Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

Svájci-kameruni csatárt igazolt a VFC

2012. február 21. 20:54 // Forrás: veszpremfc.hu
A korábban a Sionban is játszó Pierre-Modeste Eggmann Rémy az FC Meisterschwandenből igazolt a veszprémiekhez, s másfél évre írt alá.

Svájci-kameruni csatárral bővítette a keretét a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Veszprém FC.


Pierre-Modeste Eggmann Rémy

A korábban a Sionban is játszó Pierre-Modeste Eggmann Rémy az FC Meisterschwandenből igazolt a veszprémiekhez, s másfél évre írt alá. A csatár játszhat a Sopron elleni tavaszi nyitányon, amennyiben megjön a játékengedélye a svájci szövetségtől.

Jöttek-mentek – változások a Veszprm FC keretében

Érkezett: Bali Péter (Siófok), Császár Attila (BKV Előre), Pierre-Modeste Eggmann Rémy (svájci-kameruni, FC Meisterschwanden - Svájc), Tarczy Pál (Gyirmót), Tatai József (Soproni VSE, kölcsönből vissza)

Távozott: Alex de Paula (SC Pinkafeld - Ausztria), Daniel Gómez (Kazincbarcika - kölcsönbe), Hegedüs Gyula (játékjogát felfüggesztette az MLSZ), Kiss Gábor (Balatonfüred - kölcsönbe), Novothny Soma (Napoli - kölcsönbe), Alex Schleer (?), Tatai József (Balatonfüred - kölcsönbe).

Forrás: veszpremfc.hu

vehir.hu
további cikkek
Vármegyei foci: pénteken rendezik a teljes fordulót az élvonalban vármegyei foci Vármegyei foci: pénteken rendezik a teljes fordulót az élvonalban Tihany–Fűzfő és Úrkút–Sümeg rangadókkal folytatódik a Vehir.hu vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság. A húsvéti ünnep miatt a 21. forduló valamennyi mérkőzését pénteken játsszák. ma 5:02 Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk Szoboszlai Dominik, a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szerint kedd este az volt a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül meg tudták nyerni a Koszovó elleni barátságos mérkőzést a telt házas Puskás Arénában. tegnap 7:47 Újabb győzelemmel folytatódott a veretlenségi sorozat magyar labdarúgó-válogatott Újabb győzelemmel folytatódott a veretlenségi sorozat A nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte kedden a vendég koszovói csapatot a Puskás Arénában rendezett barátságos mérkőzésen. 2024. március 26. 21:03 Magyar-koszovói: telt ház lesz a Puskás Arénában magyar labdarúgó-válogatott Magyar-koszovói: telt ház lesz a Puskás Arénában Minden jegy elkelt a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 19 órakor kezdődő, Koszovó elleni barátságos mérkőzésére. 2024. március 26. 11:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.