Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
21°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
21°C

Nyolcgólos meccsen nyert a Gizella

2012. április 22. 16:18
Folytatta remek sorozatát a Gizella VSE a női labdarúgó NB II-ben. Laki Zoltán csapata ezúttal Dorogon gyűjtötte be a pontokat.

A vendégek a találkozó elejétől kezdeményezőbben léptek fel és gyorsan elhúztak két góllal, miközben ellenfelük mindössze háromszor jutott el a kapujukig.

A „dorogi hagyomány” azonban ezúttal sem szakadt meg, így egy „ajándék” büntetőből a hazaiak szépíteni tudtak. Ezután egy szép távoli szabadrúgásgólt érvénytelenített a sípmester, pedig az asszisztens nem jelzett semmit, de nem sokkal a félidő lefújása előtt már visszavonhatatlan találat született.

Közvetlenül a fordulás után a hazai csapat újabb talált góllal próbált kapaszkodni, de jöttek a szokásos veszprémi szögletvariációk , melyekből megnyugtató előnyt szereztek.

A hajrában még egy dorogi lesgól kozmetikázott valamelyest az álláson, illetve a jelzett három perces hosszabbítás a duplájára sikeredett, de még ennen ellenére sem férhetett kétség ahhoz, hogy a mérkőzés végéig kezében tartó veszprémiek teljesen megérdemelten győzték le a „tizenkét fős” ellenfelet.

Női labdarúgó NB II, 13. forduló:
Dorogi Egyetértés SE– Gizella VSE 3:5 (1:3)
Gólszerzők: Göbölös, Juhász, Tenczel, illetve Piszker, András (2) Szalai, Borbélyné.

vehir.hu
további cikkek
Kl-selejtező: háromgólos előnnyel utazhat Ciprusra a Paks ország-világ Kl-selejtező: háromgólos előnnyel utazhat Ciprusra a Paks A Paks háromgólos győzelmet aratott ciprusi vendége, az AEK Larnaca felett csütörtökön a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén. 2024. július 25. 22:30 Kl-selejtező: a Fehérvár hátrányból fordítva nyert Azerbajdzsánban ország-világ Kl-selejtező: a Fehérvár hátrányból fordítva nyert Azerbajdzsánban A Fehérvár hátrányból fordítva 2-1-re győzött csütörtökön az azeri Szumgajit vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén. 2024. július 25. 21:31 Indul a futballbajnokság Erről jut eszembe… Indul a futballbajnokság A németországi Európa-bajnokság idején minden a labdarúgásról szólt. Most a legnépszerűbb hazai sportág egy rövid időre háttérbe húzódik, és azok figyelmének fókuszába is az olimpia kerül, akik utoljára az előző ötkarikás nyári játékokon néztek vívó, kajak-kenu vagy úszóversenyt – Darcsi István jegyzete. 2024. július 23. 9:20 Utolsó edzőmérkőzését is lejátszotta a Practical VSC Practical VSC Utolsó edzőmérkőzését is lejátszotta a Practical VSC A házigazda Practical VSC 1-0-ra nyert a vármegyei rivális Balatonfüred ellen az elmúlt hétvégén rendezett utolsó nyári felkészülési mérkőzésen. A felek a bajnokság első fordulójában is találkoznak majd július 28-án Füreden, pontos kezdés a napokban várható. 2024. július 22. 11:45

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.