Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 18. Erik
Veszprém
15°C
2024. május 18. Erik
Veszprém
15°C

Megyei focirangadó előtt

2012. március 13. 18:07 // Forrás: veszpremfc.hu
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság szerdai (14:30) meccsén Ajkára látogat a Vágó-csapat. A két 27 pontos csapat, a tabella ötödik és hatodik helyezettje találkozik.

Az NB II Nyugati csoport, 17. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a megyei rivális Ajka látja vendégül a veszprémieket.

– Nagyon jól kezdtük ezt a bajnoki szezont, s két forduló alatt be is értük pontszámban leendő ellenfelünket. Az Ajka rendkívül masszív és jó játékosokból álló csapat, melynek tagjai többségét veszprémi múltjuk alapján ismerem – nyilatkozta Vágó Attila a klub hivatalos oldalán.


Foto: veszpremfc.hu

– A holnapi vendéglátónk véleményem szerint bárhol és bárki ellen győzelmi eséllyel léphet pályára a másodosztályban, azonban megítélésem szerint a Molnár, Thiago, Hevesi-Tóth, Nikolin középpályás sorunk föléjük tud nőni és ez elhozhatja számunkra a sikert. Sajnos Lang Ádámra nem számíthatok, az ő kiesése nagyon nem hiányzott, azonban örömteli, hogy a válogatottban történő szereplése miatt kell nélkülöznöm, s nem egyéb okokból – tette hozzá a vezetőedző.

Lang Ádám Rómában

Tuboly Frigyes szövetségi kapitány kijelölte a Rómában három mérkőzésen pályára lépő U-19-es válogatott keretét. A március 13-14-15-én a szlovén, olasz és görög válogatottak elleni mérkőzésekkel az elitkörre készülő nemzeti csapat tagja csapatunk tehetséges játékosa, Lang Ádám is.
Természetesen Novothny Soma játékára is számít a kapitány, ő azonban csupán az első két találkozón léphet pályára, mivel a Napolinak szüksége van a játékosra.

NB II Nyugati csoport, 17. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Március 14. (szerda) 14:30
FC Ajka–Veszprém FC
Ajka

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.