Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az Aramis sem jelentett akadályt

2012. április 23. 22:17 // Forrás: veszpremfutsal.hu
Az 1. Futsal Club Veszprém szélsebesen robog a bajnoki cím felé. Bényiék ezúttal Budaörsről hozták el a három pontot az NB II Nyugati csoport felsőházi rájátszásban.

Az NB I-es mérkőzés után lépet pályára a veszprémi csapat Budaörsön, ahol langyos első félidő után, lendületesebb második félidei játékkal szerezték meg a győzelmet.

Mindkét csapat bátran, lendületesen kezdte a mérkőzést, több kapura lövést is láthattak a kilátogató nézők. A 6. percben Tar bombája megpattant egy védőn és ezzel megszerezte az FCV a vezetést. Az első félidőben további két találat született (egy-egy mindegyik oldalon), így 1:2-es eredményt értékelhettek a szurkolók a félidőben.


archív fotó

A második játékrész egy fokozattal nagyobb iramban zajlott, Kasza Viktor egyéni akciója végén Hazuga növelte a bakonyiak előnyét. A végeredményt Bényi állította be két találattal.

Futsal NB II Nyugati csoport, felsőházi rájátszás, 7. forduló:
Colorspectrum Aramis-Illyés–1. Futsal Club Veszprém 1:5 (1:2)
Aramis: Soós – Farsang, Sajbán I, Gorjánácz, Bálint. Csere: Réti (kapus), Sajbán II, Gergely, Panda, Németh A., Milák, Ragadics. Vezetőedző: Németh Antal.
Veszprém: Kasza – Bényi, Weisz, Hazuga, Szabadfi. Csere: Sárdi (kapus), Véber, Pálfi, Tar, Csejtei, Korcsmár, Vingelmann. Vezetőedző: Németh Gábor.
Gólszerzők: Sajbán II (18.), illetve Sajbán (6. – öngól), Szabadfi (16.), Hazuga (23.), Bényi (31., 40.).

− Magabiztos 5:1-es győzelmünkkel újabb lépést tettünk végső célunk felé. A csapat annyit adott ki magából, amennyi a győzelemhez szükséges volt − összegzett Rajki Tamás ügyvezető a klub oldalán.

Jövő hétfőn (20 órakor) Keszthelyen folytatódik a rájátszás.

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.