Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 7. Gizella
Veszprém
17°C
2024. május 7. Gizella
Veszprém
17°C

VFC-bravúr Szigetszentmiklóson

2012. március 24. 19:48 // Forrás: veszpremfc.hu
A veszprémi focicsapat az első félidőben nyújtott remek játéknak köszönhetően 3:0 arányban nyert a Szigetszentmiklós vendégeként.

A mérkőzésre nagyjából négyszázan voltak kíváncsiak, s a hazai nézők bosszúságára már a bemelegítés során változtatnia kellett Horváth Ferenc vezetőedzőnek a kezdő csapaton, ugyanis Bölcsföldi Viktor térde megsérült, s nem tudta vállalni a játékot. Helyette a volt MTK-s Urbán Gábor került a csatársorba.

A mieinket persze sem ez, sem pedig más nem zavarta, betartották Vágó Attila vezetőedző utasításait, s ötletes és szemre is tetszetős játékkal már az első játékrészben három góllal terheltük meg a hazaiak hálóját. Hevesi-Tóth a 7., Pierr Modeste pedig 33. percben szerzett gólt, majd Thiago indulhatott a félpályáról a 36. percben és nagyszerű egyéni játék végén a kapust is elfektetve gurított a kapuba. A fordulás után a Szigetszentmiklós csak erőlködött, a mieink pedig okosan lassították a játékot. Nikolin, valamint Molnár előtt így is óriási gólhelyzet adódott, azonban mindketten elhibázták az utolsó mozdulatot, így maradt az eredmény a meccs lefújásáig.

Labdarúgó NB II Nyugati csoport, 20. forduló:
Szigetszentmiklósi TK–Veszprém FC 0–3 (0–3)
Szigetszentmiklós, 400 néző. Vezette: Berényi (Kepe, Nagy Tímea).
Szigetszentmiklós: Kozma – Nagy, Szamosszegi, Csiszár, Szamosi – Somorjai, Barna (Király 74'), Lannert (Deutsch 65'), Hullám (Fabio 54') – Urbán, Bonifert. Vezetőedző: Horváth Ferenc.
Veszprém FC: Tarczy – Garai, Császár, Lang, Bosnjak – Nikolin, Hevesi-Tóth, Molnár, Leitold (Ihász 68'), Thiago (Burcsik 46') – Pierre Modeste (Farkas 80'). Vezetőedző: Vágó Attila.
Gólszerzők: Hevesi-Tóth (7.), Pierre Modeste (33.), Thiago (36.).
Sárga lap: Nagy, Barna, Bonifert és Király.

Forrás: veszpremfc.hu

vehir.hu
további cikkek
A Pápa legyőzte az Úrkútot, élre állt az Almádi vármegyei foci A Pápa legyőzte az Úrkútot, élre állt az Almádi Nehezen alakulhatna izgalmasabban a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hajrája. A 26. forduló szombati rangadóján a negyedik Pápa legyőzte az Úrkút csapatát. Mivel az Almádi és a Fűzfő is nyert, az éllovas címvédő visszacsúszott a harmadik helyre. 2024. május 5. 22:31 Nyert a Veszprém, folytatódik a harc a bajnoki címért Practical VSC Nyert a Veszprém, folytatódik a harc a bajnoki címért A Practical VSC Bartusz Dániel duplájával magabiztos diadalt aratott a Csornai SE vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi összecsapásán. A címvédő veszprémiek továbbra is harcban állnak a bajnoki címért. 2024. május 5. 19:01 Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója vármegyei foci Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója Az éllovas, bajnok Úrkút a negyedik helyezett Pápához látogat a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombat esti összecsapásán. 2024. május 2. 6:02 Izgalmas lesz a bajnokság hajrája Erről jut eszembe… Izgalmas lesz a bajnokság hajrája Közeledik, sőt, már itt is van a labdarúgó-bajnokságok hajrája. Ilyenkor minden szurkolóból matematikus lesz, hiszen elkezdődik a számolgatás, hogy a kedvenc csapatnak hány pontot kell még szerezni a bajnokság megnyeréséhez, egy dobogós hely eléréséhez, vagy a bennmaradás kiharcolásához. 2024. április 30. 0:12

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.