Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Győzelemmel zárt a bajnokcsapat

2012. május 13. 10:45 // Forrás: futsalveszprem.hu
A Veszprém jó iramú, változatos mérkőzésen szerezte meg a győzelmet a Dupont SC otthonában a másodosztályú futsal-bajnokság utolsó fordulójában.

A szerdai kellemetlen vereség feltüzelte a fiúkat, akik megfogadták, hogy megmutatják (legalább maguknak, mert néző sajnos nem volt a mérkőzésen), hogy jogos helyre került a bajnoki trófea. A díszes kristályvázát és az érmeket a kezdő sípszó előtt megkapták a srácok az MLSZ illetékeseitől.


archív fotó

Ennek szellemében jól kezdődött a meccs, Csejtei az első percben megszerezte a vezetést. Erre a hazai csapat az 5. percben válaszolt. Élvezetes volt a játék, mert mindkét csapat a támadásokra fektetett nagyobb hangsúlyt, így potyogtak a gólok. Az első félidőben Weisz és Tar két találatával (a hazaiak is ennyit rúgtak) 4:4-es döntetlen volt az eredmény a félidőben.

A második játékrészben a meccs képe nem változott, mindkét oldalon folyamatosan dolgoztatva voltak a kapusok. A Dupont még meg tudta szerezni a vezetést, de utána beindult az FCV gépezet. Korcsmár, Vingelman és Tar találataival a lefújás pillanatában 7:5 volt az eredmény a mieink javára.

Futsal NB II Nyugati csoport, felsőházi rájátszás, 10.(utolsó) forduló:
Külker SC-Dupont–1. Futsal Club Veszprém 5:7 (4:4)
Dupont: Baráth - Hegyi, Jáky, Barnácz, Kövári. Csere: Zsidai, Bódog.
Veszprém: Jónás – Csejtei, Weisz, Hazuga, Tar. Csere: Sárdi (kapus), Kasza, Véber, Vingelman, Korcsmár, Németh. Vezetőedző: Németh Gábor.
Gólszerzők: Kövári (5., 9., 19.), Barnácz (12.), Hegyi (28.), illetve Csejtei (1.), Weisz (7.), Tar (16., 17., 39.), Korcsmár (33.), Vingelman (37.).

– Összességében le a kalappal a csapat előtt, amely a tét nélküli mérkőzésen megfelelő hozzáállással bebizonyította, hogy jogosan került Veszprémbe a bajnoki trófea – fogalmazott Rajki Tamás a klub oldalán.

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.