Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A nagy hiányzók meccse lesz

2012. február 24. 21:39 // Forrás: nb2.hu
Több hiányzója is lesz a Veszprém–Sopron mérkőzésnek. Vágó Attila két meghatározó játékosáról kénytelen lemondani, míg Végh Tibornak a csapat komplett bal oldalát kell pótolnia.

A két vezetőedző közül talán Vágó Attila élete a nehezebb, hiszen Molnár Zoltánra és Tarczy Pálra sem számíthat a szakember. A csapatkapitány Molnár Zoltán eltiltás miatt nem játszhat, míg Tarczy sérülés miatt szerepelhet a Sopron ellen.

Ezen kívül nem játszhat Pierre-Modeste Eggmann Rémy sem, aki a téli szünetben érkezett Veszprémbe. Az újak közül Császár Attila és Bali Péter is kezdeni fog.


Vágó Attila

– Készen vagyunk, nagyon várjuk a bajnoki rajtot – mondta Vágó Attila az NB2.hu-nak. – A Sopron jól erősített, nyolc NB I-es játékost igazoltak, ha jól számoltam. Mindenki győzelmet vár tőlünk. Holnap eldől, hogy kinek sikerült jobban a felkészülés. Mindent elkövetünk, de sajnos vannak gondjaink. Más lesz ez a Sopron, mint tavasszal volt.

Sopronban a komplett bal oldalra nem számíthat Végh Tibor. Nagy Zoltán eltiltott, ahogyan Szabó László is, míg Tóth Dániel sérüléssel küszködik.

– Amúgy is nehéz meccs lenne, de így még nehezebb lesz. Egy erőteljesen támadó hazai együttest várok a Veszprémben. Felkészültünk a gyors kontráikra és pontos pontrúgásaikra. Szeretnénk egy pontot szerezni legalább, de mindenképpen a győzelemre fogunk hajtani. Sportolóként nem mehetünk ki más gondolattal a meccsre. Feltérképeztem őket, nem vagyunk gyengébb csapat. Az új fiúkból öten is lehetőséget fognak kapni – zárta gondolatait Végh Tibor vezetőedző.

Ősszel történt: A soproni nyitányon 3-2-re nyert augusztusban az SVSE. Smiljanic mellett Szabó talált be kétszer, míg a veszprémi oldalon az azóta már Nápolyba távozó Novothny tudott duplázni.

Ness Hungary NB II Nyugati csoport, 16. forduló:
Veszprém FC–Soproni VSE-GYSEV-Goldschmidt 13:00 óra
Veszprémi Egyetemi Stadion, vezeti: Mészáros István (Szalai Dániel, Becséri Gergely)

Forrás: nb2.hu

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. tegnap 14:09 EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. 2024. április 24. 8:45 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.