Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

VFC: felemás mérleg

2012. február 12. 11:14 // Forrás: veszpremfc.hu
A VFC két edzőmeccset is játszott szombaton. A rutinos játékosokból álló csapat kikapott a fürediektől, a zömében fiatokból álló együttes viszont legyőzte a Balatonlellét.

Az NB III-as Balatonfüred többségében mezőnyfölényben játszott a mieink ellen, akik egy szép Marosvölgyi góllal szerezték meg a vezetést az első félidő közepén. Még a szünet előtt egyenlítettek a hazaiak Hegedűs 22 méteres szabadrúgásgóljával.

A második félidő felétől kezdtek fáradni a vendégek, de így is ők szerezték meg a győztes találatot a mérkőzés végén. Boromissza szabadrúgás a kapufáról pattant vissza a mezőnybe, amire Molnár Péter csapott le, amjd lőtte az üres kapuba.

A végig jó színvonalú találkozón egy jól játszó Füred és egy nehézkesen mozgó, támadásokat nehezen építő Veszprém játszott.

Veszprém FC–Balatonfüred SE 1-2 (0-1)
Veszprém FC: Varga T – Garai, Hegedűs, Császár, Leitold – Nikolin, Molnár, Hevesi-Tóth, Burcsik – Thiago, Bali. Vezetőedző: Vágó Attila.
Gólszerzők: Hegedűs ill., Marosvölgyi, Molnár

Ugyan az NB III-as ellenfelünk szerezte meg a vezetést a másik felkészülési meccsen, ám onnan fordítva magabiztosan szerezték meg a győzelmet a mieink. A fiatal játékosok jó játékkal mutatkoztak be felnőtt színekben.

Veszprém FC–Balatonlelle SE 5-1
Veszprém FC: Kádár – Bakay, Bodó (Horváth), Pálfi, Lang I – Szőllőskei, Ihász, Simon(Ódor), Farkas, Osváth – Finta, Vezetőedző: Vágó Attila.
Gólszerzők: Szőllőskei 2, Osváth 2, Ihász ill. Nagy G.

Forrás: veszpremfc.hu

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.