Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 7. Gizella
Veszprém
21°C
2024. május 7. Gizella
Veszprém
21°C

Igazi focicsemege következik

2012. április 12. 21:41 // Forrás: veszpremfc.hu
Az NB II Nyugati csoport 23. fordulójában az éllovas MTK látogat a kiváló szériát produkáló Veszprém FC-hez.

A VFC együttese rendkívül sikeres sorozaton van túl, s természetesen a játékosok továbbra sem kívánnak lemondani a győzelem ízéről. Szombaton délután talán a legnehezebb feladat következik, hiszen a Magyar Kupa döntőjébe jutott MTK lesz a mieink ellenfele.

A fővárosiak az egyik legerősebb hazai csapatot, hét közben a Videotont győzték le 2:0 arányban, ráadásul idegenben, s így biztosították be helyüket a Magyar Kupa döntőjében. A kék-fehérek a másodosztályban is nagy fölénnyel vezetik a tabellát, s az őszi idényben öt gólt lőve győzték le csapatunkat.


Fotó: mtkbudapest.hu

Az MTK az eddigi idegenbeli mérkőzésein még nem talált legyőzőre. Kilenc győzelem mellett, mindössze egyetlen döntetlen szerepel a nevük mellett, a pontvesztésre Győrben került sor egy 0:0-s mérkőzésen. Impozáns a gólarányuk is, hiszen huszonhárom szerzett találat mellett mindössze hét kapott gól a mérlegük. Talán leginkább Tischler Patrikra kell majd figyelni a bakonyi védőknek, hiszen a csatár tucatnyi góllal vezeti együttese házi góllövő listáját.

Mindennek ellenére a Veszprém FC minden egyes tagja önbizalommal és motiváltan várja a találkozót, amelyre várják a remélhetőleg nagy számban kilátogató szurkolókat.

A Vágó-csapat az eddig hazai pályán lejátszott tizenegy meccsből hatot nyert meg, négy döntetlen mellett mindössze egyetlen vereséget szenvedtek. Huszonegy szerzett találatuk a második legmagasabb a mezőnyben, így nagyszerű csatára számíthatunk.

A veszpremfc.hu Vágó Attilát kérdezte a heti felkészülésről és az MTK elleni esélyekről. A tréner kiemelte, hogy lelkes szurkolóik segítségére is nagyon számít a csapat.

– Nagyon jól sikerültek a legutóbbi bajnoki mérkőzések, s úgy gondoltam, hogy a srácok megérdemelnek plusz egy nap pihenőt, így kedden kezdtük meg a felkészülést a szombati bajnoki mérkőzésre. Az edzések innentől már a szokásos ritmusban zajlanak, s természetesen fokozottan figyelünk azon taktikai elemek gyakorlására, amelyeket a hétközi Magyar Kupa találkozó megtekintése után tartottam fontosnak. Szeretném, ha bebizonyítanánk, hogy méltó ellenfelei tudunk lenni a bajnokaspiránsnak és nem örülnék, ha elrontanánk szép sorozatunkat. Mindent meg fogunk tenni a győzelemért, ha valamikor, akkor most elkaphatjuk a kék-fehéreket – nyilatkozta a VFC vezetőedzője.

Forrás: veszpremfc.hu

vehir.hu
további cikkek
A Pápa legyőzte az Úrkútot, élre állt az Almádi vármegyei foci A Pápa legyőzte az Úrkútot, élre állt az Almádi Nehezen alakulhatna izgalmasabban a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hajrája. A 26. forduló szombati rangadóján a negyedik Pápa legyőzte az Úrkút csapatát. Mivel az Almádi és a Fűzfő is nyert, az éllovas címvédő visszacsúszott a harmadik helyre. 2024. május 5. 22:31 Nyert a Veszprém, folytatódik a harc a bajnoki címért Practical VSC Nyert a Veszprém, folytatódik a harc a bajnoki címért A Practical VSC Bartusz Dániel duplájával magabiztos diadalt aratott a Csornai SE vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi összecsapásán. A címvédő veszprémiek továbbra is harcban állnak a bajnoki címért. 2024. május 5. 19:01 Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója vármegyei foci Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója Az éllovas, bajnok Úrkút a negyedik helyezett Pápához látogat a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombat esti összecsapásán. 2024. május 2. 6:02 Izgalmas lesz a bajnokság hajrája Erről jut eszembe… Izgalmas lesz a bajnokság hajrája Közeledik, sőt, már itt is van a labdarúgó-bajnokságok hajrája. Ilyenkor minden szurkolóból matematikus lesz, hiszen elkezdődik a számolgatás, hogy a kedvenc csapatnak hány pontot kell még szerezni a bajnokság megnyeréséhez, egy dobogós hely eléréséhez, vagy a bennmaradás kiharcolásához. 2024. április 30. 0:12

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.