Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Aki a Virágot szereti... / Horváth Virág Fonyód különdíjas szépsége

2008. augusztus 19. 15:51
A II. Fonyód szépe versenyen Horváth Virág, Egyetemünk egy bölcsész szakos hallgatója lett az egyik különdíjas. Szeptemberben kezdi harmadik évét, magyar-etika szakon. Merthogy a szépség önmagában még kevés. Virágnak a tanulás, és a diploma megszerzése a legfontosabb.
- Voltál már hasonló versenyen? 

- Még nem vettem részt szépségversenyen, de nem bántam meg az elhatározást, mivel egy érdekes különdíjjal lettem gazdagabb. Egy ismert internetes honlap 2009-es arca leszek, ami reményeim szerint izgalmas fotózásokkal fog kezdődni.  

- Ki vagy mi ösztönzött arra, hogy jelentkezz, ill. hogy kipróbáld magad a versenyen? 

- A Fonyód szépe 2008-as versenykiírására az interneten találtam rá teljesen véletlenül. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy mi lenne, ha először és utoljára kipróbálnám magam egy ilyen megmérettetésen. Mivel ez egy internetes szépségverseny volt, illetve az elődöntőbe sms szavazás által lehetett bekerülni, ezért portfoliómból válogatott képekkel jelentkeztem a versenyre. Végül a zsűri által kerültem be az elődöntőbe, ahol a döntőbe is beválasztottak. Természetesen a versenyen a párom támogatása nélkül nem indultam volna. 


 
- Mi zajlott a kulisszák mögött, hogyan készültél fel? 

- A verseny kulisszái mögött nagyon jó hangulat uralkodott, és túlzás nélkül állíthatom, hogy egy rettentően erős csapat kovácsolódott össze. Ezért a zsűrinek nem véletlenül volt nagyon nehéz dolga az első 3 hely megítélésénél. Mivel az elődöntő és a döntő között csupán 3 hét felkészülési idő volt, azért a fő szempont a céltudatosság volt. Napi rendszerességgel futottam, edzettem, de természetesen sokkal több idő kellett volna a „tökéletes alak” eléréséhez.  

- Mi a helyzet a magánélettel? Van párkapcsolatod? 

- Boldogan élünk együtt a focista párommal.

- Milyen érzés volt mikor meghallottad, hogy különdíjas vagy? 

- Természetesen nagyon örültem, és nem bántam meg hogy jelentkeztem. A verseny által sok érdekes emberrel ismerkedtem meg. Néhány lánnyal az elődöntő óta tartom a kapcsolatot. 

- Mik a további terveid? 

- További terveim között szerepel a diploma megszerzése, illetve szeptembertől ismét aerobic oktatással szeretnék foglalkozni.

Ódor Eszter

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.