Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C

Fejlesztések az Arénában

2012. március 29. 18:40 // Forrás: Veszprém Város Polgármesteri Hivatala

Újabb lehetőséggel bővül a sportot támogatni kívánók, és a sportot, mint kommunikációs eszközt használni tudók eszköztára.

Hosszú előkészítő munkát követően a Csarnok Kft., az MKB Veszprém KC., és a V-Handball Kft. együttműködése révén, Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának hathatós segítségével új reklámberendezések (City Light poszterek, óriásplakátok, és homlokzati világító táblák) kerültek telepítésre a Veszprém Arénában.

Ezzel a fejlesztéssel részben a város világhírű kézilabdacsapata széleskörű támogató bázisának kívántunk kedvezni, de nem titkolt célunk az is, hogy új, eddig az Arénában vagy a csapat körül még meg nem jelent hirdetőket szólítsunk meg.

A felületek hatalmas előnye az, hogy akár rendezvénynapokra is bérelhetőek (pl. egy-egy BL meccsre), tehát nem klasszikus szponzorációról beszélünk, hanem egy nagyon hatékony kommunikációs eszközről, hirdetési formáról. Másik értéke, hogy egyes felületek akár pár tízezer forintért is elérhetőek, így azoknak a kis-közép vállalkozásoknak a számára is hasznos hirdető eszközök lehetnek, akik szeretik a csapatot, de a magas költségek miatt eddig kiszorultak a támogatási lehetőségekből.

A reklámberendezések a Leon elleni hazai BL meccsen debütáltak. A Berendezéseket megtekintette, és ünnepélyesen átadta a nagyközönség számára Porga Gyula Veszprém Város polgármestere, Brányi Mária a város alpolgármester asszonya, Göttlinger László a VKSZ ZRT vezérigazgatója, Dr. Magyarády Péter az MKB Veszprém KC. ügyvivő menedzsere, és Bodnár András a V-Handball Kft. ügyvezetője.
A felületek kizárólagos értékesítője - a Csarnok Kft. és az MKB Veszprém KC. együttes megbízásából – a V-Handball Kft., mely teljes körű bonyolítást biztosít a hirdetni vágyó ügyfeleknek a produkció elkészítésétől, a kihelyezésen át, a folyamatos monitoringig.

A kézilabdaszezon hátralévő részére - beleértve az MKB Veszprém bajnoki mérkőzéseit, a válogatott mérkőzését, és a Győri Audi ETO BL meccse(it) is - extra kedvezményes, bevezető áras megjelenést biztosítunk.

Várjuk érdeklődésüket!

A felületekről bővebb információt az MKB Veszprém hivatalos weboldalán találnak a www.mkbveszprem.eu címre kattintva.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.