Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Paks ellen javíthat a VFC

2012. április 25. 20:14 // Forrás: veszpremfc.hu
Szombaton (17:00) a tabella 11. helyén álló Paks II együttesét fogadja a Veszprém a másodosztályú labdarúgó-bajnokságban.

Csupán a második összecsapásra kerül sor a Paks FC II és a Veszprém FC csapatai között, hiszen ellenfelünk egy évvel később jutott fel a másodosztályba, mint ahogyan azt a mieink tették.

Lengyel Ferenc gárdája jelenleg a 11. helyen áll, s egy súlyos vereségen van túl. A zöld-fehérek tizenegy ponttal gyűjtöttek kevesebbet, mint a VFC, s legutóbb az MTK vendégeként szaladtak bele egy ötösbe. Összességében viszont csupán egy góllal kaptak többet a bajnokságban, mint a Vágó-csapat. A két együttes őszi mérkőzésén 1:1-es döntetlen született, náluk Feil, nálunk pedig Thiago volt eredményes.

A Paks első csapata már pénteken lejátssza bajnoki mérkőzését a Honvéd ellenében, így nagy valószínűséggel több visszajátszó labdarúgóval is találkozhatunk ellenfelünk összeállításában.

A mieinknél Hevesi-Tóth és Bosnjak letöltötte eltiltását, így újra elfoglalhatják helyüket a védelemben, illetve a középpályán. Mivel a veszprémiek az utóbbi két fordulóban nem szereztek pontot, most különösen nagy jelentősége van számukra a győzelem megszerzésének.

Forrás: veszpremfc.hu

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.