Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veretlen junior röpisek

2012. április 3. 17:00 // Forrás: veszpremvolley.hu
A házigazda veszprémiek veretlenül vívták meg az NB II-es férfi röplabda junior bajnokság hétvégéi fordulóját.

Felnőtt csapatunknak a hétvégén nem volt dolga, a junioroknak azonban a harmadik forduló rendezték a Lovassy Gimnáziumban.

A pécsi első és győri második fordulóhoz hasonlóan itthon is veretlen maradt a Man at Work Veszprémi RC. Sajnos a Dorog csapata nem érkezett meg, így a fiúk csak Pécs és Győr csapatával mérték össze tudásukat.

A Veszprém magabiztos teljesítménnyel, itt-ott azért néha döcögő játékkal nyerte meccseit, de egyszer sem volt veszélyben a győzelmük. Még sok nyitásrontás jellemzi a juniorok játékát, ám több esetben a hosszú labdamenetek után szép mezőnymunkával szépítettek a fiúk.

Sérülés miatt Széll Dániel csak az első meccsen játszott, a másodikon már átszervezett csapatban Garamvölgyi Olivér feladóból szélső ütő helyre került, őt öccse Armand helyettesítette, aki nagyon ügyesen oldotta meg feladatát, néha ugyan hibázott, de összességében jól irányított. Jó teljesítményt nyújtott Garamvölgyi Olivér mint szélsőütő valamint a felnőtt két alapembere Myszöglád Dániel és Kráml Szilveszter is hozta a tőlük elvárt jó játékot.

Eredmények:
Man az Work Veszprémi RC - PTE-Peac 3:0
Dorogi SE - Dági KSE
Man az Work Veszprémi RC - Dorogi SE 3:0
Győri RC - Dági KSE
Man az Work Veszprémi RC- Győri RC 3:0
Dorogi SE - Győri RC

Man at Work VRC junior csapata: Myszöglád Dániel, Garamvölgyi Olivér, Saitz Balázs, Sándor Csobán, Széll Dániel, Dordzsceren Csingisz, Garamvölgyi Armand.
Csapatvezető: Tóth Tibor.

Forrás: veszpremvolley.hu

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.