Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C

„Kék” hírek Zalából / – átverték a rendőröket –

2008. szeptember 9. 15:03 // Forrás: Salamon Róbert r. alezredes
Tegnap a reggeli órákban ismeretlen hang hívta fel a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság ügyeletét és közölte, hogy bomba fog robbanni egy söjtöri házban.

A rendőrök azonnal a helyszínre siettek és átvizsgálták az épületet, de bombát, robbanószert, vagy hasonló gyanús tárgyat nem találtak. Az intézkedő rendőrök nem sokkal a ház átvizsgálása során elfogták azt a harminckilenc éves férfit, aki a valótlan bejelentést tette. Ellene közveszéllyel fenyegetés vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Egy nagykanizsai tetováló szalonba a bukóablakot befeszítve hatolt be ismeretlen személy tegnap és onnan felszerelést, valamint ékszereket tulajdonított el, összesen egymillió forint értékben.

Ismeretlen személy tegnap hajnalban az ablakot betörve behatolt egy nagykanizsai presszóba és onnan cigarettát, valamint készpénz tulajdonított el. Az elkövető megrongálta a presszóban lévő játékgépet is, így a tulajdonosnak mintegy 70.000 forint kára keletkezett.

A bűncselekmények elkövetőit a Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai keresik.

Ismeretlen személy a hét végén egy német állampolgár tulajdonát képező, a keszthelyi strand parkolójában leállított Volkswagen Sharan típusú személygépkocsi bal első ajtajának zárszerkezetét megrongálta és a két első ülés között lévő táskából kettő darab Nintendo gyermekjátékot vitt el. A tulajdonos, akinek kára a rongálással együtt mintegy 400.000 forint, az esetet tegnap jelentette a keszthelyi rendőrkapitányságon.

Közlekedési balesettörtént tegnap Lendvadedesen. Rédics irányából Lendvadedes irányába tartott Fiat Uno típusú személygépkocsijával egy huszonegy éves lendvadedesi férfi. Amikor a 4+200 sorszámú kilométerszelvényhez ért, a menetirány szerinti jobb oldalról egy őz ugrott elé. A személygépkocsi vezetője megpróbálta kikerülni az őzet, ám a manőver közben elveszítette uralmát a jármű felett és a mentirány szerinti jobb oldali árokba csapódott. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

Zatkalik András
további cikkek
Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 Újra Családbarát Munkahely tanúsítványt érdemelt ki a Pannon Egyetem Újra Családbarát Munkahely tanúsítványt érdemelt ki a Pannon Egyetem Ünnepélyes keretek között adták át a Családbarát Munkahely védjegy tanúsítványt, melyet immár második alkalommal szerzett meg a Pannon Egyetem. tegnap 13:15 A zöldhulladék nem szemét, hanem érték A zöldhulladék nem szemét, hanem érték Veszprémben nem csupán a kertes házban élők komposztálhatnak, hiszen a Mester utcában valamint a Csikász Imre utcában már rendelkezésre állnak azok a komposztálók, amelyekbe a környéken lakók is elhelyezhetik zöldhulladékaikat. tegnap 15:57 A Lajtán, a Szigetközben, a Dunakanyarban és Budapest alatt is védekeznek árvíz A Lajtán, a Szigetközben, a Dunakanyarban és Budapest alatt is védekeznek A Lajtán, a Szigetközben, a Dunakanyarban, illetve a Budapest alatti Duna-szakaszon ad védekezési feladatokat a vízügy számára az árvíz - jelentette ki a Országos Vízügyi Főigazgatóság vezetője csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón. tegnap 9:05

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.