2023. június 6.
//
Norbert névnap

Svájci-kameruni csatárt igazolt a VFC

2012. február 21. 20:54
veszpremfc.hu
A korábban a Sionban is játszó Pierre-Modeste Eggmann Rémy az FC Meisterschwandenből igazolt a veszprémiekhez, s másfél évre írt alá.

Svájci-kameruni csatárral bővítette a keretét a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Veszprém FC.


Pierre-Modeste Eggmann Rémy

A korábban a Sionban is játszó Pierre-Modeste Eggmann Rémy az FC Meisterschwandenből igazolt a veszprémiekhez, s másfél évre írt alá. A csatár játszhat a Sopron elleni tavaszi nyitányon, amennyiben megjön a játékengedélye a svájci szövetségtől.

Jöttek-mentek – változások a Veszprm FC keretében

Érkezett: Bali Péter (Siófok), Császár Attila (BKV Előre), Pierre-Modeste Eggmann Rémy (svájci-kameruni, FC Meisterschwanden - Svájc), Tarczy Pál (Gyirmót), Tatai József (Soproni VSE, kölcsönből vissza)

Távozott: Alex de Paula (SC Pinkafeld - Ausztria), Daniel Gómez (Kazincbarcika - kölcsönbe), Hegedüs Gyula (játékjogát felfüggesztette az MLSZ), Kiss Gábor (Balatonfüred - kölcsönbe), Novothny Soma (Napoli - kölcsönbe), Alex Schleer (?), Tatai József (Balatonfüred - kölcsönbe).

Forrás: veszpremfc.hu

vehir.hu

További cikkek

Jövőre is Pető Tamás irányítja a VLS-t
Jövőre is Pető Tamás irányítja a VLS-t
A Practical VLS vezetősége a kedden rendezett idényzáró banketten bejelentette: jövőre is Pető Tamás irányítja a csapatot, amelynek immár kimondott célkitűzése lesz a bajnoki cím megszerzése, majd az osztálylépés elérése is.
Két diadal egy időben
Két diadal egy időben
Dúskálhattak az izgalmakban a veszprémi sportbarátok. Vasárnap az NB III-as bajnok Practical VLS az osztályozó visszavágóját játszotta a másodosztályba jutásért. Hétfőn este pedig egy időben lépett pályára az 1.FCV a futsal NB I bronzérméért a Március 15. utcai csarnokban, ugyanakkor nem messze onnan, a telt házas Veszprém Arénában a Telekom a Szegeddel csapott össze a férfi kézilabda magyar bajnoki döntő második felvonásában.
Jöhet a Csabrendek–Öskü aranycsata
Jöhet a Csabrendek–Öskü aranycsata
Az Öskü 7-0-ra verte a Nemesszalókot, s két pontra megközelítette az éllovas Csabrendeket, így az utolsó fordulóban fog eldőlni az aranyérem sorsa a Corecomm SI vármegyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban.
Pető Tamás: Büszke vagyok a játékosaimra!
Pető Tamás: Büszke vagyok a játékosaimra!
A házigazda Nyíregyháza ellen 1-0-ra elvesztett NB II-es osztályozót követően a Practical VLS vezetőedzője, Pető Tamás osztotta meg érzéseit portálunkkal.
Szívvel-lélekkel küzdött a VLS, de egy góllal alulmaradt
Szívvel-lélekkel küzdött a VLS, de egy góllal alulmaradt
A Practical VLS 1-0-s vereséget szenvedett a Nyíregyháza Spartacus FC otthonában a labdarúgó NB II vasárnap esti osztályozóján. Miután az első mérkőzés 0-0-s döntetlennel zárult, összesítésben is a Nyíregyháza bizonyult jobbnak, azaz megőrizte NB II-es pozícióját.