Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 21. Dániel
Veszprém
27°C
2024. július 21. Dániel
Veszprém
27°C

Nem mondtak le a dobogóról

2012. május 10. 19:22 // Forrás: veszpremfc.hu
Újabb nehéz mérkőzés elé néz a VFC, melynek ellenfele szombaton (17:30) a Duna FC Tatabánya lesz.

A két csapat őszi mérkőzésén nem született gól a bányászvárosban, s az a döntetlen is sikerként könyvelhető el, hiszen vendégeink nem titkoltan a dobogón szeretnének végezni a bajnokság zárásakor. A kék-fehérek több rutinos, volt élvonalbeli labdarúgóval erősítettek, s soraikat erősíti a Videotontól érkezett Milanovics, Sitku, Móri, Ízing, valamint a volt gyirmóti Weitner, Böjte is. Persze rajtuk kívül több remek futballista is a keretük tagja, elég csak Demét, vagy éppen a bravúrkapus Dombai Andrást megemlíteni.

A Videoton FC II elleni, kétgólos bakonyi sikerrel végződő mérkőzésen Thiago a kiállítás sorsára jutott, amelynek körülményei már a helyszínen is vitára adtak okot.

A felcsúti mérkőzés 55. percében jártunk, amikor a felezővonal és az oldalvonal találkozásánál Thiago szabálytalankodott az ellenfél játékosával. Abban, hogy szabadrúgás következett a Vidi javára, mindenki egyetértett, azonban amikor a játékvezető azonnal ki is állította Thiagot, még a hazai nézők is meglepődtek.
Az MLSZ Fegyelmi Tanácsa kedden megtartott ülésén kétmeccses eltiltásról döntött határozatában, így középpályásunk a Tatabánya és a BKV-Előre elleni mérkőzéseket kénytelen lesz kihagyni.

Vágó Attila nehezen tudja megbocsátani, hogy a Vidi elleni mérkőzésen a játékvezető leküldte a pályáról Thiagot, hiszen véleménye szerint közel sem volt olyan súlyú a szabálytalanság, ami ezt indokolta volna. Mindenesetre várja, hogy megtekinthesse a mérkőzés felvételét. A Tatabánya elleni mérkőzésen így is győzelemre számít.

– Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk, hiszen a jó erőkből álló Duna FC Tatabánya lesz az ellenfelünk. Nálunk Thiago az eltiltása, Ihász pedig betegsége (jelenleg is lázas) miatt nem állhat rendelkezésemre. A Vidi elleni győzelem azonban erőd adhat csapatomnak az újabb győzelem megszerzéséhez, hiszen továbbra sem mondunk le az esetleges dobogós hely megszerzéséről. Nagyon várom a szurkolóinkat, s kérem őket, hogy teremtsenek olyan hangulatot, amely segítséget nyújthat célunk eléréséhez – nyilatkozott Vágó Attila a veszpremfc.hu oldalon.

Labdarúgó NB II Nyugati csoport, 27. forduló:
Május 12. (szombat) 17:30
Veszprém FC– Duna FC Tatabánya
Veszprém, Egyetemi Stadion

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.