Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Győztek a színészek, de a kupát a VFC vitte el

2012. február 19. 16:02 // Forrás: Lékó Sándor
Kiválóan sikerült a veszprémi Focifarsang, amelyet négy csapat részvételével rendeztek vasárnap délelőtt a Március 15. úti sportcsarnokban.


Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

A SZÚR, azaz a színészek-újságírók rangadó a második mérkőzés volt a hatból. Ezen a színészek 2:0-ra győzték le az akkor még önmagukat kereső újságírókat. A színészek csapatát erősítette a Petőfi színház művészeti tanácsadója, Eperjes Károly, Oberfrank Pál színiigazgató és két „tiszteletbeli színész”, volt kézilabdázó klasszis, Csoknyai István és Éles József is. Utóbbi gólpasszt adott, s egy gólt is rúgott a tornán.

Mindez kevés volt azonban ahhoz, hogy megszorítsák a volt NB I-es játékosokat is felvonultató VFC-t, akik ezen a napon nem találtak legyőzőre. Rugovics Vendelék a Kovács Zoltán kormányhivatal vezetővel, Porga Gyula veszprémi polgármesterrel valamint helyi önkormányzati képviselőkkel felállt közéleti válogatottat 4:2-re, az újságírókat 6:0-ra, a színészeket pedig 4:1-re verték, s ezzel a Báva Bt. által felajánlott Focifarsang-kupát is elnyerték.

Az újságírók teljesítménye fokozatosan javult a villámtornán. A VFC ellen 6:0-ra ugyan kikaptak, de az utolsó meccsüket, a közéleti válogatott ellen már döntetlenre (1:1) hozták.

Oberfrank Pál színházigazgató sikeresnek nevezte a farsangi focigálát és elfogadta az ezúttal legyőzött újságírók kihívását egy, a nem túl távoli jövőben megrendezendő, ám már szabadtéri visszavágóra.

Galéria
Focifarsang – 2012
vehir.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. ma 12:20 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. ma 8:06 A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A megemlékezést minden év április 16-án tartják meg, amely az 1944-ben, immár 80 éve történt borzalmak, a holokauszt magyarországi áldozatainkat emléknapja.   2024. április 16. 16:08 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.