Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
23°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
23°C

Megszakadt a Gizella győzelmi sorozata

2012. április 30. 11:27
Női labdarúgócsapatunk 3:1-es vereséget szenvedett a tabella 2. helyén álló Pécsváradi SE vendégeként az NB II 14. fordulójában.

Női labdarúgó NB II, 14. forduló:
Pécsváradi SE–Gizella-Veszprémi SE 3:1 (2:0)
Pécsvárad: Magyar – Világos, Kovács N., Hunyadi, Grécs (Fóris a 87.) –Pécsi (Kerner a 91.), Rőhberg, Tóth N., Kaiser – Schmidt, Eigner. Vezetőedző: Lőrincz Sándor.
Veszprém: Dömsödi – Hogya, Faddi, Szalai, Kun (Varga a 90.) – Borbély Cs., Németh, Gyepesi (Kéri a 49.), Véninger – András, Piszker (Borbély G. a 81.). Vezetőedző: Laki Zoltán.
Gólszerzők: Pécsi (27.), Schmidt (45.), Eigner (85.), illetve András (55.).

vehir.hu
további cikkek
Kl-selejtező: háromgólos előnnyel utazhat Ciprusra a Paks ország-világ Kl-selejtező: háromgólos előnnyel utazhat Ciprusra a Paks A Paks háromgólos győzelmet aratott ciprusi vendége, az AEK Larnaca felett csütörtökön a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén. 2024. július 25. 22:30 Kl-selejtező: a Fehérvár hátrányból fordítva nyert Azerbajdzsánban ország-világ Kl-selejtező: a Fehérvár hátrányból fordítva nyert Azerbajdzsánban A Fehérvár hátrányból fordítva 2-1-re győzött csütörtökön az azeri Szumgajit vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén. 2024. július 25. 21:31 Indul a futballbajnokság Erről jut eszembe… Indul a futballbajnokság A németországi Európa-bajnokság idején minden a labdarúgásról szólt. Most a legnépszerűbb hazai sportág egy rövid időre háttérbe húzódik, és azok figyelmének fókuszába is az olimpia kerül, akik utoljára az előző ötkarikás nyári játékokon néztek vívó, kajak-kenu vagy úszóversenyt – Darcsi István jegyzete. 2024. július 23. 9:20 Utolsó edzőmérkőzését is lejátszotta a Practical VSC Practical VSC Utolsó edzőmérkőzését is lejátszotta a Practical VSC A házigazda Practical VSC 1-0-ra nyert a vármegyei rivális Balatonfüred ellen az elmúlt hétvégén rendezett utolsó nyári felkészülési mérkőzésen. A felek a bajnokság első fordulójában is találkoznak majd július 28-án Füreden, pontos kezdés a napokban várható. 2024. július 22. 11:45

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.