Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A foci NB II-ben is tavaszodik

2012. február 23. 12:19 // Forrás: veszpremfc.hu
Nincs több edzőmeccs, nincs több próbálgatás, szombaton (13.00) megkezdődik Veszprémben a labdarúgó másodosztály 2011-2012-es idényének tavaszi felvonása.

Idei első tétmérkőzésüket rögtön a rivális Sopron csapatával kezdik a veszprémiek. Van mit törleszteni Vágó Attila csapatának, hiszen az őszi szezonban Sopronban 3-2 es vereséget szenvedtek.

A télen mindkét csapat háza táján volt játékos mozgás. A Veszprém FC től távozott Alex de Paula (SC Pinkafeld , Ausztria), Daniel Gómez (Kazincbarcika , kölcsönbe), Hegedüs Gyula játékjogát felfüggesztette az MLSZ , Kiss Gábor (Balatonfüred , kölcsönbe), Alex Schleer. Tati József a nyáron a bakonyiaktól éppen a rivális Sopronhoz igazolt kölcsönbe, de az ősszel nem tudott igazán a csapat meghatározó játékosává válni, így a Balatonfüred FC hez került.

A VFC legfájdalmasabb távozója kétségkívül Novothny Soma, aki ősszel 13 meccsen 9 gólt szerzett és a csapat házi gólkirálya volt, az NB II Nyugati csoportjában pedig mindössze 1 találattal előzi meg Fekete Ádám és Máté János.

Érkezők is akadnak a csapatnál Novothny Soma pótlására érkezett a csatár posztra Bali Péter Siófokról, illetve Császár Attila (BKV Előre), Pierre-Modeste Eggmann Rémy (svájci-kameruni, FC Meisterschwanden Svájc), Tarczy Pál (Gyirmót). Remélhetőleg mindegyik játékosnak időben megérkezik a játékengedélye.

A Sopron csapatánál elégedetlenek voltak a nyáron érkezett játékosokkal, így megerősítették az együttest. A kapus Gyűrű László és a mezőnyjátékos Simon András biztosan az ugyancsak másodosztályú SVSE-nél játszik a tavaszi szezonban. Nem összetévesztendő: a Győri ETO-nak két Simon András nevű játékosa van, az U20-as vb-bronzérmese továbbra is a Rába-partiaknál marad, ott is az első csapatnál számítanak rá.

A találkozó szombaton (13.00) kezdődik az Egyetemi Stadionban. A VFC klubvezetése kéri a szurkolókat, hogy fáradjanak ki a várhatóan napfényes tavaszi időjárásban és biztassák a csapatot, hogy győzelemmel kezdjék a tavaszi szezont.

Forrás: veszpremfc.hu

vehir.hu
további cikkek
Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. tegnap 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15 A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros labdarúgás A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén. 2024. április 20. 18:56 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.