Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Nagy lépés a bajnoki cím felé

2012. április 19. 22:21 // Forrás: futsalveszprem.hu
A vendéglátó Veszprém 6:1-re legyőzte a Fradit a másodosztályú futsal-bajnokság felsőházi rájátszásában. Az FCV előnye így már négy pont a tabella élén.


A galéria megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Csapatunk az első perctől kezdve remek felfogásban, magabiztos játékot mutatott és egy pillanatig nem hagyott kétséget a mérkőzés kimeneteléről. Az első, lélektanilag fontos találatot Korcsmár szerezte, aki látványos sarkazással jutatta a kapuba a labdát. Tovább tartott az FCV lendülete, amely sorra alakított ki helyzeteit. A 14. percben egy öngól révén tovább nőtt a hazai előny. A félidő vége előtt az FTC levitte a kapust, mely megbosszulta magát, mert egy labdaszerzés után Bényi ívelt higgadtan a kapuba. Megnyugtató 3:0-s eredménnyel vonult félidei pihenőre a vendéglátó.

A szünetben az egyre népszerűbb Angel Chearleeders csapata szórakoztatta a lelkes publikumot.

A második játékrészben folytatódott a Veszprém meggyőző mezőnyfölényé, a remek napot kifogó Kasza kapuson nem tudtak kifogni a Ferencváros lövései. A 27. percben egy remek támadáskombináció végén Hazuga „varrta fel” a felső sarokba a labdát. Kezdet alakulni a fesztivál hangulat, a nézők remek támadásoknak tapsolhattak. Szabadfi is megmutatta lövő technikáját és egy labdaszerzés után a jobb felső sarokba ragasztotta a labdát. Tar tette fel a koronát saját és a csapat teljesítményére a 33. percben, a félpályáról csavarta a kapuba a labdát. Az FTC a hat találatunkra eggyel tudott válaszolni a 39. percben. A lefújás pillanatában imponáló 6:1-es eredményt mutatott a kijelző.

Futsal NB II Nyugati csoport, felsőházi rájátszás, 5. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Ferencvárosi TC 6:1 (3:0)
Veszprém: Kasza – Bényi, Weisz, Hazuga, Szabadfi. Csere: Sárdi (kapus), Véber, Pálfi, Tar, Csejtei, Korcsmár, Vingelmann. Vezetőedző: Németh Gábor.
Ferencváros: Kovács Á. – Kozó, Huszty, Kun, Csordás. Csere: Graese (kapus), Lengyel, Bogár, Suth, Balán. Vezetőedző: Kun Gábor.
Gólszerzők: Korcsmár (5.), Balán (14. – öngól), Bényi (20.), Hazuga (27.), Szadfi (29.), Tar (33.), ill. Kun (39).

– Összességében teljesen megérdemelten nyertük meg ezt a roppant fontos mérkőzést és így négy ponttal (amennyiben megkapjuk hivatalosan a Keszthely elleni mérkőzést, akkor hét ponttal) vezetjük a tabellát a Ferencváros előtt. A csapat igazi egységet mutatott, és mindenki a maximumot nyújtotta a pályán. Finta betegség miatt hiányzott, innen is jobbulást kívánunk neki – nyilatkozta Rajki Tamás ügyvezető a futsalveszprem.hu oldalon.

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.