Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Nagy csata helyett sima játszmák

2012. január 29. 19:57 // Forrás: hunvolley.blog.hu
A Pécsi TE-PEAC MSB hazai pályán a vártnál sokkal simábban győzött Veszprémi RC ellen a férfi NB II alapszakaszának 13. fordulójában.

A baranyaiak elsöprő sikerükkel leszakították a bakonyiakat a tabellán.

Nagy csatára számított Gyöngyösi Zoltán, a pécsiek játékos-edzője, az őszi 3:2-es PEAC-győzelmet hozó küzdelmes és színvonalas mérkőzést alapul véve ez nem is csoda. Takács Attila sérülés, Storcz Tamás elfoglaltság miatt nem állt a hazaiak rendelkezésére, de így is volt minden poszton megfelelő cserelehetőségük a baranyaiaknak, bár erre a mérkőzés alakulása miatt végül nem volt szükség. A VRC 6, a PTE 7 pontot vesztett korábban az alapszakaszban, győzelmével tehát a Pécs megelőzte riválisát, és fellépett a második helyre.

A nagy küzdelem elmaradt, mert a Veszprém jóval gyengébb teljesítményt mutatott a vártnál. Akadozott a vendégek nyitásfogadása, ami miatt a támadójátékot nem tudta jól megalapozni. Az első perctől az utolsóig a PEAC kontrollálta a mérkőzést, mindenki fegyelmezetten, jól játszott. Kovács Róbert egyre érettebb játékot mutat, egyre több pontot szerez mérkőzésenként, Szabó Gábor pedig bizonyította, hogy a sérült Takács Attila helyén lehet rá számítani, mert stabil teljesítményre képes.

— Fegyelmezett játékkal vertük gyengén játszó ellenfelünket — értékelt a diadal után Gyöngyösi Zoltán, a PEAC játékos-edzője. — Ellenfelünk a honlapján azt írja, hogy semmi különöset nem mutatott a Pécs. Néhány tetszetős támadásunk azért úgy gondolom volt, és a látványos dolgoknál jóval fontosabbnak tartom a kiegyensúlyozott alapjátékot, ami ezen a napon elegendő is volt a magabiztos győzelemhez.

Férfi röplabda NB II, alapszakasz, 13. forduló:
Pécsi TE-PEAC MSB–Veszprémi RC 3:0 (17, 12, 16)

Forrás: hunvolley.blog.hu

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.