Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Női röplabda: sima veszprémi fiaskó

2012. január 14. 11:55 // Forrás: hunvolley.hu
A Veszprém Egyetem SC hazai pályán szenvedett sima 3:0-s vereséget a női röplabda NB I pénteki találkozóján.

Női röplabda NB I, 17. forduló:
Veszprémi Egyetem SC–Aluprof TF SE 0:3 (-20,-24,-16)
VESC: Tobak, Jezerniczki, Szelle, Pintér, Környei, Földesi Csere: E. (liberó), Dordzsceren, Telek, Kovács. Edző: Katona Péter.
ALUPROF-TF Budapest: Jáka Zs., Fritz, Hornok, Szombathelyi, Nyári, Szűcs Csere: Tóth, Jáka Sz. (libero). Edző: Borkovits Zoltán.

Edzői nyilatkozatok

Katona Péter: – Nem értem a történetet. Rendesen edzünk, tanulunk, fejlődünk. Mégis valami nem stimmel. Ma a blokkunk kész átjáró ház volt, és a végjátékokban sorra elvéreztünk. Az utolsó szettben még a nyitásfogadásunk is összeomlott.

Borkovits Zoltán: – Meg kell vallanom, hogy az első két szettben az ellenfél többször vezetett, de a végén mindig sikerült elhúznunk. A második szett nagyon izgalmas és szoros volt. 13:6-ról jöttünk fel és 18:18-ra egyenlítettünk. Ezt követve fej-fej mellett haladtunk., de sikerült megnyerni a szettet. A harmadikra az ellenfél összeomlott és szerintem lélekben fel is adta a meccset. Azért úgy érzem még ennél is többet tudunk kihozni magunkból. Most kezd igazából összeérni a csapat, elfogadták az új játékosokat.

Forrás: hunvolley.hu

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.