Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
21°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
21°C

Egygólos VFC-győzelem

2012. április 28. 20:19 // Forrás: veszpremfc.hu
A megyeszékhely focicsapata 1–0-ra nyert a vendég paksiak ellen az NB II Nyugati csoport 25. fordulójában.

Rendkívül nagy melegben léptek pályára a csapatok, s a pálya talaja sem volt kielégítő. Ez nagyban rányomta a bélyegét a mérkőzésre, amely nehézkesen és lassú játékkal indult. Ez nem is változott sokat, de érkezett Thiago és az 58. percben eldöntötte a három pont sorsát.

Csupán egy-egy percre pörögtek fel a csapatok, s jobbára a mieinknek voltak ebből lehetőségei. A szünetet követően a veszprémiek próbálták magunkhoz ragadni a kezdeményezést. Egy paksi támadást követően Tarczy dobta ki a labdát Bosnjak elé, aki hosszú átadással indította Thiagot, ő pedig egy remek cselt követően a kimozduló kapus mellett a kapu bal alsó sarkába lőtt. Ezt követően folytatódott a hazai mezőnyfölény, de igazán nagy helyzetet már nem sikerült kialakítaniuk. Maradt az egygólos győzelem, amelyet a legutóbbi két vereséget követően nagyon meg kell becsülni.

Labdarúgó NB II Nyugati csoport, 25. forduló:
Veszprém FC–MVM Paks II 1–0 (0–0)
Veszprém: 250 néző. Vezette: Szőts Gergely (Horváth, Hima Andrea).
Paks FC: Pokorni – Féhr, Eppel, Racskó, Báló, Bohner (Feil 77.), Budai (60), Mészáros, Czirák (Czinger 46.), Laczkovich, Montvai.
Veszprém FC: Tarczy – Ihász (Osváth 76), Császár, Lang, Bosnjak – Nikolin, Hevesi-Tóth, Molnár, Leitold (Burcsik 63.) – Thiago (Czvetkó 80.), Bali.
Gólszerző: Thiago (58.)
Sárga lap: Bosnjak, Nikolin, illetve Czinger.

A VFC vezetőedzője a mérkőzést követően vegyes érzelmekkel nyilatkozott a klub honlapjának, hiszen egyfelől örült a megszerzett három pontnak, másfelől azonban elégedetlen volt a nyújtott teljesítménnyel.

– A nagy meleg és a pálya rossz állapota nagyban meghatározta a két csapat teljesítményét. Nagy szükségünk volt a győzelemre, de nem játszottunk igazán jól. Viszont miénk a három pont s ez erőt adhat a hátralévő csaták sikeres megvívásához. Köszönjük közönségünk támogatását – nyilatkozta Vágó Attila.

Forrás: veszpremfc.hu

vehir.hu
további cikkek
Kl-selejtező: háromgólos előnnyel utazhat Ciprusra a Paks ország-világ Kl-selejtező: háromgólos előnnyel utazhat Ciprusra a Paks A Paks háromgólos győzelmet aratott ciprusi vendége, az AEK Larnaca felett csütörtökön a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén. 2024. július 25. 22:30 Kl-selejtező: a Fehérvár hátrányból fordítva nyert Azerbajdzsánban ország-világ Kl-selejtező: a Fehérvár hátrányból fordítva nyert Azerbajdzsánban A Fehérvár hátrányból fordítva 2-1-re győzött csütörtökön az azeri Szumgajit vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén. 2024. július 25. 21:31 Indul a futballbajnokság Erről jut eszembe… Indul a futballbajnokság A németországi Európa-bajnokság idején minden a labdarúgásról szólt. Most a legnépszerűbb hazai sportág egy rövid időre háttérbe húzódik, és azok figyelmének fókuszába is az olimpia kerül, akik utoljára az előző ötkarikás nyári játékokon néztek vívó, kajak-kenu vagy úszóversenyt – Darcsi István jegyzete. 2024. július 23. 9:20 Utolsó edzőmérkőzését is lejátszotta a Practical VSC Practical VSC Utolsó edzőmérkőzését is lejátszotta a Practical VSC A házigazda Practical VSC 1-0-ra nyert a vármegyei rivális Balatonfüred ellen az elmúlt hétvégén rendezett utolsó nyári felkészülési mérkőzésen. A felek a bajnokság első fordulójában is találkoznak majd július 28-án Füreden, pontos kezdés a napokban várható. 2024. július 22. 11:45

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.