2022. május 25.
//
Orbán névnap

Svájci-kameruni csatárt igazolt a VFC

2012. február 21. 20:54
veszpremfc.hu
A korábban a Sionban is játszó Pierre-Modeste Eggmann Rémy az FC Meisterschwandenből igazolt a veszprémiekhez, s másfél évre írt alá.

Svájci-kameruni csatárral bővítette a keretét a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Veszprém FC.


Pierre-Modeste Eggmann Rémy

A korábban a Sionban is játszó Pierre-Modeste Eggmann Rémy az FC Meisterschwandenből igazolt a veszprémiekhez, s másfél évre írt alá. A csatár játszhat a Sopron elleni tavaszi nyitányon, amennyiben megjön a játékengedélye a svájci szövetségtől.

Jöttek-mentek – változások a Veszprm FC keretében

Érkezett: Bali Péter (Siófok), Császár Attila (BKV Előre), Pierre-Modeste Eggmann Rémy (svájci-kameruni, FC Meisterschwanden - Svájc), Tarczy Pál (Gyirmót), Tatai József (Soproni VSE, kölcsönből vissza)

Távozott: Alex de Paula (SC Pinkafeld - Ausztria), Daniel Gómez (Kazincbarcika - kölcsönbe), Hegedüs Gyula (játékjogát felfüggesztette az MLSZ), Kiss Gábor (Balatonfüred - kölcsönbe), Novothny Soma (Napoli - kölcsönbe), Alex Schleer (?), Tatai József (Balatonfüred - kölcsönbe).

Forrás: veszpremfc.hu

vehir.hu

További cikkek

Dibusz: motiváltak és elhivatottak vagyunk
Dibusz: motiváltak és elhivatottak vagyunk
Dibusz Dénes, a magyar bajnok és kupagyőztes Ferencváros labdarúgócsapatának válogatott kapusa szerint a júniusi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő nemzeti együttes minden tagja motivált, elhivatott, és mindent megtesz majd a győzelem érdekében az Európa-bajnok olaszok, valamint az angolok és a németek ellen is.
Bajnok a Csabrendek!
Bajnok a Csabrendek!
Két fordulóval az idény vége előtt bebiztosította bajnoki címét a Csabrendek, miután az elmúlt hétvégén 6-0-ra nyert a vendég Somló ellen a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságban.
Gunther búcsúmeccsén gól nélküli döntetlen született
Gunther búcsúmeccsén gól nélküli döntetlen született
A Practical VLS 0-0-s döntetlent játszott a vendég Fehérvár II. csapatával a labdarúgó NB III vasárnapi, idei utolsó előtti fordulójában. A hazaiak rutinos játékosa, Gunther Zsolt utoljára lépett pályára, edzőként viszont továbbra is segíti majd az együttest.
Nincs több kérdés: bajnok az Úrkút!
Nincs több kérdés: bajnok az Úrkút!
Azok után, hogy szombaton a Várpalota otthonában 6-0-s diadalt aratott, immár biztossá vált az Úrkút bajnoki címe a Veszprém megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban.
Megkezdődtek az új veszprémi labdarúgó-stadion munkálatai
Megkezdődtek az új veszprémi labdarúgó-stadion munkálatai
Már nem csak álom – Ovádi Péter országgyűlési képviselő, Porga Gyula polgármester és Szabó Péter, a VLS ügyvezetője pénteken terepbejárás keretében ismertették, hogy megkezdődtek az új veszprémi labdarúgó-stadion munkálatai. Az első ütem kezdeti szakasza 827 millió forintnyi TAO-forrásból épül.