Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bajnok a futsalcsapat!

2012. április 30. 21:57 // Forrás: futsalveszprem.hu
Az 1. Futsal Club Veszprém 8:3-ra nyert a Keszthely vendégeként, s két fordulóval az idény vége előtt elhódította az NB II Nyugati csoport bajnoki címét.

Fennállásának első évében sikerült megnyerni az NB II-es bajnokságot az FCV-nek. A Keszthely elleni magabiztos sikerrel két fordulóval a bajnokság vége előtt matematikailag is bajnokcsapat a Veszprém.

Álomszerűen kezdődött a mérkőzés, hiszen Bényi már a 10. (!) másodpercben jelezte a hazaiaknak, hogy csapata a bajnoki címet jött ünnepelni Keszthelyre. A gyors találat megadta a mérkőzés alaphangulatát és szórakoztató, gól gazdag mérkőzést láthattak a szurkolók. A második találatunk egy szép támadás végén támadás végén született, amikor is Pálfi higgadtan helyezett a kapuba. Szerencsére csapatunk nem vett vissza a lendületéből és meghozta eredményét a Németh-Tóth edzőpáros letámadásos taktikája. Finta kiharcolt egy büntetőt, melyet magabiztosan értékesített. A következő találat öngólból született és a félidő végére Isti tette fel a koronát. Ekkor már érezni lehetet, hogy a mai napon bajnoki aranyat ünnepelhet a csapat.


archív fotó

A második játékrészben a hazaiak is megmutatták, hogy tudnak futsalozni és két gyors találattal ismét nyílttá tették a mérkőzést. De az FCV bajnokesélyeshez méltó módon, ismét nagyobb sebességre kapcsolt és Pálfi, Csejtei és Finta újabb találataival bebiztosította a győzelmet és ezzel a 2011/12-es bajnokság aranyérmét.

Futsal NB II Nyugati csoport, felsőházi rájátszás, 8. forduló:
KHSC-Victoria Sport–1. Futsal Club Veszprém 3:8 (2:5)
Keszthely: Osbáth – Szabó Sz., Németh A., Komoroczi, Páli. Csere: Péter, Schleinig, Németh B. Vezetőedző: Németh István.
Veszprém: Kasza – Bényi, Weisz, Hazuga, Szabadfi. Csere: Sárdi (kapus), Finta, Pálfi, Tar, Csejtei, Korcsmár, Vingelman. Vezetőedző: Németh Gábor.
Gólszerzők: Komoróczi (9.), Németh (18.), Szabó Sz. (23.), illetve Bényi (1.), Pálfi (4., 31.), Finta (10., 38.), Páli (11. – öngól), Korcsmár (17.), Csejtei (38.).

– Gratulálunk a csapatnak, mely a Keszthely elleni szuper játékkal méltóképp rászolgált a bajnoki elsőségre. Minden szurkoló, csapatvezető és szimpatizáns nevében gratulálunk a csapatnak – nyilatkozta Rajki Tamás a futsalveszprem.hu oldalon.

A bajnokavatás május 9-én (szerdán) 20.30) lesz a Vasas ellen a Március 15. utcai sportcsarnokban.

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.