólokat a veszprémiek rúgták, akik látványos játékkal szerezték találataikat.

A bakonyiak nem vártak sokáig az első találattal, Hazuga Soma gyönyörű lövése már az 1. percben a rövid felsőben landolt. Ez megadta az alaphangot a mieinknek, akik magabiztos, taktikus játékkal folyamatosan alakították ki helyzeteiket és váltották azokat gólokra. 7:1-es állásnál fordultak a felek, a gólokon Hazuga (kétszer), Finta , Bényi, Szabadfi, Korcsmár és Pálfi osztozott.


archív fotó

A második játékrész ott folytatódott, ahol az első befejeződött. Csapatunk nem vett vissza a tempóból és szezonbeli legjobb játékával tovább „gyártotta” a gólokat. A jól időzített cserékkel erőnlétben is felőrölték ellenfelüket és további hat találattal – Korcsmári, Finta, Hazuga, Pálfi (kétszer), Bényi – állították be az imponáló 3:13-as végeredményt a Nyugati csoport egyik meghatározó csapata ellen.

– Összességében kiváló hozzáállással, fizikai-, taktikai fölényben ilyen arányban is megérdemelten szereztük meg a győzelmet – összegzett Rajki Tamás ügyvezető a klub honlapján.

Futsal NB II Nyugati csoport, 13. forduló:
Külker SC-Dupont–1. Futsal Club Veszprém 3:13 (2:7)
Veszprém: Kasza – Bényi, Hazuga, Finta, Korcsmár. Csere: Csejtei, Pálfi, Jakab, Szabadfi, Weisz, Vas, Németh G. Vezetőedző: Németh Gábor.
Dupont: Baráth – Hegyi, Balogh, Riscutia, Barnácz. Csere: Szűcs, Benyhe, Jáky.
Gólszerzők: Hazuga (1., 19., 36.), Korcsmár (3., 24.,) Finta (10., 30.), Bényi (12., 39.), Pálfi (19., 32., 38.), Szabadfi (12.), illetve Bényi (öngól - 7.), Riscutia (17.), Barnácz (29.)

Forrás: futsalveszprem.hu

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.