2023. május 29.
//
Magdolna névnap

A nagy hiányzók meccse lesz

2012. február 24. 21:39
nb2.hu
Több hiányzója is lesz a Veszprém–Sopron mérkőzésnek. Vágó Attila két meghatározó játékosáról kénytelen lemondani, míg Végh Tibornak a csapat komplett bal oldalát kell pótolnia.

A két vezetőedző közül talán Vágó Attila élete a nehezebb, hiszen Molnár Zoltánra és Tarczy Pálra sem számíthat a szakember. A csapatkapitány Molnár Zoltán eltiltás miatt nem játszhat, míg Tarczy sérülés miatt szerepelhet a Sopron ellen.

Ezen kívül nem játszhat Pierre-Modeste Eggmann Rémy sem, aki a téli szünetben érkezett Veszprémbe. Az újak közül Császár Attila és Bali Péter is kezdeni fog.


Vágó Attila

– Készen vagyunk, nagyon várjuk a bajnoki rajtot – mondta Vágó Attila az NB2.hu-nak. – A Sopron jól erősített, nyolc NB I-es játékost igazoltak, ha jól számoltam. Mindenki győzelmet vár tőlünk. Holnap eldől, hogy kinek sikerült jobban a felkészülés. Mindent elkövetünk, de sajnos vannak gondjaink. Más lesz ez a Sopron, mint tavasszal volt.

Sopronban a komplett bal oldalra nem számíthat Végh Tibor. Nagy Zoltán eltiltott, ahogyan Szabó László is, míg Tóth Dániel sérüléssel küszködik.

– Amúgy is nehéz meccs lenne, de így még nehezebb lesz. Egy erőteljesen támadó hazai együttest várok a Veszprémben. Felkészültünk a gyors kontráikra és pontos pontrúgásaikra. Szeretnénk egy pontot szerezni legalább, de mindenképpen a győzelemre fogunk hajtani. Sportolóként nem mehetünk ki más gondolattal a meccsre. Feltérképeztem őket, nem vagyunk gyengébb csapat. Az új fiúkból öten is lehetőséget fognak kapni – zárta gondolatait Végh Tibor vezetőedző.

Ősszel történt: A soproni nyitányon 3-2-re nyert augusztusban az SVSE. Smiljanic mellett Szabó talált be kétszer, míg a veszprémi oldalon az azóta már Nápolyba távozó Novothny tudott duplázni.

Ness Hungary NB II Nyugati csoport, 16. forduló:
Veszprém FC–Soproni VSE-GYSEV-Goldschmidt 13:00 óra
Veszprémi Egyetemi Stadion, vezeti: Mészáros István (Szalai Dániel, Becséri Gergely)

Forrás: nb2.hu

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek