Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 18. Erik
Veszprém
15°C
2024. május 18. Erik
Veszprém
15°C

Veretlenül zárt az U19-es válogatott

2012. március 18. 12:55 // Forrás: MLSZ
U19-es labdarúgó válogatottunk – a veszprémi Lang Ádámmal soriban – 0-0-ás döntetlent játszott a románokkal a római utánpótlástorna döntőjében.

A csoportkörben elért három győzelem után Tuboly Frigyes csapata a románokkal játszotta a római utánpótlástorna döntőjét. A mieink a Dombó Dávid – Pál Dávid, Lang Ádám, Czégel Máté, Kozma Máté - Paku Roland (Holman Dávid, 65.), Tóth Ferenc, Hajdu Ádám - Vécsei Bálint, Erdélyi László (Pekár László, 50.), Szécsi Márk összetételben szerepeltek a találkozón.

A döntőben két hasonló képességű csapat játszott nagy iramú, küzdelmes mérkőzést. Mindkét együttes jól megszervezte védelmét, a 90 perc alatt csupán egy-egy nagy helyzet alakult ki a kapuk előtt, és a labdabirtoklást tekintve is végig kiegyensúlyozott volt a játék. A rendes játékidő gólnélküli döntetlennel ért véget, így a tornagyőzelem tizenegyesekkel dőlt el: ezt a románok 12-11-re nyerték meg.

– Az Eb-elitkörre való felkészülés szempontjából rendkívül hasznos volt az elmúlt egy hét, három nagy iramú, küzdelmes mérkőzést játszottunk, erős riválisok ellen. Kimondottan örülök, hogy eredményesek tudtunk lenni, bejutottunk a döntőbe, és közel jártunk a tornagyőzelemhez is. Gratulálok a játékosoknak az egész hetes teljesítményükhöz – értékelt a meccs után Tuboly Frigyes.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.